"Dzisiaj w sklepie kasjer zacytował mi Papieża Franciszka i dodał słowa Prymasa o uchodźcach. Potem rzekł: musimy szukać panie pośle tego co nas łączy. Głosowałem na PiS, ale nie rozumiem, dlaczego oni ciągle szukają tego, co nas może dzielić." (c) Poseł RP Szejnfeld facebook 14:36 - 2.01.2018
Przepraszam, że zmienię temat - ale czy koleżeństwo zauważyło iż niemieccy kibice podczas Turnieju 4 skoczni machają bardzo dziwnymi flagami ? Tzn po jednej stronie flaga ma barwy narodowe a po drugiej logo Audi. Zauważyłem, że te z logo Audi stanowią jakieś 80-90 % wszystkich flag.
adaho napisal(a): Przepraszam, że zmienię temat - ale czy koleżeństwo zauważyło iż niemieccy kibice podczas Turnieju 4 skoczni machają bardzo dziwnymi flagami ? Tzn po jednej stronie flaga ma barwy narodowe a po drugiej logo Audi. Zauważyłem, że te z logo Audi stanowią jakieś 80-90 % wszystkich flag.
adaho napisal(a): Przepraszam, że zmienię temat - ale czy koleżeństwo zauważyło iż niemieccy kibice podczas Turnieju 4 skoczni machają bardzo dziwnymi flagami ? Tzn po jednej stronie flaga ma barwy narodowe a po drugiej logo Audi. Zauważyłem, że te z logo Audi stanowią jakieś 80-90 % wszystkich flag.
Pewnie sponsor rozdał, to brali.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
Aaaaa!!!!!!!! Padłem! Też chcę takie!
"Dzisiaj w sklepie kasjer zacytował mi Papieża Franciszka i dodał słowa Prymasa o uchodźcach. Potem rzekł: musimy szukać panie pośle tego co nas łączy. Głosowałem na PiS, ale nie rozumiem, dlaczego oni ciągle szukają tego, co nas może dzielić."
(c) Poseł RP Szejnfeld
facebook
14:36 - 2.01.2018
http://m.niezalezna.pl/67121-odlot-adama-szejnfelda-wybrala-mnie-biala-golebica-aby-miec-potomstwo
Kabarety nie mają przyszłości w tenkraju...
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia