Skip to content

Humer

1180181183185186456

Komentarz

• A może jednak "inteligentnym i sprytnym lawirantem" jest?
    Dostosowuje się do otoczenia, czyli maskuje się, czyli PMM rządzi (PJK na emeryturze).
    ?
  • Każdy ma swój sposób na szukanie inteligencji, choć to czasem jak szukanie igły w stogu siana. Wyjście? Zrobić sobie sztuczną. :-?
  • Ministerstwo Prawdy, św.p. Seawolf, św.p. Niewolnik, Tomasz Samołyk, teraz Basia Piela...

Teoria się nie sprawdza, pospolite ruszenie ma większą wartość niz pisowe kadry.

• Ten koleś chyba nawet kiedyś wparował na frondę po wklejce jego muzyki.
  • A to nie jest Kelthuz?
  • edytowano June 2018
    :D
    Czy ja wiem? Nasi kibice już tam są ;-)
  • Dobre :))
  • To sprzed 2 lat zdaje się.
  • Wyjaśniają się niektóre obyczaje Młodzieży Wszechpolskiej.
  • dobranocka napisal(a):
    image
    Kurdens! kiedyś wyjąłem plecak/torbę syna2 z szafy, a tam..... zielona kanapka. Leżała.... 3 miesiące!!!
  • edytowano June 2018
    autentyczne z warsztatów fotograficznych! :)
    image
  • Genialny montaż. Uśmiałem się. Filmik potwierdzający stereotypy o pracownikach agencji reklamowych.
  • Może bardziej psychiatryk...
    image
  • Ona to naprawdę napisała.
  • Ciekawe1 że nie ma w swoim otoczeniu nikogo, kto by jej zwrócił uwagę na wymowę tego wpisu.
  • Ratusz warszawski działa zdaje się na zasadzie dworu, więc dookoła tylko sami potakiwacze, tym bardziej, że to kobieta.
  • Ona ma mózg przeżarty alkoholem. Naprawdę.
  • No to kokainista będzie godnym następcą.
  • edytowano June 2018
    Brzost napisal(a):
    Ciekawe1 że nie ma w swoim otoczeniu nikogo, kto by jej zwrócił uwagę na wymowę tego wpisu.
    Jeśli ktoś nawet zwrócił, pewnie rechotu było co niemiara.
  • W Warszawie eZeLDe zarejestrowało komitet wyborczy o nazwie Lewica Razem.
    Razem się pogniewało i pognało do sądu, ale sąd zważył, że w 2014 komitet o tej nazwie też startował a Razem wtedy jeszcze nie istniało, i oddalił.
    Taka tam sobie scenka z jednoczenia lewicy w IIIRP ;))
  • edytowano June 2018

Krzysztof Karnkowski @karnkowski 1 min

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Na znak solidarności z Polską mundial opuszczają Arabia Saudyjska, Egipt, Kostaryka, Maroko, Panama, Peru i Tunezja. Dziękujemy!

• to raczej wspólnota losu niz uprzejmość
  • To żart po prostu :)
  • Gdy w 1974 roku po fazie grupowej opuszczali Mundial Włosi, niemieccy kibice nabazagrali im paluchami na brudnej karoserii: "Nach Hause fahren, zusammen mit Haiti und Zaire!"
  • Tylko jedna pociecha, że tym razem Hajdi ani Zaïre się nie zakwalifikowały.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.