To ja opowiem anegdotę z życia wzięta i w sumie o Żydach. To był okrutny żart
Pracowało u mnie 2-óch braci i jeden roztropek był bardzo rozpolitykowany w stylu najprawdziwszej prawicy i zamęczał nas fazą antyżydowską ale taką już najgłupszą, prorosyjską, antyamerykańską i generalnie co w necie to w głowie. A myśmy z jego bratem wymyślili , że odkryjemy korzenie żydowskie i będziemy wmawiać mu , że jest Żydem. I tak wciągnęlismy kilka osób... Na koniec wystarczyło się mu badawczo przyglądac a on sam zaczynał: "Co? Nos? Tak, wiem...." - "Nie, no co ty..." " Ale ja wiem , że mam wygląd Żyda!" -"Niee... noo może troszeczkę..." I coraz bardziej. Brat mówił , ze ciagle stoi przed lustrem i ogląda facjatę z każdej strony... W sumie to nie wiem co teraz u nic bo to ze 2 lata temu było.
Nie wygląda na oszczędzanie przestrzeni bo jest wanna, prysznic i umywalka. No chyba, że komuś podzielono mieszkanie i dostała się sama łazienka bez sypialni.
To jest jakieś awaryjne miejsce spania dla dyzurow 24/48, prawdziwa oszczędność miejsca wygląda tak jak w niektórych azjatyckich krajach, gdzie kucana toaleta jest jednocześnie brodzikiem do prysznica a nad nią rozkłada się blat kuchenny do jedzenia.
Komentarz
Pracowało u mnie 2-óch braci i jeden roztropek był bardzo rozpolitykowany w stylu najprawdziwszej prawicy i zamęczał nas fazą antyżydowską ale taką już najgłupszą, prorosyjską, antyamerykańską i generalnie co w necie to w głowie. A myśmy z jego bratem wymyślili , że odkryjemy korzenie żydowskie i będziemy wmawiać mu , że jest Żydem. I tak wciągnęlismy kilka osób... Na koniec wystarczyło się mu badawczo przyglądac a on sam zaczynał: "Co? Nos? Tak, wiem...." - "Nie, no co ty..." " Ale ja wiem , że mam wygląd Żyda!" -"Niee... noo może troszeczkę..."
I coraz bardziej. Brat mówił , ze ciagle stoi przed lustrem i ogląda facjatę z każdej strony... W sumie to nie wiem co teraz u nic bo to ze 2 lata temu było.
/jednak przez komórkę nie idzie edycja/
Globe, od łac. globus - kula.
Wklejam obrazek w 3D, albo w 4D!
(Jednak brak łaciny w szkole to porażka kulturowa...)