Ale również nikt jej nie powiedział jak trzymać gitarę, nie mówiąc o graniu. Nawiasem mówiąc, to właśnie zachęciło twórców tej prześmiewczej przeróbki do jej wykonania.
Ten filmik był swego czasu burzą w necie, ale mnie zastanawia co innego. Jest od cholery zespołów amatorskich które nieźle grają i chętnie by się zaprezentowały na antenie. A tu mamy przykład kompromitacji programu że puszcza coś takiego, kompromitacji tej pani od śpiewania (bo reszta to chyba przypadkowa zbieranina), jednocześnie kompromitacji twórców (ktoś tę oryginalną piosenkę w jakimś celu stworzył).
Słowem - skompromitowali się wszyscy biorący udział w tym przedstawieniu. Na dodatek że tak będzie to było tak oczywiste, że aż trudno uwierzyć że nikt nie klepnął się w głowę po drodze.
Zyskali na tym pariodiujący youtuberzy jak Cezik i fejsy czy inne tego typu, gdzie było tym więcej wejść by się pośmiać. Ale to chyba nie Ceziki, fejsy czy inne jutjuby wsadziły te panny do TVNu - więc zasada cui bono tu chyba nie pasuje.
Być może nie doceniam ludzkiej głupoty i skali oderwania od rzeczywstości TFUrców telewizyjnych, no ale jak?
Komenty pod wybiórczą jak to opozycja ramię w ramię z PiSem głosowała za zwiększeniem wynagrodzeń posłom.
"Jarek, swoim ulubionym muszym gestem, zaciera łapki i rechocze. Wystarczyło mu leciutko pstryknąć palcami, by ostatni naiwni zobaczyli, na jaką to "opozycję" złożyli swoje ostatnie, złudne nadzieje na normalność. Moralność. Czy inną ość... Na zdrowie, Budko i reszto! Jesteście tak pożytecznymi idiotami, że nasz rodzimy Batko nie da Wam zginąć. Gdzie znalazłby takich drugich? Gdybyście nie istnieli, musiałby was wymyślić."
"Mamy mdłości, kiedy myślimy o tych wymądrzających się posłach opozycji na każdy temat, a biorących pieniądze szybko i bezszmerowo. Mamy was w nosie! Żadnego głosowania więcej! Na nikogo z was! Jesteście bezmyślni i zakłamani, tacy jak PiSowcy, Wstyd!!! Mało wam było dotąd pieniędzy? Po co się pchacie do Sejmu, do Senatu? Emeryckie "13" jeszcze sobie weźcie, bo widać, z jakim poświęceniem dla waszych portfeli z łaski nam dajecie. Ciągle wam mało."
Dobra koniec śmichów ile w zasadzie zarabia poseł??? To się kwalifikuje do psychiatryka. Bo to są jakieś grosze i tam zostanie poprowadzona dalej dyskusja.
Weszłem dziś na TT na jakiś wątas ZiS (Złodziei i Sprzedawczywków - żeby było jasne: mam tu na myśli największą partię opozycyjną) i tam już się odgrażają, że nie będą na ZiS głosiować. Coś tam brzęczą, że na Wujownię, bo czerwoni też zdradzili i z PiS głosiowali.
trep napisal(a): Weszłem dziś na TT na jakiś wątas ZiS (Złodziei i Sprzedawczywków - żeby było jasne: mam tu na myśli największą partię opozycyjną) i tam już się odgrażają, że nie będą na ZiS głosiować. Coś tam brzęczą, że na Wujownię, bo czerwoni też zdradzili i z PiS głosiowali.
I cały ten zgiełk o te bez kozery pińcet złoty więcej co opozycyjny poseł pobierze z kwestury?
Komentarz
W ogóle - niezła robota:)
Jest od cholery zespołów amatorskich które nieźle grają i chętnie by się zaprezentowały na antenie. A tu mamy przykład kompromitacji programu że puszcza coś takiego, kompromitacji tej pani od śpiewania (bo reszta to chyba przypadkowa zbieranina), jednocześnie kompromitacji twórców (ktoś tę oryginalną piosenkę w jakimś celu stworzył).
Słowem - skompromitowali się wszyscy biorący udział w tym przedstawieniu. Na dodatek że tak będzie to było tak oczywiste, że aż trudno uwierzyć że nikt nie klepnął się w głowę po drodze.
Zyskali na tym pariodiujący youtuberzy jak Cezik i fejsy czy inne tego typu, gdzie było tym więcej wejść by się pośmiać. Ale to chyba nie Ceziki, fejsy czy inne jutjuby wsadziły te panny do TVNu - więc zasada cui bono tu chyba nie pasuje.
Być może nie doceniam ludzkiej głupoty i skali oderwania od rzeczywstości TFUrców telewizyjnych, no ale jak?
Kolega skłonił mnie do obejrzenia
Po tej piosence zostałem na moment wegetarianinem
https://www.theguardian.com/world/2020/aug/07/german-nudist-chases-wild-boar-that-stole-laptop-berlin-teufelssee
"Jarek, swoim ulubionym muszym gestem, zaciera łapki i rechocze. Wystarczyło mu leciutko pstryknąć palcami, by ostatni naiwni zobaczyli, na jaką to "opozycję" złożyli swoje ostatnie, złudne nadzieje na normalność. Moralność. Czy inną ość...
Na zdrowie, Budko i reszto! Jesteście tak pożytecznymi idiotami, że nasz rodzimy Batko nie da Wam zginąć. Gdzie znalazłby takich drugich? Gdybyście nie istnieli, musiałby was wymyślić."
"Mamy mdłości, kiedy myślimy o tych wymądrzających się posłach opozycji na każdy temat, a biorących pieniądze szybko i bezszmerowo. Mamy was w nosie! Żadnego głosowania więcej! Na nikogo z was! Jesteście bezmyślni i zakłamani, tacy jak PiSowcy, Wstyd!!! Mało wam było dotąd pieniędzy? Po co się pchacie do Sejmu, do Senatu? Emeryckie "13" jeszcze sobie weźcie, bo widać, z jakim poświęceniem dla waszych portfeli z łaski nam dajecie. Ciągle wam mało."
Dobra koniec śmichów ile w zasadzie zarabia poseł??? To się kwalifikuje do psychiatryka. Bo to są jakieś grosze i tam zostanie poprowadzona dalej dyskusja.
(gwiazdy nie sa dla astronomow)
oraz, o ironio, o robocie
Hrůzu mám, robot kráčí k nám
přímo z knížky k nám.
Mám se bát, nebo mám jít spát?
Mám tu knížku vzdát?