a w temacie strojów komunijnych: alby, czyli białe ubrania to idiotyzm i nie cierpię! chłopcy na ten przykład powinni iść w garniturkach z krótki spodenkami. kropka
romeck napisal(a): a w temacie strojów komunijnych: alby, czyli białe ubrania to idiotyzm i nie cierpię! chłopcy na ten przykład powinni iść w garniturkach z krótki spodenkami. kropka
/czy to dział Humor????/
Gdy ja przystępowałem, to miałem zwykły garniturek. Niektórzy (nieliczni) chłopcy mieli jednak krótkie spodenki. Ale mojej Mamie się to nie podobało i twierdziła że wyglądają jak oskubane kurczaki ;-) To a propos działu :-)
Weszłam na TT na stronę Hrechorowicza, a tam takie cuś: @HornedDuckie Obserwuj Obserwuj @HornedDuckie Więcej Najgłupszy elektorat świata w pocie czoła pracuje na większość konstytucyjną dla Pisu. Właśnie postanowił rozkręcić nową "akcję uświadamiającą" #CałaPolskaCzytaOSeksie
Maria napisal(a): Weszłam na TT na stronę Hrechorowicza, a tam takie cuś: @HornedDuckie Obserwuj Obserwuj @HornedDuckie Więcej Najgłupszy elektorat świata w pocie czoła pracuje na większość konstytucyjną dla Pisu. Właśnie postanowił rozkręcić nową "akcję uświadamiającą" #CałaPolskaCzytaOSeksie https://twitter.com/HornedDuckie/status/1175170558352379905
Nie dałam rady odsłuchać tych nagrań, ale po przeczytaniu niektórych komentarzy wyłam ze śmiechu.
Najlepsze podsumowanie: "Panie Kaczyński, pół Europy panu zazdrości takiej opozycji".
"obserwuj" na Twitterze to wewnętrzna reklama Twittera, nic wspólnego z kontem fotografa! Po prostu Korporacja chciałaby, żebyś coraz więcej osób (firm, kont itp) obserwowała, obserwowała, obserwowala....; propozycje podawane są na podstawach twoich obserwowanych i obserwowanych przez twoich obserwowanych i obserwowanych przez obserwowanych przez ciebie......
Maria napisal(a): Weszłam na TT na stronę Hrechorowicza, a tam takie cuś: @HornedDuckie Obserwuj Obserwuj @HornedDuckie Więcej Najgłupszy elektorat świata w pocie czoła pracuje na większość konstytucyjną dla Pisu. Właśnie postanowił rozkręcić nową "akcję uświadamiającą" #CałaPolskaCzytaOSeksie https://twitter.com/HornedDuckie/status/1175170558352379905
Nie dałam rady odsłuchać tych nagrań, ale po przeczytaniu niektórych komentarzy wyłam ze śmiechu.
Najlepsze podsumowanie: "Panie Kaczyński, pół Europy panu zazdrości takiej opozycji".
MArek Tarnowski: Grzegorzu Schetyno, poczytaj nam!!!
Gutab: 1. Tysiące ciężarówek rozwożących po okolicy kondensat odpadów z Czajki. 2. Celebryci przedrzeźniający ludzi z problemami psychicznymi. 3. Jachira, która z Bóg, Honor Ojczyzna robi bób, humus, włoszczyzna. 4. #całaPolskaCzytaoSeksie Różne aspekty tego samego skażenia środowiska.
Jowita: Po tym co zobaczyłam to myślę, że i kościół zaciera ręce, bo słuchanie o seksie od A. Holland to latwa droga do celibatu
Martinek: Ale to jest dopiero hit: ci celebryci mieli wybrać swój ULIBIONY fragment... (i link do Anji Rjubikovej na insta: "#CalaPolskaCzytaOSeksie na Nasze urodziny
romeck napisal(a): "obserwuj" na Twitterze to wewnętrzna reklama Twittera, nic wspólnego z kontem fotografa! Po prostu Korporacja chciałaby, żebyś coraz więcej osób (firm, kont itp) obserwowała, obserwowała, obserwowala....; propozycje podawane są na podstawach twoich obserwowanych i obserwowanych przez twoich obserwowanych i obserwowanych przez obserwowanych przez ciebie......
Ok. akurat nie wykasowałam tego (normalnie kasuję), ale nie ma to żadnego związku z cytowanym wątkiem. I moim komentarzem.
Komentarz
chasydzi mają damskie zapięcie
religia jest w szkole.
nauki przedkomunijne nauczane są w klasach szkolnych
nie stosuje się innego, specjalnie na tę okazję, podziału dzieci (innych grup zamiast klas)
w kościelnych ławach także siedzą wg klas
oraz wspólne zdjęcie z księdzem po nieszporze jest klasami
niejako naturalnie tak samo organizują się rodzice (ale oczywiście to może być / czasem jest inna "trójka")
alby, czyli białe ubrania
to idiotyzm i nie cierpię!
chłopcy na ten przykład powinni iść w garniturkach z krótki spodenkami. kropka
/czy to dział Humor????/
No właśniem ciekawe jak ubrany mój siostrzeniec pójdzie za rok?
Co prawda na tym forumku nieobecny jest Pasta Dokta Martin Sempa, ale w nawiązaniu do naszej tarasowej rozmowy wklejam linkę:
https://radiologysigns.wordpress.com/2012/12/09/ct-images-demonstrating-both-the-internal-anatomy-of-a-zucchini/
@HornedDuckie
Obserwuj Obserwuj @HornedDuckie
Więcej
Najgłupszy elektorat świata w pocie czoła pracuje na większość konstytucyjną dla Pisu.
Właśnie postanowił rozkręcić nową "akcję uświadamiającą"
#CałaPolskaCzytaOSeksie
Najlepsze podsumowanie:
"Panie Kaczyński, pół Europy panu zazdrości takiej opozycji".
Po prostu Korporacja chciałaby, żebyś coraz więcej osób (firm, kont itp) obserwowała, obserwowała, obserwowala....;
propozycje podawane są na podstawach twoich obserwowanych i obserwowanych przez twoich obserwowanych i obserwowanych przez obserwowanych przez ciebie......
https://natemat.pl/190583,stalo-sie-pierwszy-bloger-modowy-jest-milionerem
MArek Tarnowski:
Grzegorzu Schetyno, poczytaj nam!!!
Gutab:
1. Tysiące ciężarówek rozwożących po okolicy kondensat odpadów z Czajki.
2. Celebryci przedrzeźniający ludzi z problemami psychicznymi.
3. Jachira, która z Bóg, Honor Ojczyzna robi bób, humus, włoszczyzna.
4. #całaPolskaCzytaoSeksie
Różne aspekty tego samego skażenia środowiska.
Jowita:
Po tym co zobaczyłam to myślę, że i kościół zaciera ręce, bo słuchanie o seksie od A. Holland to latwa droga do celibatu
Martinek:
Ale to jest dopiero hit: ci celebryci mieli wybrać swój ULIBIONY fragment...
(i link do Anji Rjubikovej na insta:
"#CalaPolskaCzytaOSeksie na Nasze urodziny
Andrzej Hrechorowicz, fotograf,
przez chwilę oficjalny fotograf PAD, teraz oficjalny PJK (na kampanię wyborczą),, przez chwilę szef działu foto PAP
Byłby fajny trolling akcji, ale jakoś twitter to odfiltrowuje...