Skip to content

Humer

1175176178180181456

Komentarz

• Warzecha nie zasługuje na Psychiatryk.
    Psychiatryk to poważna kategoria B-)
  • los napisal(a):
    Warząchiew tulący miskę z zupą do memłona musiał cudnie wyglądać.
    Zaiste, wyglądać musiał cudnie. A tę zupę to pił razem z Kucem?
  • Znaczy kelner ok, a Warzecha buc i gupek? No to ja chyba też. Zauważam że chyba jestem z innej klasy, znacznie niższej, niż potępiacze Warzechy za zupę.
  • To już wiemy kogo nie zapraszać na urodziny / imieniny żeby nie podżarł tortu przed oficjalnym krojeniem czy zdmuchiwaniem świeczek ;)
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    KAnia napisal(a):
    Jerzy Stuhr: "Ostatnie czasy zniszczyły dążenie całego mojego życia - całe życie chciałem być Europejczykiem, zostać przez nich uznany, że będę na równi, że będę doceniony".
    Wyznanie idioty zacytował Stanisław Janecki na tt
    Nie tyle idioty, bo Stuhr idiotą nie jest, co raczej człowienia beznadziejnie aspirującego.

To piękne wyznanie, bo krótkie i szczere. Ściśle tłumaczy, dlaczego rządzący Polską ludzie z UD, UW, PO zachowywali się tak jak się zachowywali.

Raczej takie aspiracje obce są SLD czy PSL, dlatego z nimi łatwiej się dogadać.

Natomiast PiS? Po prawdzie, dlategom na nich głosował, że myślałem, że "uznanie Europejczyków" mają centralnie w nosie. Zaś niestety od jakiegoś pół roku mam wrażenie, że brak tego "uznania, docenienia" coraz ich bardziej uwiera. A to z kolei uwiera mnie.

Jak nie jest, jak jest? Gdyby nie był nie waliłby otwartymtekstem co mu w duszy zakompleksiałego ćwierćinteigenta gra.
  • Rafał napisal(a):
    Znaczy kelner ok, a Warzecha buc i gupek? No to ja chyba też. Zauważam że chyba jestem z innej klasy, znacznie niższej, niż potępiacze Warzechy za zupę.
    We w tym wypadku Warząchwi nie potępiam. Skądże takie przypuszczenie? A kelner baaaaaaaaaaaardzo nie ok. Zwracać uwagę gościowi?!
    Ale czegóż się spodziewać w dzisiejszych czasach...
  • Maria napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    Znaczy kelner ok, a Warzecha buc i gupek? No to ja chyba też. Zauważam że chyba jestem z innej klasy, znacznie niższej, niż potępiacze Warzechy za zupę.
    We w tym wypadku Warząchwi nie potępiam. Skądże takie przypuszczenie? A kelner baaaaaaaaaaaardzo nie ok. Zwracać uwagę gościowi?!
    Ale czegóż się spodziewać w dzisiejszych czasach...
    Bo tu się rozchodzi o tzw całokształt wizerunku na który pracowało się w pocie y znoju, a nie detaliczny przypadek. Gdy Niemce go biły w aeroplanie, Jaś Marysia Rokita też formalnie był w prawie.
  • Wię, wię,...
    Co nie przeszkadza, że od czasu do czasu ma niezłe zagrania, że przypomnę słynny wywiad u Dominisi ;)
  • Ziemniakowi też wystarczy pomachać kotletem przed oczami...
  • ktoś zapodał na twiterze bąmot hamerykańskiego kogośtam:

Nie ma nic gorszego, niż stanąć pomiędzy głodnym dziennikarzem a kelnerem.

:))
  • W tomacie.

https://mobile.twitter.com/kontrowersje/status/990161407864987648

Duprawdy, wziąwszy pod uwagę iż pół Internetu pamięta jego chobielińską żenadę, na miejscu Kierownika Bombowca powstrzymałbym się od jakichkolwiek wynurzeń gastrologicznych. Na zawsze.
  • peterman napisal(a):
    W tomacie.

https://mobile.twitter.com/kontrowersje/status/990161407864987648

Duprawdy, wziąwszy pod uwagę iż pół Internetu pamięta jego chobielińską żenadę, na miejscu Kierownika Bombowca powstrzymałbym się od jakichkolwiek wynurzeń gastrologicznych. Na zawsze.
    i komentarze fajne...

Ja lubię czasem poobserwować ludzi przy (darmowym) bufecie.
    Jako że hotelowe/eventowe jedzenia wybitnie mi nie smakują i nie mam czego żałować, mogę patrzeć i patrzeć....
  • Warzecha do zupy! Boś dziennikarz do niczego.
  • Flaczki na eventach są zawsze w dechę!
  • edytowano May 2018

gacek‏ @gaacek

Mało znane zdjęcie, na którym widać tragiczny koniec E.T. w rękach Polaków
    #SpielbergStory

image
  • Hehe :)

A czemuż to Kol. Gacka nie ma na EC? :(
  • Nie wszystkich tu lubi.
  • Heh, Szyszko z Rydzykiem pomaszerują przeciwko Kaczyńskiemu? Padłem :))
  • Manitou bardzo prosi się o więcej niż Szyszko i Rydzyk. Dupowatość obozu który zlepił na razie nie generuje większych problemów poza dyskretnym anonimowym stękaniem po kątach.
  • Pewnie większość słyszała o grze wiedźmin która po pierwszej części już odniosłą sukces a potem odnosiłą coraz większy ( druga i trzecia to chyba już światowy ).

Kolega dzisiaj powiedział mi ciekawą rzecz.

Otóż podobno gdy twórcy gry chcieli nabyć prawa (???) do gry i pokazali co tam już upichcili Sapkowskiemu. Wybór był albo jakaś sumka kasy z góry albo coś w rodzaju % od zysku. Wielkie Panisko wzięło kase z góry sypiąc teksty w stylu "Ja się obracam w inteligenckim towarzystwie ludzi którzy w gry nie grają".

Mam nadzieję, że z każdą kolejną wersją gry wysyłają mu ile by zarobił jakby wybrał procencik. ;-)

"Sapkowski na pewno lepiej by wyszedł na scenariuszu, w którym pobiera procent od zysków CD Projektu. Dziś wiadomo, że dzięki "Wiedźminowi" firma ta zarobiła prawie miliard złotych. Do końca 2016 r. gry z trylogii wiedźmińskiej: "Wiedźmin", "Wiedźmin 2: Zabójcy Królów" i "Wiedźmin 3: Dziki Gon" sprzedały się łącznie w ponad 25 mln egz."

To ten facet co napisał książkę na podstawie gry. ;-)
  • posix napisal(a):
    To ten facet co napisał książkę na podstawie gry. ;-)
    Piszę, ale nie gram.
    (Palę, ale się nie zaciągam)

Pisze oczywiście scenariusze do gry. Znaczy się - jednej, Kiedyś. :))
  • Po nieudanej ekranizacji miał prawo być nieufny :)
  • randolph napisal(a):
    Manitou bardzo prosi się o więcej niż Szyszko i Rydzyk. Dupowatość obozu który zlepił na razie nie generuje większych problemów poza dyskretnym anonimowym stękaniem po kątach.
    Trve, trve. Kto się wychyla, zostanie mu łeb równo przy dupie ucięty. A może raczej dla wyrównania szeregu.
  • edytowano May 2018
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    randolph napisal(a):
    może raczej dla wyrównania szeregu.
    esteci

• Ale, o ile się nie mylę, Sapkowski sprzedał te prawa jeszcze pod koniec lat 90., innej firmie, która dopiero je przekazała dalej.
  • Posłowie PiS dostali zakaz udziału w I Marszu Św. Huberta >:/
  • extraneus napisal(a):
    Posłowie PiS dostali zakaz udziału w I Marszu Św. Huberta >:/
    Tak zupełnie bez związku mi się przypomniało... w 2000 roku Szyszko poleciał z rządu Buzka za lojalność wobec Jarosława, którego prawie wszyscy wtedy opuścili.
  • Niestety Kaczor ma zajoba na punkcie futrzaków.
  • I nie ma zajoba na punkcie ludzi.
  • Plus zwyczajowy zajob pod wpływem władzy. Senator-moralista z gołą dupą na plaży to nic nowego pod słońcem ale niepolityczny zajob futrzarski/ myśliwski doprowadza mnie do nerwów
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.