Skip to content

Humer

1167168170172173456

Komentarz

• W tym nazwisku zawarta jest kwintesencja programu PO dla Polski.
    image
  • To jest genialne!
  • A to na nowy PiS.
    image
  • "Talk to the hand" zaiste :(
  • Znalezione na tt:
    image
  • To ja opowiem anegdotę z życia wzięta i w sumie o Żydach. To był okrutny żart

Pracowało u mnie 2-óch braci i jeden roztropek był bardzo rozpolitykowany w stylu najprawdziwszej prawicy i zamęczał nas fazą antyżydowską ale taką już najgłupszą, prorosyjską, antyamerykańską i generalnie co w necie to w głowie. A myśmy z jego bratem wymyślili , że odkryjemy korzenie żydowskie i będziemy wmawiać mu , że jest Żydem. I tak wciągnęlismy kilka osób... Na koniec wystarczyło się mu badawczo przyglądac a on sam zaczynał: "Co? Nos? Tak, wiem...." - "Nie, no co ty..." " Ale ja wiem , że mam wygląd Żyda!" -"Niee... noo może troszeczkę..."
    I coraz bardziej. Brat mówił , ze ciagle stoi przed lustrem i ogląda facjatę z każdej strony... W sumie to nie wiem co teraz u nic bo to ze 2 lata temu było.
  • ol ynkluzyw hotelrum

image
  • romeck napisal(a):
    ol ynkluzyw hotelrum

image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    brakuje mi tu klozetu przy wannie!
  • Mania napisal(a):
    brakuje mi tu klozetu przy wannie!
    Pewnie zdjęcie wyknano stojąc na/przy kiblu! :)
  • Nie wygląda na oszczędzanie przestrzeni bo jest wanna, prysznic i umywalka. No chyba, że komuś podzielono mieszkanie i dostała się sama łazienka bez sypialni.
  • może sracz jest osobny?
  • Rodzina wieloosobowa. Szwagrowi dostał się metraż w łazience, a wyro dorobił. Jest to śliczne wnętrze w stylu wczesnego hydraulizmu stosowanego.
  • Może ktoś się po prostu zainspirował takimi rozwiązaniami, tylko nie miał dość miejsca ;)
  • To jest jakieś awaryjne miejsce spania dla dyzurow 24/48, prawdziwa oszczędność miejsca wygląda tak jak w niektórych azjatyckich krajach, gdzie kucana toaleta jest jednocześnie brodzikiem do prysznica a nad nią rozkłada się blat kuchenny do jedzenia.
  • edytowano February 2018

/jednak przez komórkę nie idzie edycja/
  • romeck napisal(a):
    https://twitter.com/_youhadonejob1/status/960530510693978113/photo/1

/jednak przez komórkę nie idzie edycja/
    :D
  • Nie rozumiem, płaska ziemia w kształcie naleśnika - nie można dookoła niej podróżować?
  • Przemko napisal(a):
    Nie rozumiem, płaska ziemia w kształcie naleśnika - nie można dookoła niej podróżować?
    Jest zabawne, ale nie w tym miejscu gdzie piszą komentatorzy.
    Globe, od łac. globus - kula.
  • Exspectans napisal(a):
    Może ktoś się po prostu zainspirował takimi rozwiązaniami, tylko nie miał dość miejsca ;)
    Gdzie się znajduje takie strony? Toż to bardziej zboczeńskie, niż japońskie tv-shows!
  • rozum.von.keikobad napisal(a):
    Przemko napisal(a):
    Nie rozumiem, płaska ziemia w kształcie naleśnika - nie można dookoła niej podróżować?
    Jest zabawne, ale nie w tym miejscu gdzie piszą komentatorzy.
    Globe, od łac. globus - kula.
    :D Nie wpadłem, z przykrością stwierdzam.
  • edytowano February 2018
    Jestem przy laptopie!
    Wklejam obrazek w 3D, albo w 4D! :)
    (Jednak brak łaciny w szkole to porażka kulturowa...)

image
  • Gdy na AliExpress zamawiasz koszulkę z napisem "SUPREME"

image
  • Nawet ja zrozumiałam :)
  • Przemko napisal(a):
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    ciekawe co zrobił ten "Wacek"?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.