rdr napisal(a): "Jarosław Kurski: Senat przypieczętował sprawę, a prezydent notariusz podpisze. Człowiek, który mógłby powstrzymać tę katastrofę, nie ma charakteru"
Przepraszam, cos we mnie peklo po ujawnieniu tasm, szczegolnie jak bezczelnie wmawiano, ze widac na nich "troske o Polske". A przestaje byc smiesznie, zreszta nigdy nie bylo
//admin romeck: widzę, że link celowo walnięty, by nie działał! więc jak ktoś chce otworzyć, należy ręcznie usunąć jedne 'Y" z wyyborcza//
I wybranec cytaty:
andrzej.rokosz 14.12.2017, 09:42 Wątpię aby likwidacja tej komuny odbyła się bezkrwawo 2 0 Odpowiedz Ukryj odpowiedzi
AnkaLi 14.12.2017, 10:18 @andrzej.rokosz To straszne co napisałeś, ale... 0 0 Odpowiedz
szeloja 15.12.2017, 23:29 Rechoczcie, wąsate knury, żywa emanacjo suwerena. Smród po was nie zostanie, gnojowizno. 70 0 Odpowiedz
hardy16.12.2017, 00:11 A czego innego spodziewaliscie po tym bydle??? 11 0 Odpowiedz Pokaż odpowiedzi (1)
nick....12916.12.2017, 15:04 @hardy Nie obrażaj bydła. Żadne zwierzę nie zasłużyło by być porównywane z PiS 0 0 Odpowiedz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nie rozumiem, dlaczego takie komentarze nie sa usuwane. Po co istnieje jezyk skoro uzywa sie go wylacznie do klamstwa? Jak mozna narzekac na brak dialogu i mowe nienawisci? Czego poczatkiem byla dehumanizacja przeciwnika?
Ja ostatnio malo pisze, bo jestem zapracowany i pewnie przepracowany.
EDIT: byc moze coraz bardziej prowokuja, bo nic zlego im sie nie dzieje, a gdyby cokolwiek sie stalo to bylby ich triumf, chociaz juz sama sugestia, ze rzucanie jajkami w rzadowa limuzyne jest ok, bo "policja wiedziala, ze to sa jajka" to totalny odlot
EDIT2: a cala sprawa z MM to byc moze bardzo powolne i ostrozne, usuwanie PiSu, przykro patrzec na BS ale JK i LK tez byli w przeszlosci bardzo zle traktowani,
@Gerwazy - przypomniałeś mi, że kiedyś w ramach trollowania pani nauczycielki z angielskiego w liceum 20 lat temu, poprosiłem na lekcji o braku podwójnych i wielokrotnych przeczeń, aby przetłumaczyła mi na angielski proste zdanie: "jeszcze nigdy w żadnym kraju nikt nie dał nikomu niczego za nic"
Zdanie przetłumaczyła, ale najpierw musiała to sobie napisać:)
Mania napisal(a): Hit internetów - Monika i Esmeralda Godlewskie "śpiewają" kolędę..
Maniu.... Na litość... jak Cię lubię, miejże miłosierdzie dla nas tutaj. Widziałem gdzieś, bodaj na interii te dwa potwory, przecież to paranoja jakaś. Z tego się nie ma co śmiać, podobnie jak nie śmieszą mnie jakieś kosmiczne patologie z rosyskich wesel - upadek człowieka i nic więcej.
O nie nie moi mili, wklejka Mani jest bardzo potrzebna. Musimy wiedzieć na jakim świecie żyjemy, te lampucery to nie jest jakiś unikalny przypadek. Najzabawniejsze, że za swój filmik przytulają całkiem dobrą kaskę.
Dla mnie zadziwiające w tym jest to, że one zupełnie nie pojmują tego jak bardzo są karykaturalne, wręcz przeciwnie; uważają, że mają coś do zaoferowania światu. Coś, w ich mniemaniu pięknego, czyli dobrze przerobione usta, za które zapłaciły znanemu chirurgowi. I głowę dam, że uważają się za śliczne, utalentowane i mądre. Znałam nieładne dziewczyny, ale niektóre z nich miały tyle wdzięku i ciepła, że uroda nie miała znaczenia, znałam też b. ładne z takimi kompleksami, że głowa mała. Są też brzydkie piosenkarki i aktorki z takim talentem, że świat uważa je za niemal piękne. A te dwie siostry nie mają w sobie NIC. Prócz głupoty i odwagi do demonstrowania swojej nicości.
Zaburzenia osobowości? One mają osobowość zmiażdżoną, właściwie już jej nie mają. Chociaż akurat ja uważam, że zmiany nie następują na poziomie mentalnym, psychicznym to jest sprawa duchowa. Nie potrafię wytłumaczyć i opisać całego procesu, ale zaczyna się od głupot, drobnostek a kończy na zaprzeczeniu człowieczeństwa. Te tępe dzidy nie są już kobietami.
Komentarz
http://wyyborcza.pl/10,155170,22783913,ta-wladza-doprowadza-nas-do-desperacji-klementyna-suchanow.html
//admin romeck: widzę, że link celowo walnięty, by nie działał!
więc jak ktoś chce otworzyć, należy ręcznie usunąć jedne 'Y" z wyyborcza//
I wybranec cytaty:
andrzej.rokosz 14.12.2017, 09:42
Wątpię aby likwidacja tej komuny odbyła się bezkrwawo
2
0
Odpowiedz
Ukryj odpowiedzi
AnkaLi 14.12.2017, 10:18
@andrzej.rokosz
To straszne co napisałeś, ale...
0
0
Odpowiedz
szeloja 15.12.2017, 23:29
Rechoczcie, wąsate knury, żywa emanacjo suwerena. Smród po was nie zostanie, gnojowizno.
70
0
Odpowiedz
hardy16.12.2017, 00:11
A czego innego spodziewaliscie po tym bydle???
11
0
Odpowiedz
Pokaż odpowiedzi (1)
nick....12916.12.2017, 15:04
@hardy
Nie obrażaj bydła. Żadne zwierzę nie zasłużyło by być porównywane z PiS
0
0
Odpowiedz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie rozumiem, dlaczego takie komentarze nie sa usuwane. Po co istnieje jezyk skoro uzywa sie go wylacznie do klamstwa? Jak mozna narzekac na brak dialogu i mowe nienawisci? Czego poczatkiem byla dehumanizacja przeciwnika?
Ja ostatnio malo pisze, bo jestem zapracowany i pewnie przepracowany.
EDIT: byc moze coraz bardziej prowokuja, bo nic zlego im sie nie dzieje, a gdyby cokolwiek sie stalo to bylby ich triumf, chociaz juz sama sugestia, ze rzucanie jajkami w rzadowa limuzyne jest ok, bo "policja wiedziala, ze to sa jajka" to totalny odlot
EDIT2: a cala sprawa z MM to byc moze bardzo powolne i ostrozne, usuwanie PiSu, przykro patrzec na BS ale JK i LK tez byli w przeszlosci bardzo zle traktowani,
ok juz wracam do pracy
http://img.wiocha.pl/images/e/9/e941752b447f9561c37cd1f2bf8d90fc.jpg
"jeszcze nigdy w żadnym kraju nikt nie dał nikomu niczego za nic"
Zdanie przetłumaczyła, ale najpierw musiała to sobie napisać:)
Ya dunno not'n man, gerara heer! for reel!
http://bi.gazeta.pl/im/4a/52/13/z20260682Q,Fragment-Sadu-Ostatecznego-Memlinga.jpg
Widziałem gdzieś, bodaj na interii te dwa potwory, przecież to paranoja jakaś.
Z tego się nie ma co śmiać, podobnie jak nie śmieszą mnie jakieś kosmiczne patologie z rosyskich wesel - upadek człowieka i nic więcej.
(Nie wiem, czy da się to odnieść również do aspektu wokalnego )