Skip to content

Humer

1173174176178179456

Komentarz

• Ciągle pamiętam, jak pan premier m nie zachęcał do powrotu.
  • los napisal(a):
    Ciągle pamiętam, jak pan premier m nie zachęcał do powrotu.
    Dziękuję za ten srogi kalambur!
  • ja bez badań mogie zawyrokować o przyczynie: bida

I bida instytucjonalna.
  • romeck napisal(a):
    pantelej napisal(a):
    "Rządowy zespół ds. polityki imigracyjnej pod kierownictwem Jerzego Kwiecińskiego, ministra rozwoju, w składzie którego jest także Bartosz Marczuk, wiceminister rodziny, pracy i polityki społecznej zbada, jakie są przyczyny emigracji młodych Polaków, ale także, co skłoniłoby ich do powrotu."
    do właściwego działu trafił ten njus!

:-D
  • Dziś pod moim wiejskim sklepem. Siedzimy sobie popijając soczki. Cieplutko. Jedzie kolumna 14 policyjnych nysek oraz policyjna karetka. Gość - kolarz w wieku podstarzałym, który tu nadjechał od strony Warszawy i odpoczywa sobie na ławeczce rzucił głośno: - O, jadą pilnować tego durnego pomnika Kaczora, bo jest plan, żeby przed jutrem to gówno rozwalić.
    Dziadyga gada to i rechoce zadowolony. Na to miejscowy facet, który też sobie przysiadł i pije piwko: - Tak słucham co pan plecie i powiem panu, że jakby wam, takim jak pan, postawili pomnik gołej dupy, to byście latali tam z kwiatkami i bili pokłony w podziękowaniu za uwiecznienie miejsca, z którego wyrasta wam rozum.
    Kolarz prychnął i jak niepyszny odjechał, żegnany niechętnym pomrukiem towarzystwa zgromadzonego w naszej podsklepowej kawiarni.
  • Ławeczkowy filozof :D
  • edytowano April 2018
    Kuba_ napisal(a):
    Ławeczkowy filozof :D
    "Nasza ławeczka - można powiedzieć - ostatni bastion narodowej zgody."
    (Stach Japycz)
    image

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Kuba_ napisal(a):
    Ławeczkowy filozof :D
    Z niezłym refleksem.
  • AnnaE napisal(a):
    "Nasza ławeczka - można powiedzieć - ostatni bastion narodowej zgody."
    :))
  • Podpisywanie palcem na ekraniku jakiegoś urządzonka... postępująca barbaryzacja...
    Niedługo zapewne nawet krzyżyk nie będzie potrzebny, wystarczy odcisk palca albo skan siatkówki...
    Kiedy wreszcie będzie wojna! :((
  • Kolega nie kracze.
  • Tak na marginesie (skojarzenie ze zdjęciem).
    Nie tak dawno Franciszek Pieczka obchodził swoje 90-te urodziny. Zaprosił z tej okazji wszystkich parafian na Uroczystą Mszę Świętą, a już w przeddzień przyozdobił wizerunek Matki Boskiej Częstochowskiej pięknym bukietem z 90-u purpurowych róż.
  • extraneus napisal(a):
    Podpisywanie palcem na ekraniku jakiegoś urządzonka... postępująca barbaryzacja...
    Niedługo zapewne nawet krzyżyk nie będzie potrzebny, wystarczy odcisk palca albo skan siatkówki...
    Kiedy wreszcie będzie wojna! :((
    No ale ossohozi Kolegu? Postęp, industrializacja i elektryfikacja!

Tu se Kolega poczyta o perspektywach podstępnego postępa. Długie, ale z nóg stopniowo zwala: https://waitbutwhy.com/2017/04/neuralink.html
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Tu se Kolega poczyta o perspektywach podstępnego postępa. Długie, ale z nóg stopniowo zwala: https://waitbutwhy.com/2017/04/neuralink.html
    Fajne rysunki do artykuła. (potłumaczy mi syn1).
    image

No ale ossohozi Kolegu? Postęp, industrializacja i elektryfikacja!
    Jakżem mazał paluchem po okienku poczułżem się jak małpa jaka.

A z innej strony: ja nawet nie potrafię opisać, co zrobiłem. Podpis wiadomo: skrobinami grafitu z ołówka kreślę znak, któremu reguły języka nadają znaczenie a potem norma prawna dodaje jeszcze znaczenie prawne.

A potarcie palcem po ekranie jakiegoś tabletu? Nie mam pojęcia co to jest!

(jak na rysunku wyżej)

• edytowano April 2018
    nie doją kotów przemysłowo?
    image
  • A szkoda, gdyż chętnie pożywałbym, podobnie jak np. mleko jelenia, foczki lub wielorybka.
    A szkoda, gdyż chętnie pożywałbym, podobnie jak np. mleko jelenia, foczki lub wielorybka.
    To musisz chyba po domowemu na żywca ciągnać z kotki bo w handlu detalicznym nie dostaniesz
  • edytowano April 2018
    image
    stare, od 2009
    noale wcześniej nikt tego nie robił
    zbytki panie zbytki w tych głowach
    oras
    na anty podach można sie napić lub okąpać
    https://finefoodwholesalers.com.au/listing/camel-milk-nsw-muswellbrook-camel-milk-wholesale-supplier
  • edytowano April 2018
    W "20 tysięcy mil podmorskiej żeglugi" doją wieloryba
    image
  • Dyzio_znowu napisal(a):
    W "20 tysięcy mil podmorskiej żeglugi" doją wieloryba
    image
    Ciekawe, czy smakiem też!
  • christoph napisal(a):
    image
    stare, od 2009
    noale wcześniej nikt tego nie robił
    zbytki panie zbytki w tych głowach
    oras
    na anty podach można sie napić lub okąpać
    https://finefoodwholesalers.com.au/listing/camel-milk-nsw-muswellbrook-camel-milk-wholesale-supplier
    W Mauretanii można kupić takie mleko w kartonach w sklepie ożywczym. Niestety nie jest to wersja UHT, więc nie da się jej zawieźć do domu.

Można też pojechać za miasto, gdzie doją prosto do torebki foliowej i pożywać jeszcze ciepłe. Mniam.

image
  • edytowano April 2018
    Alonzo Mourning na tt;
    Wygramy z dwoma palcami w dupie!

image
  • pan poseł Tadeusz CYMAŃSKI (Solidarna Polska Zbigniewa Ziobry) powiedział:

Teraz przeżywam rozkosz, chwilami nawet, nie chcę porównywać tego do orgazmu, ale powiem, że to ekstaza socjalistyczna, kiedy widzę, co się w Polsce dzieje i co jeszcze będzie działo w kwestiach socjalnych
  • extraneus napisal(a):
    pan poseł Tadeusz CYMAŃSKI (Solidarna Polska Zbigniewa Ziobry) powiedział:

Teraz przeżywam rozkosz, chwilami nawet, nie chcę porównywać tego do orgazmu, ale powiem, że to ekstaza socjalistyczna, kiedy widzę, co się w Polsce dzieje i co jeszcze będzie działo w kwestiach socjalnych
    żeby rozdać trza nazbierać
    extaza ma to do siebie, że pewne reakcje są poza kontrolą.
    nie wiem czy chciałbym oglądać jego extazę. niezależnie od tego z jakim medium typu tv jest zaprzyjaźniony
  • @AlonzoMourning1
    15 kwi

Swoją drogą Gawłowski będzie mógł przez te trzy miesiące być naprawdę blisko z wyborcą...
  • rdrrdr
    edytowano April 2018
    EDIT:nic
  • Błąd
  • Jerzy Stuhr: "Ostatnie czasy zniszczyły dążenie całego mojego życia - całe życie chciałem być Europejczykiem, zostać przez nich uznany, że będę na równi, że będę doceniony".
    Wyznanie idioty zacytował Stanisław Janecki na tt
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.