vigilate napisal(a): Bolek w Sejmie u niepełnosprawnych: "Ja nie miałem partii do dyspozycji, nie miałem ludzi, a komunizm obaliłem. Jak ja to zrobiłem, nie wiem". hłe, hłe, hłe... )
Matka przygotowuje syna na wycieczkę: – Zapakowałam ci chleb, masło i gwoździe. – Po co? – Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz. – A gwoździe? – Tu są. Przecież spakowałam.
Irena Szafrańska @ISzafranska · 6 min.6 minut temu
13 grudnia 1981 roku Gierka aresztował na rozkaz Jaruzela jego osobisty ochroniarz. Marszałku @MarekKuchcinski nadal Pan ufa bezgranicznie płk.Rękosiewiczowi w każdych okolicznościach?
Popierany przez PiS kandydat na prezydenta Poznania pan Tadeusz Zysk wezwał wicepremiera ministra kultury pana profesora Piotra Glińskiego do odmrożenia dotacji dla festiwalu Malta (środki zatrzymano ze względu na Olivera Frljica) )
Komentarz
– Zapakowałam ci chleb, masło i gwoździe.
– Po co?
– Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz.
– A gwoździe?
– Tu są. Przecież spakowałam.
Która to już z kolei?
Był już Skazany na bluesa, teraz będzie Skazany za luesa!
)
Triumf woli i pakietu MS Office
+ opuszczając stronę, wyskakuje okno: "Potwierdź, że na pewno chcesz opuścic stronę."
+ czytasz njusa na A4, podzieloną na sześć podstron i na każdej walczysz z wyłączeniem wyskakującej reklamy
(tak jest m,in, na wpolitycepeel)
Śmiech przez złość. POSTEMP.
Za margerytką na FB
i tak mi się skojarzyło z Czarną Panterą co Piętę podgryzła
- Umieszczenie posła w zagranicznej polskojęzycznej prasie kolorowej z pomocą moich stosunków: 50 kopiejek.