Napisał tak na twitterze, to nie była wypowiedź w TVP. jest jednak pracownikiem TVP, nie zdziwię się, jeśli będą konsekwencje (chyba, że nie ma innych znanych dziennikarzy z niemieckim)
Na twitterze. Jasne. Już dawno, ale poniewczasie, zdałem sobie sprawę że moje występy na forach w zasadzie zamykają mi drogę do zasłużonej kariery politycznej i medialnej.
Sami nie. Tylko zagranica tylko jak się wystraszymy albo sprzedamy za bezcen.Oni są tylko dla tej zagranicy słabym pretekstem. No oczywiście jest też obca agentura ale należy do kategorii zagranica nawet jeśli polskojęzyczna.
"Obecny reżim chce zniszczyć niezależność sądownictwa w Polsce" - pisze w liście do Micka Jaggera i The Rolling Stones Lech Wałęsa. Prosi, by muzycy w czasie niedzielnego koncertu w Warszawie zabrali głos ws. zmian w Sądzie Najwyższym. W przeddzień koncertu The Rolling Stones, Lech Wałęsa wystosował list otwarty do legendarnej grupy rockowej. Pisze o trwającym kryzysie wokół Sądu Najwyższego. Były prezydent wspomina, że wielu ludzi czeka z niecierpliwością na koncert na Stadionie Narodowym. "Ale w Polsce dzieją się złe rzeczy"- alarmuje.
ethanol napisal(a): "Obecny reżim chce zniszczyć niezależność sądownictwa w Polsce" - pisze w liście do Micka Jaggera i The Rolling Stones Lech Wałęsa. Prosi, by muzycy w czasie niedzielnego koncertu w Warszawie zabrali głos ws. zmian w Sądzie Najwyższym. W przeddzień koncertu The Rolling Stones, Lech Wałęsa wystosował list otwarty do legendarnej grupy rockowej. Pisze o trwającym kryzysie wokół Sądu Najwyższego. Były prezydent wspomina, że wielu ludzi czeka z niecierpliwością na koncert na Stadionie Narodowym. "Ale w Polsce dzieją się złe rzeczy"- alarmuje.
Nie zdziwię się jak coś tam napomknął przecież to lewacy to znaczy manager ich poinstruuje co mają mówić
Tak było. Kolega miał dla mnie bilet na ten kuncert, umówiliśmy się pod Kongresową... Przyszłam kwadrans przed i - oczywiście- nie dopchałam się nawet w pobliże, bo tłum był nieprzebrany.
Kategorię News wygrała informacja „Faktów” RMF FM – „Zderzenie kolumny rządowej. Premier Beata Szydło w szpitalu”. Rozgłośnia jako pierwsze medium poinformowały o wypadku samochodu wiozącego premier Beatę Szydło w Oświęcimiu. W kategorii Publicystyka za najlepszy uznano opublikowany w „Tygodniku Powszechnym” tekst „W imię brata”, w którym Andrzej Stankiewicz na licznych przykładach pokazuje, jak bardzo bieżąca polityka uprawiana przez Jarosława Kaczyńskiego odstaje od idei, które głosił jego brat, były prezydent Polski. Najlepszy wywiad zrobiła Magdalena Kicińska („Wysokie Obcasy – Gazeta Wyborcza”). Kategorię wygrała jej rozmowa (pt. „Bił mnie tylko w nocy”) z Karoliną Piasecką, której mąż polityk, zdeklarowany katolik, latami znęcał się nad żoną i terroryzował córki.
"prawnikiem, któremu ludzie płacą grubą kasę, żeby masakrował takich cieniasów jak Pan". Czyżby pą profesur obojga praw właśnie przyznał się do płatnego trollingu?
Gawel napisal(a): laureaci nagród Grand Press 2017 wybrane pozycje
Kategorię News wygrała informacja „Faktów” RMF FM – „Zderzenie kolumny rządowej. Premier Beata Szydło w szpitalu”. Rozgłośnia jako pierwsze medium poinformowały o wypadku samochodu wiozącego premier Beatę Szydło w Oświęcimiu. W kategorii Publicystyka za najlepszy uznano opublikowany w „Tygodniku Powszechnym” tekst „W imię brata”, w którym Andrzej Stankiewicz na licznych przykładach pokazuje, jak bardzo bieżąca polityka uprawiana przez Jarosława Kaczyńskiego odstaje od idei, które głosił jego brat, były prezydent Polski. Najlepszy wywiad zrobiła Magdalena Kicińska („Wysokie Obcasy – Gazeta Wyborcza”). Kategorię wygrała jej rozmowa (pt. „Bił mnie tylko w nocy”) z Karoliną Piasecką, której mąż polityk, zdeklarowany katolik, latami znęcał się nad żoną i terroryzował córki.
Jezdę pod wrażeniem dziennikarskiego "kunsztu", zwłaszcza Stankiewicza. Żyg :-&
Komentarz
to samo i Makron i Aniela
Ciekawe, czy to jego koniec w TVP?
Edit:
jest jednak pracownikiem TVP, nie zdziwię się, jeśli będą konsekwencje (chyba, że nie ma innych znanych dziennikarzy z niemieckim)
A Ty nie bądź taki seriozny, przynajmniej nie tym wątku
W przeddzień koncertu The Rolling Stones, Lech Wałęsa wystosował list otwarty do legendarnej grupy rockowej. Pisze o trwającym kryzysie wokół Sądu Najwyższego. Były prezydent wspomina, że wielu ludzi czeka z niecierpliwością na koncert na Stadionie Narodowym. "Ale w Polsce dzieją się złe rzeczy"- alarmuje.
https://www.polskieradio.pl/6/8/Artykul/350779,Fakty-i-mity-o-warszawskim-koncercie-The-Rolling-Stones-z-1967-roku
https://dfw.cbslocal.com/2018/07/09/tv-commentator-cat-climbs-on-head-interview/
Kategorię News wygrała informacja „Faktów” RMF FM – „Zderzenie kolumny rządowej. Premier Beata Szydło w szpitalu”. Rozgłośnia jako pierwsze medium poinformowały o wypadku samochodu wiozącego premier Beatę Szydło w Oświęcimiu.
W kategorii Publicystyka za najlepszy uznano opublikowany w „Tygodniku Powszechnym” tekst „W imię brata”, w którym Andrzej Stankiewicz na licznych przykładach pokazuje, jak bardzo bieżąca polityka uprawiana przez Jarosława Kaczyńskiego odstaje od idei, które głosił jego brat, były prezydent Polski.
Najlepszy wywiad zrobiła Magdalena Kicińska („Wysokie Obcasy – Gazeta Wyborcza”). Kategorię wygrała jej rozmowa (pt. „Bił mnie tylko w nocy”) z Karoliną Piasecką, której mąż polityk, zdeklarowany katolik, latami znęcał się nad żoną i terroryzował córki.
Czyżby pą profesur obojga praw właśnie przyznał się do płatnego trollingu?