los napisal(a): Forum dyskusyjne od rozmowy w realu różni się między innymi tym, że wszystkie wypowiedzi zostają zachowane. Otóż ten wpis
Michał5 napisal(a): Pani zna tego po prawej? a tego po lewej? Osobiście? Pani zaręcza? czym? głową ,ręką ,majątkiem?
( nadal w dobrym humorze)
nie mieści się w standardach, które jesteśmy w stanie zaakceptować. Nowicjuszom wiele wybaczamy, wierzymy także, że przeczyta pani regulamin i weźmie go sobie do serca.
Pozdrawiamy
Zupełnie niepotrzebna burza, w szklance. Ale od początku. W realu, i także tutaj w necie staram się , aby brać odpowiedzaiilność za słowa. Jeśli ja piszę- uważam, że , myślę, że obaj... a otrzymuję odpowiedź w tonie -na pewno, to przecież nie chodzi mi , aby Pani , z którą dyskutuję napisała mi coś o sobie, ale żeby pomyślała, że kategoryczne wypowiedzi na temat usposobienia jakiejś osoby, może wypowiadać tylko ktoś, kto zna tę osobę z kontaktów osobistych. uffff Dziękuje Profesorze za Nowicjusza, niemożliwe, że mnie Pan nie pamieęa sprzed kilku miesięcy:):):), kiedy zawiesiłam uczestnictwo na forum , z powodów, o których także pisałam. Cóż miło kobiecie, gdy jej nie wypowiadają wieku
Dziękuję , poważnie już @christoph, pisałam o swoim Internetowym rodowodzie, od jego narodzenia;) czyli od 13 już lat0 epoka.... Czytywałam Państwa prawie całay czas i odważyłam się wrócić Ottyle Pozdrowienia dla wszystkich.
Noi jeszcze jedno apropo mema wklejonego przez @ Przemek to są zdjęcia z Sejmu, już po dymisji Antoniego Macierewicza . Jak widać, Panowie rozmawiają, ba żywo dyskutują, siedząc obok siebie, zdaje się bez obrzydzenia . zycie pisz najlepsze komentarze
Michał5 napisal(a): ale żeby pomyślała, że kategoryczne wypowiedzi na temat usposobienia jakiejś osoby, może wypowiadać tylko ktoś, kto zna tę osobę z kontaktów osobistych. uffff Ottyle
Ano właśnie, ano właśnie. Nie pomyślałaś, że możemy mieć do czynienia z takim przypadkiem? Praesupponendum...
Przez krótki moment, w poprzednim dialogu, równie kategorycznym. Ale odrzuciłam, za zbytnią lakoniczność , rozpieszczona przez Profesora Losa. Praesupponendum... działać powinno w obie strony, nieprawdaż?
Pozwolę sobie nie zgodzić się z opinią, że możemy coś rzec o usposobieniu drugiego człowieka tylko wtedy, gdy znamy go osobiście. Jeśli wśród znajomych od lat się mówi, że np. Felek to jajcarz, ma wielkie poczucie humoru itede. a ja go nie znam osobiście, to co? Mam zaprzeczać tym, co go znają i przez to taką właśnie opinię głoszą? Gdzie tu logika? A śmianie się z samego siebie i wad naszych - to objaw zdrowia psychicznego, co zauważali już starożytni i inni staromodni mędrcy. Baby, nie kłóćta się! Bo ni ma o co. Tym bardziej, że każda ma rację, tyle że rozpoczynającą się z przeciwnego końca kija.
Michał5 napisal(a): . Praesupponendum... działać powinno w obie strony, nieprawdaż?
Alesz prawdasz, to ma działać we wszystkie strony, we wszystkich wymiarach. Musimy rozsiewać wokół siebie aurę wdzięku, humoru, czaru, elegancji i miłości. Tak jak w Regulaminie... :x :x :x
PS. Alem się rozkręciła, jeszcze trochę i stworzę nowy, jeszcze lepszy regulamin :-D
Michał5 napisal(a): . Praesupponendum... działać powinno w obie strony, nieprawdaż?
Alesz prawdasz, to ma działać we wszystkie strony, we wszystkich wymiarach. Musimy rozsiewać wokół siebie aurę wdzięku, humoru, czaru, elegancji i miłości. Tak jak w Regulaminie... :x :x :x
romeck napisal(a): Do rabina przyszedł młody żyd i oświadczył: - Rabbi, ja jestem ateista......
los napisal(a): Przychodzi syn do ojca i mówi: - Tato, jestem gejem.......
christoph napisal(a): Napiszcie te rzeczy w wątku chistorycznym o ff
Do Admina przyszedł nowy użyszkodnik. - Adminie, jestem Tabula_Rasa i... - A Frondę to wogóle pamiętasz? - Ba, nawet byłem tam niewidoczny-i-zapomniany. - A taki Krzyż, kojarzysz? - Kopę lat, jak się już nie interesuję. - A na Rebelyi napisałeś coś wogóle? - E, ino się zarejestrowałem. - To ty nie jesteś Tabula_Rasa tylko nikt_specjalny!!!
=== kolego nikt_specjalny proszę - bo jest to dział Humor - przyjąć to z przymrużeniem oka i poczuciem humera, a nawet może jako ortodoksyjną wersję historii kolegi nicka Naprawdę z szacunkiem, romeck (podzwonne zażartej dyskusji)
@MaxBelke 27 min27 minut temu Więcej W odpowiedzi do @Krystyn16616795 Pani Profesor - spacje po przecinkach. Twitter zwiększył limit znaków, zmieści sie
Krystyna Pawłowicz @Krystyn16616795 16 min16 minut temu Więcej Dobrze,to proszę dalej robić te spacje,przecież nie przeszkadzam ...A co to są te spacje?
Maria napisal(a): Pani prof. Krystyna Pawłowicz debiutuje na TT:
7 twitów, w tym trzy powitalne i ponad 15.000 followersów!!! Ale jak pisze:
Min.J.Gowin dziś o politykach PIS-u po nazwiskach,per „Kaczyński” to,”Suski” tamto,a „Morawiecki” to jeszcze coś. No dobrze,jest Pan ładny,ale,skoro jest Pan od wyższej edukacji,to chyba raczej „prezes Kaczyński”,”premier Morawiecki” i „pan Marek Suski”.Co?
Ja kiedyś po udanej rozmowie o prace w już "luźnej rozmowie" stwierdziłem, ze w McDonaldzie zatrudniają same brzydkie dziewczyny. Na co ten dyrektorek sztywno: "Moja żona jest kierowniczką w McDonaldzie..."
Komentarz
Nie tylko ze wzgl. na staż
A staż ma.
Pamietam trochę więcej niż złota rybka.
Ale od początku.
W realu, i także tutaj w necie staram się , aby brać odpowiedzaiilność za słowa.
Jeśli ja piszę- uważam, że , myślę, że obaj...
a otrzymuję odpowiedź w tonie -na pewno, to przecież nie chodzi mi , aby Pani , z którą dyskutuję napisała mi coś o sobie, ale żeby pomyślała, że kategoryczne wypowiedzi na temat usposobienia jakiejś osoby, może wypowiadać tylko ktoś, kto zna tę osobę z kontaktów osobistych.
uffff
Dziękuje Profesorze za Nowicjusza, niemożliwe, że mnie Pan nie pamieęa sprzed kilku miesięcy:):):), kiedy zawiesiłam uczestnictwo na forum , z powodów, o których także pisałam.
Cóż miło kobiecie, gdy jej nie wypowiadają wieku
Dziękuję , poważnie już @christoph, pisałam o swoim Internetowym rodowodzie, od jego narodzenia;) czyli od 13 już lat0 epoka....
Czytywałam Państwa prawie całay czas i odważyłam się wrócić
Ottyle
Pozdrowienia dla wszystkich.
Noi jeszcze jedno apropo mema wklejonego przez @ Przemek
to są zdjęcia z Sejmu, już po dymisji Antoniego Macierewicza . Jak widać, Panowie rozmawiają, ba żywo dyskutują, siedząc obok siebie, zdaje się bez obrzydzenia .
zycie pisz najlepsze komentarze
Ale odrzuciłam, za zbytnią lakoniczność , rozpieszczona przez Profesora Losa.
Praesupponendum...
działać powinno w obie strony, nieprawdaż?
Dostałam linijką na wejściu.
Tak będzie zdrowiej .
Baby, nie kłóćta się! Bo ni ma o co. Tym bardziej, że każda ma rację, tyle że rozpoczynającą się z przeciwnego końca kija.
PS. Alem się rozkręciła, jeszcze trochę i stworzę nowy, jeszcze lepszy regulamin :-D
przepraszam swoją Szanowną Interlokutorkę
Marię, za nietaktowne stwierdzenie.
I tu zakończymy sprawę.
Do Admina przyszedł nowy użyszkodnik.
- Adminie, jestem Tabula_Rasa i...
- A Frondę to wogóle pamiętasz?
- Ba, nawet byłem tam niewidoczny-i-zapomniany.
- A taki Krzyż, kojarzysz?
- Kopę lat, jak się już nie interesuję.
- A na Rebelyi napisałeś coś wogóle?
- E, ino się zarejestrowałem.
- To ty nie jesteś Tabula_Rasa tylko nikt_specjalny!!!
===
kolego nikt_specjalny
proszę - bo jest to dział Humor - przyjąć to z przymrużeniem oka i poczuciem humera,
a nawet może jako ortodoksyjną wersję historii kolegi nicka
Naprawdę z szacunkiem, romeck
(podzwonne zażartej dyskusji)
/romeck: /
Skoro qiz się zainteresował - musi jakiś Judajczyk ;-)
Mama dresa do dresa
- Masz coś do prania?
- Nie, pranie jest spoko.
@MaxBelke
27 min27 minut temu
Więcej
W odpowiedzi do @Krystyn16616795
Pani Profesor - spacje po przecinkach. Twitter zwiększył limit znaków, zmieści sie
Krystyna Pawłowicz
@Krystyn16616795
16 min16 minut temu
Więcej
Dobrze,to proszę dalej robić te spacje,przecież nie przeszkadzam ...A co to są te spacje?
Ale jak pisze:
"Pół kalafiora"
Klasa Ławrowa bez jego bezczelności
Obserwuj Obserwuj @ButekNaFejsie
Więcej
Polska - pierwszy kraj na świecie, w którym zamiast rządu, upadła opozycja.