Dyzio_znowu napisal(a): Matka Kurka donosi, że Owsiak w Chinach na Jedwabnym Szlaku przez parę dni zebrał tylko 8 tysięcy zł.
Nie jest to dobra prognoza dla transkontynentalnych powiązań
Nie, doniósł sam Owsiak, ale w autochtońskiej walucie. Kurka tylko przeliczył wg aktualnego kursu NBP A sam Jedwabny Szlak kosztował 5.000 zł od łebka (ekipy).
@Przemko Jaki konkretnie cel miał kolega wrzucając to coś?
Bo jeżeli tylko i wyłącznie tzw. "beka" - to na swych butach wniósł kolega medialne guano, wytwarzane masowo w świecie od którego większość forumkowiczów starannie się izoluje. A teraz nam tu śmierdzi. Pokornie proszę, staranniej korzystać z wycieraczki przy wejściu.
Nie miejsce na wielkie refleksje, skoro tu Humor. Obaj , mam nadzieję uśmiechnęliby sie widząc ten mem. Obu lubię , do Obu mam sentyment, Obu utopiłabym czasem - wtedy jest opamietanie- moje życie biegnie, posłuchaj muzyki, pospaceruj, gadaj z bliskimi, poczytaj , pomódl się. Wiemy - mało domyslamy się- niewiele umiemy sie śmiać ze swoich- super.
Michał5 napisal(a): Nie miejsce na wielkie refleksje, skoro tu Humor. Obaj , mam nadzieję uśmiechnęliby sie widząc ten mem.
Zaręczam, że nie obaj. Chociaż akurat temu po lewej stronie braku poczuciu humoru nikt, kto go zna z pewnością nie zarzuci. W przeciwieństwie do tego po prawej.
Te teksty z chmurek pasują wyłącznie do bohatera mema, nie ma znaczenia kto z prawej strony Ja się uśmiechnąłem, bo pasują do temperamentu Macierewicza. No, nie chciałbyś takiej armii po prawej stronie ) "nie boją się światła" (Prawdy, stoja po jej stronie), Strzelają z łuku (są jak Cichociemni!) - Nie, tylko nie zasiedziały gość na krześle marszałka, daj mi armię, daj mi buławę, wyślij mnie na front!!!
Jeśli to swtorzył jakiś buraczany sok - to przestrzelił.
Nibydowcip z orkami jest osnuty na wszechobecnym memie "Antek świr". Prymitywom to przesłanie jest wtłukiwane tępym narzędziem między oczy od rana do wieczora we wszystkich merdiach, a bardziej wyrafinowanym odbiorcom serwuje się jako "sóptelny chómor".
Bo mam ochotę zaryzkować przypuszczenie, że Szanowny Kolega też nie pytał autora, tylko sam domyślnie przypisał mu humorystyczne intencje i dlatego rozpowszechnia.
randolph napisal(a): Zapytałeś asan autora mema o cel?
Bo mam ochotę zaryzkować przypuszczenie, że Szanowny Kolega też nie pytał autora, tylko sam domyślnie przypisał mu humorystyczne intencje i dlatego rozpowszechnia.
Te zdjęcia były pokazywane w neciku jako rzekomy dowód na kłótnię dwóch gigantów i tragiczną rysę w drużynie Wilhelma Tella (jeden za wszystkich...). Obśmianie tego to najlepsza możliwa reakcja.
- Rabbi, ja jestem ateista. - No dobrze - rzekł rebe - a Torę ty przeczytałeś? - A po co mnie czytać Torę, jak ja jestem ateista? - A o Mojżeszu, prorokach i Dawidzie to ty coś wiesz? - Nie rabbi, przecież ja jestem ateista... - A Dziesięć przykazań ty znasz? - Oj rabbi, nie znam tego wszystkiego, bo ja jestem ateista! - To jak ty nie czytałeś Tory, jak ty nie wiesz nic o Mojżeszu, prorokach i Dawidzie, jak ty nie znasz tego wszystkiego, to ty jesteś zwyczajny nieuk, a nie ateista!!!
- Rabbi, ja jestem ateista. - No dobrze - rzekł rebe - a Torę ty przeczytałeś? - A po co mnie czytać Torę, jak ja jestem ateista? - A o Mojżeszu, prorokach i Dawidzie to ty coś wiesz? - Nie rabbi, przecież ja jestem ateista... - A Dziesięć przykazań ty znasz? - Oj rabbi, nie znam tego wszystkiego, bo ja jestem ateista! - To jak ty nie czytałeś Tory, jak ty nie wiesz nic o Mojżeszu, prorokach i Dawidzie, jak ty nie znasz tego wszystkiego, to ty jesteś zwyczajny nieuk, a nie ateista!!!
Michał5 napisal(a): Kompletnie nie ma Pani pojecia co sie dzieje, także na tym forum. ignor z przyjemnością i życzeniami wszystkiego dobrego. Bożena N
Pani Bożeno N, ekspertko w dziedzinie Spraw Wszelakich! 1. Nie indagujemy współforumowiczów o kontakty osobiste. Nie w takiej formie. 2. Nie zarzucamy współforumowiczom ignorancji nie mając ku temu podstaw. 3. Proszę się zapoznać z naszym Regulaminem i zacząć traktować odmienne zdanie z szacunkiem - nie każdy musi się turlać z tego samego powodu co pani. 4. To jest pierwsze ostrzeżenie.
Podobnie było z gejem:
Przychodzi syn do ojca i mówi: - Tato, jestem gejem. - Masz jacht? - Nie. - Masz Astona-Martina albo przynajmniej Jaguara? - Nie. - Masz choć złotego Rolexa? - Nie. - To ty zwykła ciota jesteś a nie gej.
Michał5 napisal(a): Kompletnie nie ma Pani pojecia co sie dzieje, także na tym forum. ignor z przyjemnością i życzeniami wszystkiego dobrego. Bożena N
Pani Bożeno N, ekspertko w dziedzinie Spraw Wszelakich! 1. Nie indagujemy współforumowiczów o kontakty osobiste. Nie w takiej formie. 2. Nie zarzucamy współforumowiczom ignorancji nie mając ku temu podstaw. 3. Proszę się zapoznać z naszym Regulaminem i zacząć traktować odmienne zdanie z szacunkiem - nie każdy musi się turlać z tego samego powodu co pani. 4. To jest pierwsze ostrzeżenie.
/adm./
Z pokorą przyjmuje ostrzeżenie Administracji. Gwoli wyjaśnienia, nie uważam sie za żadną ekspertkę Nie zarzucam nikomu ignorancji- nie jestem trollem, pisałam o sobie , mozna było sprawdzić, zanim mi sie to zarzuciło Z regulaminem sie zapoznałam i traktuje wszystkie wypowiedzi z należna uwagą, oczekując, że jeśli ktoś ma odmienne zdanie do mojego, a mnie cytuje, to dostarczy minimum argumentów na poparcie swojego zdania.. Absolutnie nie narzucam nikomu swojego poczucia humoru, poturlałam sie do Przemka, który wkleił mema.
Z szacunkiem do Administracji Bożena N Miłego dnia
randolph napisal(a): Zapytałeś asan autora mema o cel?
Te zdjęcia były pokazywane w neciku jako rzekomy dowód na kłótnię dwóch gigantów i tragiczną rysę w drużynie Wilhelma Tella (jeden za wszystkich...). Obśmianie tego to najlepsza możliwa reakcja.
Dziękuję za zrozumienie, już mi ręce opadły. Niby wiemy że mamy przechwytywać narrację i tworzyć własną... odczarowaliśmy mochery, odczarowaliśmy ciemnogród, odczarujemy Macierewicza-oszołoma.
Forum dyskusyjne od rozmowy w realu różni się między innymi tym, że wszystkie wypowiedzi zostają zachowane. Otóż ten wpis
Michał5 napisal(a): Pani zna tego po prawej? a tego po lewej? Osobiście? Pani zaręcza? czym? głową ,ręką ,majątkiem?
( nadal w dobrym humorze)
nie mieści się w standardach, które jesteśmy w stanie zaakceptować. Nowicjuszom wiele wybaczamy, wierzymy także, że przeczyta pani regulamin i weźmie go sobie do serca.
Komentarz
)
A sam Jedwabny Szlak kosztował 5.000 zł od łebka (ekipy).
Jaki konkretnie cel miał kolega wrzucając to coś?
Bo jeżeli tylko i wyłącznie tzw. "beka" - to na swych butach wniósł kolega medialne guano, wytwarzane masowo w świecie od którego większość forumkowiczów starannie się izoluje. A teraz nam tu śmierdzi. Pokornie proszę, staranniej korzystać z wycieraczki przy wejściu.
Obaj , mam nadzieję uśmiechnęliby sie widząc ten mem.
Obu lubię , do Obu mam sentyment, Obu utopiłabym czasem - wtedy jest opamietanie- moje życie biegnie, posłuchaj muzyki, pospaceruj, gadaj z bliskimi, poczytaj , pomódl się.
Wiemy - mało
domyslamy się- niewiele
umiemy sie śmiać ze swoich- super.
Chociaż akurat temu po lewej stronie braku poczuciu humoru nikt, kto go zna z pewnością nie zarzuci. W przeciwieństwie do tego po prawej.
a tego po lewej?
Osobiście?
Pani zaręcza?
czym? głową ,ręką ,majątkiem?
( nadal w dobrym humorze)
@randolph
Kolego, spokojnie, jakie guano???
Te teksty z chmurek pasują wyłącznie do bohatera mema, nie ma znaczenia kto z prawej strony
Ja się uśmiechnąłem, bo pasują do temperamentu Macierewicza.
No, nie chciałbyś takiej armii po prawej stronie )
"nie boją się światła" (Prawdy, stoja po jej stronie), Strzelają z łuku (są jak Cichociemni!)
- Nie, tylko nie zasiedziały gość na krześle marszałka, daj mi armię, daj mi buławę, wyślij mnie na front!!!
Jeśli to swtorzył jakiś buraczany sok - to przestrzelił.
śmieszniejsze?
Cel - jeden i ten sam.
Może dlatego, że nie nie jestem i targetem i nie znam memów typu "Antek - świr".
"wyrafinowany odbiorca" romeck
gdzie nadajesz?
Spadaj trollu szybciutko, bo zawsze w ciekawych momentach się ujawniasz.
Obśmianie tego to najlepsza możliwa reakcja.
ignor z przyjemnością i życzeniami wszystkiego dobrego.
Bożena N
:hug:
Pani Bożeno N, ekspertko w dziedzinie Spraw Wszelakich!
1. Nie indagujemy współforumowiczów o kontakty osobiste. Nie w takiej formie.
2. Nie zarzucamy współforumowiczom ignorancji nie mając ku temu podstaw.
3. Proszę się zapoznać z naszym Regulaminem i zacząć traktować odmienne zdanie z szacunkiem - nie każdy musi się turlać z tego samego powodu co pani.
4. To jest pierwsze ostrzeżenie.
/adm./
Przychodzi syn do ojca i mówi:
- Tato, jestem gejem.
- Masz jacht?
- Nie.
- Masz Astona-Martina albo przynajmniej Jaguara?
- Nie.
- Masz choć złotego Rolexa?
- Nie.
- To ty zwykła ciota jesteś a nie gej.
Gwoli wyjaśnienia, nie uważam sie za żadną ekspertkę
Nie zarzucam nikomu ignorancji- nie jestem trollem, pisałam o sobie , mozna było sprawdzić, zanim mi sie to zarzuciło
Z regulaminem sie zapoznałam i traktuje wszystkie wypowiedzi z należna uwagą, oczekując, że jeśli ktoś ma odmienne zdanie do mojego, a mnie cytuje, to dostarczy minimum argumentów na poparcie swojego zdania..
Absolutnie nie narzucam nikomu swojego poczucia humoru, poturlałam sie do Przemka, który wkleił mema.
Z szacunkiem do Administracji
Bożena N
Miłego dnia
Pozdrawiamy