Jak polską kadrę skoczków prowadził H. Kuttin to też coś nawywijał z polską flagą. Chyba umieścił logo sponsora kadry czy cuś takiego. Afera z tego była bo się wycofał i przepraszał.
Nie ma już (naprawdę wielga szkoda) kultowego wątku z kumpello, bo on by się nadawał idealnie do dzisiejszego newsa: b. posłanka PO biorąca udział w programie Cela+ na twitterze sama sobie współczuła, bo zapomniała się wylogować ze swojego kąta.
trep napisal(a): Nie ma już (naprawdę wielga szkoda) kultowego wątku z kumpello, bo on by się nadawał idealnie do dzisiejszego newsa: b. posłanka PO biorąca udział w programie Cela+ na twitterze sama sobie współczuła, bo zapomniała się wylogować ze swojego kąta.
Take toto śmiszne, ten Milo skandalista. Nie bałdzo wiedziałem gdzie wkleić, to do chómoru dałem. Ale jakoś powiem Koleżeństwu, że kiedy się zastanawiam, kto jest złym człowiekiem, a kto dobrym, to stwierdzam, że jeśli nie kocha Polski, to dobrym człowiekiem być nie może. A ten się ewidentnie stara.
christoph napisal(a): czy ten Milo nie wspierał umiłowanego tut POTUSa?
Onże, tak więc myślę, że mógł się zapoznać z treścią wiadomego przemówienia na placu Krasińskich - bo w zasadzie załączony vide supra filmik to krótka wariacja na tenże temat.
mój izi inglisz nie pozwala ogarnąć całych zdań poza szatap i handehoh, więc nie wiem czy Milo stara sie polubić Polskę wprost czy też wprost przeciwnie
christoph napisal(a): mój izi inglisz nie pozwala ogarnąć całych zdań poza szatap i handehoh, więc nie wiem czy Milo stara sie polubić Polskę wprost czy też wprost przeciwnie
Nu, według mojego rozumienia jednak wprost. Bo na koniec mówi, że jakieś palanty nazwały Marsz Niepodległości nazistowskim - Wyobraźcież sobie! Polaków nazywać nazistami??? To dopiero trzeba być palantem!!! Trudno o większy absurd!
Pedzmy se, że to bałdzo miłe, zwłaszcza w kontekście wciskania nam Holocaustu do brzucha.
Lepiej nawet. Użył porównania które jego sluchacze mogą najlepiej zrozumieć: Że nazwać Polaka nazistą to tak jakby Żyda-geja mającego czarnego partnera "białym supremacjonistą"
Żydzi w ogromnej większości należą do rasy białej i też w ogromnej większości są supremacjonistami w stylu, który w innym wykonaniu nie byłby do zaakceptowania przez nikogo.
wojtek napisal(a): Lepiej nawet. Użył porównania które jego sluchacze mogą najlepiej zrozumieć: Że nazwać Polaka nazistą to tak jakby Żyda-geja mającego czarnego partnera "białym supremacjonistą"
A tym Żydem-gejem-imigrantem z czarnym partnerem jest on sam. Milo o Polsce dużo bardzo wrzucał przez ostatni rok.
Tu inne ciekawe (przypominam - mówi to wyżej opisany, do amerykańskiej - więc protestancko-ateistycznej - publiczności):
Komentarz
Rysiek przedawkował prawicowe forumki i myśli, że zły sędzia naprawdę nazywa się Stuleja.
dysleksja toto nie je
ucisk? tylko na co?
https://www.dorzeczy.pl/kraj/52260/nieoficjalnie-ryszard-petru-zaklada-stowarzyszenie-plan-petru.html
Niezłe, ale końcówka najlepsza.
Pedzmy se, że to bałdzo miłe, zwłaszcza w kontekście wciskania nam Holocaustu do brzucha.
Tu inne ciekawe (przypominam - mówi to wyżej opisany, do amerykańskiej - więc protestancko-ateistycznej - publiczności):