Skip to content

Humer

1160161163165166456

Komentarz

• Wiec rze cuś siem dzieje.
  • rdr napisal(a):
    "Jarosław Kurski: Senat przypieczętował sprawę, a prezydent notariusz podpisze. Człowiek, który mógłby powstrzymać tę katastrofę, nie ma charakteru"

forum i GW mowia jednym glosem <:-P
    tak to jest, jak się widzi słowa, a nie znaczenia
  • i kiedy się uznaje szyderę za szczyt stosownego zachowania.
  • Dla miłośników/ fanów (2w1) i Gwiezdnych Wojen i Jasnego Średniowiecza
    :)
    image
  • rdrrdr
    edytowano December 2017
    Przepraszam, cos we mnie peklo po ujawnieniu tasm, szczegolnie jak bezczelnie wmawiano, ze widac na nich "troske o Polske". A przestaje byc smiesznie, zreszta nigdy nie bylo

http://wyyborcza.pl/10,155170,22783913,ta-wladza-doprowadza-nas-do-desperacji-klementyna-suchanow.html

//admin romeck: widzę, że link celowo walnięty, by nie działał! :)
    więc jak ktoś chce otworzyć, należy ręcznie usunąć jedne 'Y" z wyyborcza//

I wybranec cytaty:

andrzej.rokosz 14.12.2017, 09:42
    Wątpię aby likwidacja tej komuny odbyła się bezkrwawo
    2
    0
    Odpowiedz
    Ukryj odpowiedzi

AnkaLi 14.12.2017, 10:18
    @andrzej.rokosz
    To straszne co napisałeś, ale...
    0
    0
    Odpowiedz

szeloja 15.12.2017, 23:29
    Rechoczcie, wąsate knury, żywa emanacjo suwerena. Smród po was nie zostanie, gnojowizno.
    70
    0
    Odpowiedz

hardy16.12.2017, 00:11
    A czego innego spodziewaliscie po tym bydle???
    11
    0
    Odpowiedz
    Pokaż odpowiedzi (1)

nick....12916.12.2017, 15:04
    @hardy
    Nie obrażaj bydła. Żadne zwierzę nie zasłużyło by być porównywane z PiS
    0
    0
    Odpowiedz

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nie rozumiem, dlaczego takie komentarze nie sa usuwane. Po co istnieje jezyk skoro uzywa sie go wylacznie do klamstwa? Jak mozna narzekac na brak dialogu i mowe nienawisci? Czego poczatkiem byla dehumanizacja przeciwnika?

Ja ostatnio malo pisze, bo jestem zapracowany i pewnie przepracowany.

EDIT: byc moze coraz bardziej prowokuja, bo nic zlego im sie nie dzieje, a gdyby cokolwiek sie stalo to bylby ich triumf, chociaz juz sama sugestia, ze rzucanie jajkami w rzadowa limuzyne jest ok, bo "policja wiedziala, ze to sa jajka" to totalny odlot

EDIT2: a cala sprawa z MM to byc moze bardzo powolne i ostrozne, usuwanie PiSu, przykro patrzec na BS ale JK i LK tez byli w przeszlosci bardzo zle traktowani,

ok juz wracam do pracy
  • edytowano December 2017
  • rdrrdr
    edytowano December 2017
    .
  • co chcecie? Wcześnie dojrzewają. A wąsy? Cóż, widać skaza genetyczna... :))
    image
  • ymme! evening
  • @Gerwazy - przypomniałeś mi, że kiedyś w ramach trollowania pani nauczycielki z angielskiego w liceum 20 lat temu, poprosiłem na lekcji o braku podwójnych i wielokrotnych przeczeń, aby przetłumaczyła mi na angielski proste zdanie:
    "jeszcze nigdy w żadnym kraju nikt nie dał nikomu niczego za nic"
    :D

Zdanie przetłumaczyła, ale najpierw musiała to sobie napisać:)
  • Ain't got no nothin', man!
  • Nobody in any country gave anything to anybody for free:) Jakoś tak:)
  • Ain't got no nothin', man!

Ya dunno not'n man, gerara heer! for reel!
    romeck napisal(a):
    Dla miłośników/ fanów (2w1) i Gwiezdnych Wojen i Jasnego Średniowiecza
    :)
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    imageChewie to przede wszystkim jest po lewej stronie na Sądzie Ostatecznym Memlinga czy tam Weydena.
    imageimagehttp://bi.gazeta.pl/im/4a/52/13/z20260682Q,Fragment-Sadu-Ostatecznego-Memlinga.jpg
  • TecumSeh napisal(a):
    Nobody in any country gave anything to anybody for free:) Jakoś tak:)
    Nobody in no country never gave nobody nothing for free. There's no such thing as no free lunch!
  • trep napisal(a):
    Ain't got no nothin', man!

Ya dunno not'n man, gerara heer! for reel!
    Gerary heer, forfiter!

• za bardzo meta jak na mnie
  • christoph napisal(a):
    za bardzo meta jak na mnie
    Szpecjalnie dla Kolegi: raw data:

• Budyń jest cudowny, internet podzielony - połowa nie rozumie że to dla jaj, co za ludzie jak pragnę zdrowia.

• Hit internetów - Monika i Esmeralda Godlewskie "śpiewają" kolędę..
  • Mania napisal(a):
    Hit internetów - Monika i Esmeralda Godlewskie "śpiewają" kolędę..
    Maniu.... Na litość... jak Cię lubię, miejże miłosierdzie dla nas tutaj.
    Widziałem gdzieś, bodaj na interii te dwa potwory, przecież to paranoja jakaś.
    Z tego się nie ma co śmiać, podobnie jak nie śmieszą mnie jakieś kosmiczne patologie z rosyskich wesel - upadek człowieka i nic więcej.
  • Jakieś przerażające, nienaturalne stwory. Co to ma być?
  • Rafał napisal(a):
    Jakieś przerażające, nienaturalne stwory. Co to ma być?
    Chyba lepiej nie wiedzieć.
  • O nie nie moi mili, wklejka Mani jest bardzo potrzebna. Musimy wiedzieć na jakim świecie żyjemy, te lampucery to nie jest jakiś unikalny przypadek. Najzabawniejsze, że za swój filmik przytulają całkiem dobrą kaskę.
  • Dla mnie zadziwiające w tym jest to, że one zupełnie nie pojmują tego jak bardzo są karykaturalne, wręcz przeciwnie; uważają, że mają coś do zaoferowania światu. Coś, w ich mniemaniu pięknego, czyli dobrze przerobione usta, za które zapłaciły znanemu chirurgowi. I głowę dam, że uważają się za śliczne, utalentowane i mądre. Znałam nieładne dziewczyny, ale niektóre z nich miały tyle wdzięku i ciepła, że uroda nie miała znaczenia, znałam też b. ładne z takimi kompleksami, że głowa mała. Są też brzydkie piosenkarki i aktorki z takim talentem, że świat uważa je za niemal piękne. A te dwie siostry nie mają w sobie NIC. Prócz głupoty i odwagi do demonstrowania swojej nicości.
  • No cóż, gena nie wydłubiesz. Kto dziecku Esmeralda daje na imię? Mają lachony z czego czerpać.....
    Gdzieś czytałam, że ten poziom "upiększania się" to już najczęściej kwestia zaburzeń osobowości.

(Nie wiem, czy da się to odnieść również do aspektu wokalnego :) )
    Zaburzenia osobowości? One mają osobowość zmiażdżoną, właściwie już jej nie mają. Chociaż akurat ja uważam, że zmiany nie następują na poziomie mentalnym, psychicznym to jest sprawa duchowa. Nie potrafię wytłumaczyć i opisać całego procesu, ale zaczyna się od głupot, drobnostek a kończy na zaprzeczeniu człowieczeństwa. Te tępe dzidy nie są już kobietami.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.