wojtek napisal(a): Lepiej nawet. Użył porównania które jego sluchacze mogą najlepiej zrozumieć: Że nazwać Polaka nazistą to tak jakby Żyda-geja mającego czarnego partnera "białym supremacjonistą"
A tym Żydem-gejem-imigrantem z czarnym partnerem jest on sam
Ale jeżeli jest "passive" a nie "active" to nie można go nazwać supremacjonistą ;-)
los napisal(a): Żydzi w ogromnej większości należą do rasy białej i też w ogromnej większości są supremacjonistami w stylu, który w innym wykonaniu nie byłby do zaakceptowania przez nikogo.
No rozumiem i zgadzam się z tym. Sęk w tym że jego sluchacze są na troche innym poziomie więc tlumaczenie Mila jest odpowiednio dostosowane.
"Raport seksuologa: wyborcy PiS mają najdłuższe penisy Według badań przeprowadzonych przez prof. Zbigniewa Izdebskiego, wyborcy PiS mają średnio o 2 cm dłuższego członka, niż wyborcy SLD. Są także bardziej aktywni seksualnie - mają więcej partnerek. "Seksualność i zachowania seksualne a poglądy polityczne" - to tytuł badań prof. Izdebskiego."
no ale to wiadomosc sprzed 3 lat. Czym tu sie ekscytować? Dzisiaj już nawet nikt nie myśli pytać o cokolwiek wyborcy SLD, bo nie wiadomo gdzie go znaleźć.
I take poważne badania z powodu długości przyrodzenia? Już babcie śpiewały : "Dobrego spiewaka poznać po głosie, dobrego.... ekhem... poznać po nosie" Albo "Nie tam rozmiar, a technika zrobi z ciebie zawodnika"
Komentarz
szacun!
dzięki za wyjaśnienia, cóż bym bez was zrobił? trwałbym w mylnym błędzie
"Raport seksuologa: wyborcy PiS mają najdłuższe penisy
Według badań przeprowadzonych przez prof. Zbigniewa Izdebskiego, wyborcy PiS mają średnio o 2 cm dłuższego członka, niż wyborcy SLD. Są także bardziej aktywni seksualnie - mają więcej partnerek. "Seksualność i zachowania seksualne a poglądy polityczne" - to tytuł badań prof. Izdebskiego."
Tera jusz sie nik nie bedzie muk wykrenceć isz nie ma jak.
"Żal mi cię , chłopie, ale źle trafiłeś. My tu w dobrej zmianie mamy członki po kolana i jaja jak dzwony... No sory, ale nie zrozumiemy się..."
Żeby tak Hoff Mann, to jeszcze bym zrozumiał użycie tego argumentu, ale żeby kobieta?
O tempora! Bez moresu
Albo ja jeszcze do tego równouprawnienia nie dorosłem
Dupa nie argumęt. Myślełem isz nałka cuś pomieżeła.
Już babcie śpiewały :
"Dobrego spiewaka poznać po głosie, dobrego.... ekhem... poznać po nosie"
Albo
"Nie tam rozmiar, a technika zrobi z ciebie zawodnika"
aż chce sie zamienić "ch" na "b" )
Dobrze że koleżanka nie zrezygnowała i zajrzała na tę setną stronę! )
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
To moze go tez gnebonską modą na hymen przechrzcijmy
No nareście atmosfera jak w akademiku po polnocy!
Nie jest to dobra prognoza dla transkontynentalnych powiązań