Po co mi pracownik, który nie chodzi na urlopy ? A won z firmy na dwa tygodnie, zresetuj się, bo czaszka ci polegnie i wydajność spadnie. Pracoholicy to gówniani pracownicy. Uważam jednak, że te 21 dni wystarczy, szczególnie że całkiem dłuższe odpoczynki można też załatwić kombinacją z długimi weekendami. Powyżej 21 dni to jednak zbyt dużo.
JORGE napisal(a): Po co mi pracownik, który nie chodzi na urlopy ?
Hehehe, zwolniłbyś mnie, bo od zawsze biorę dwa tygodnie w roku. Choć za granicą urlop wykorzystywałem, by latać do Polski.
Nie, wygoniłbym na urlop. A z resztą, może ja patrzę przez swój pryzmat. Ja po prostu albo działam, albo nie działam. Nie ma nic pośrodku, jak się zdarza, że muszę działać na pół gwizdka to jest to najgorszą rzeczą jaka może mi się przytrafić. Po prostu potrzebuję wyjechać, wyłączyć telefon i mieć wszytko w dupie, optymalny czas - 2 tygodnie. I uznałem, że wszyscy tego potrzebują.
Paradoks polega na tym, że w mojej obecnej sytuacji, właśnie bardzo często działam na pół gwizdka. Praca którą wykonuje, zupełnie nie jest zgodna z moim charakterem. Bycie szefem, właścicielem to w dużej mierze pajacowanie, setki kretyńskich rozmów i działanie na piętnastu polach. Siadam wieczorem i tak się zastanawiam, a co ja dzisiaj właściwie zrobiłem ? Gdzie jest konkret ?
Zara zara, ale co on tam ma ? Ja widzę dziecięce walkie talkie, lutownicę, ubijaczkę do piany, frisbi, dziadka do orzechów, pada od konsoli, znaczek KODu, znaczek ODnowa (???), serduszko Owsiaka, i trzy plakietki, które słabo widać. I zegarek za 50 tys. A do tego niebieski beret z jakimś ptakiem, jakim, orzeł ?
Robert Lewandowski w październiku 2017 roku uzyskał tytuł licencjata. Kapitan piłkarskiej reprezentacji Polski szkolił się w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie, na kierunku wychowanie fizyczne w sporcie o specjalizacji trenersko-menedżerskiej. W pracy licencjackiej, zatytułowanej "RL9. Droga do sławy", piłkarz opisał swoją karierę.
pantelej napisal(a): Robert Lewandowski w październiku 2017 roku uzyskał tytuł licencjata. Kapitan piłkarskiej reprezentacji Polski szkolił się w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie, na kierunku wychowanie fizyczne w sporcie o specjalizacji trenersko-menedżerskiej. W pracy licencjackiej, zatytułowanej "RL9. Droga do sławy", piłkarz opisał swoją karierę.
Terlecki powiedzial, ze Szydlo na pewno zostanie w rzadzie w styczniu, po zapowiadanej reorganizacji )) Ze wzgl. na wczesniejsze pewne twierdzenia Terleckiego wrzucam do działu humor.
Komentarz
Paradoks polega na tym, że w mojej obecnej sytuacji, właśnie bardzo często działam na pół gwizdka. Praca którą wykonuje, zupełnie nie jest zgodna z moim charakterem. Bycie szefem, właścicielem to w dużej mierze pajacowanie, setki kretyńskich rozmów i działanie na piętnastu polach. Siadam wieczorem i tak się zastanawiam, a co ja dzisiaj właściwie zrobiłem ? Gdzie jest konkret ?
To jest jakoś spójne, czy ładował co miał ?
Kto wczoraj ogladal w tvp zachowanie i akcje tego dziada, wie o czym mówie
Ale zegarek za 50k to nie fejk? I, ogolnie, imydz jakigos Bandidos, spod ktorego wylatuje jakis taki esbecki smrodek
https://sport.onet.pl/ofsajd/wyksztalcenie-polskich-sportowcow/5llh0mk#slajd-3
na swoje wszystkie 24 litery!
tak szkoła wyzsza lansu i kontredansu sie promuje swemi absolwentami
Gierek tez szybko zrobił studia
na pewno zostanie w rzadzie w styczniu, po zapowiadanej reorganizacji ))
Ze wzgl. na wczesniejsze pewne twierdzenia Terleckiego wrzucam do działu humor.
forum i GW mowia jednym glosem <:-P