Skip to content

Humer

1273274276278279456

Komentarz

• Pani_Łyżeczka napisal(a):
    W przypadku Prodigy słychać jak to jest diaboliczne. Odgłos męki piekielney.
    Z tym że jeśli dobrze słyszę, odgłosy dorabia prze-twórca na swoim kanale.
  • Kuba_ napisal(a):
    Wokalu chyba nie. Tylko izoluje ścieżkę z wokalem, kasuje muzykę i dorabia resztę.
    W ogóle - niezła robota:)
  • Skojarzyło mi się z Cezikowym "drugim dnem":

• Ten teledysk zdaje się koncentrować na aspektach pozamuzycznych
  • Najlepsze że pani z gitarrą wygląda jakby zapomniała majtów.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Najlepsze że pani z gitarrą wygląda jakby zapomniała majtów.
    Bo to taka modelka znana z afery dubajskiej
  • edytowano August 2020
    Ale również nikt jej nie powiedział jak trzymać gitarę, nie mówiąc o graniu. Nawiasem mówiąc, to właśnie zachęciło twórców tej prześmiewczej przeróbki do jej wykonania.
  • A miała majtki?
  • Ten filmik był swego czasu burzą w necie, ale mnie zastanawia co innego.
    Jest od cholery zespołów amatorskich które nieźle grają i chętnie by się zaprezentowały na antenie. A tu mamy przykład kompromitacji programu że puszcza coś takiego, kompromitacji tej pani od śpiewania (bo reszta to chyba przypadkowa zbieranina), jednocześnie kompromitacji twórców (ktoś tę oryginalną piosenkę w jakimś celu stworzył).

Słowem - skompromitowali się wszyscy biorący udział w tym przedstawieniu. Na dodatek że tak będzie to było tak oczywiste, że aż trudno uwierzyć że nikt nie klepnął się w głowę po drodze.

Zyskali na tym pariodiujący youtuberzy jak Cezik i fejsy czy inne tego typu, gdzie było tym więcej wejść by się pośmiać. Ale to chyba nie Ceziki, fejsy czy inne jutjuby wsadziły te panny do TVNu - więc zasada cui bono tu chyba nie pasuje.

Być może nie doceniam ludzkiej głupoty i skali oderwania od rzeczywstości TFUrców telewizyjnych, no ale jak?
  • BTW w temacie:
  • Najlepiej strollowała Telewizje nasza słynna na cały świat youtuberka modowa Karolina Żebrowska:

• Słynna na cały świat ale tylko w Polsce też gdzie indziej?
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Najlepsze że pani z gitarrą wygląda jakby zapomniała majtów.
    Nie zauwazyłę
    Kolega skłonił mnie do obejrzenia
  • No rację ma Kolega,
    Po tej piosence zostałem na moment wegetarianinem
  • TecumSeh napisal(a):
    Kuba_ napisal(a):
    Wokalu chyba nie. Tylko izoluje ścieżkę z wokalem, kasuje muzykę i dorabia resztę.
    W ogóle - niezła robota:)
    Mercury jest w oryginale, Jagger chyba podrobion :)
  • Komenty pod wybiórczą jak to opozycja ramię w ramię z PiSem głosowała za zwiększeniem wynagrodzeń posłom.

"Jarek, swoim ulubionym muszym gestem, zaciera łapki i rechocze. Wystarczyło mu leciutko pstryknąć palcami, by ostatni naiwni zobaczyli, na jaką to "opozycję" złożyli swoje ostatnie, złudne nadzieje na normalność. Moralność. Czy inną ość...
    Na zdrowie, Budko i reszto! Jesteście tak pożytecznymi idiotami, że nasz rodzimy Batko nie da Wam zginąć. Gdzie znalazłby takich drugich? Gdybyście nie istnieli, musiałby was wymyślić."

"Mamy mdłości, kiedy myślimy o tych wymądrzających się posłach opozycji na każdy temat, a biorących pieniądze szybko i bezszmerowo. Mamy was w nosie! Żadnego głosowania więcej! Na nikogo z was! Jesteście bezmyślni i zakłamani, tacy jak PiSowcy, Wstyd!!! Mało wam było dotąd pieniędzy? Po co się pchacie do Sejmu, do Senatu? Emeryckie "13" jeszcze sobie weźcie, bo widać, z jakim poświęceniem dla waszych portfeli z łaski nam dajecie. Ciągle wam mało."

Dobra koniec śmichów ile w zasadzie zarabia poseł??? To się kwalifikuje do psychiatryka. Bo to są jakieś grosze i tam zostanie poprowadzona dalej dyskusja.
  • Weszłem dziś na TT na jakiś wątas ZiS (Złodziei i Sprzedawczywków - żeby było jasne: mam tu na myśli największą partię opozycyjną) i tam już się odgrażają, że nie będą na ZiS głosiować. Coś tam brzęczą, że na Wujownię, bo czerwoni też zdradzili i z PiS głosiowali.
  • trep napisal(a):
    Weszłem dziś na TT na jakiś wątas ZiS (Złodziei i Sprzedawczywków - żeby było jasne: mam tu na myśli największą partię opozycyjną) i tam już się odgrażają, że nie będą na ZiS głosiować. Coś tam brzęczą, że na Wujownię, bo czerwoni też zdradzili i z PiS głosiowali.
    I cały ten zgiełk o te bez kozery pińcet złoty więcej co opozycyjny poseł pobierze z kwestury?
  • Za popieranie głodzenia własnego państwa powinna być kara śmierci. Właśnie tak wykonana.
  • I to jak łatwo feministkem pozbawić gendera:
    image
  • los napisal(a):
    A miała majtki?
    On demand ;)

• Był już kiedyś taki słynny telewizyjny wykon: (UWAGA, tego się nie da odzobaczyć)
  • ms.wygnaniec napisal(a):
    I to jak łatwo feministkem pozbawić gendera:
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.

Widzę że kwestia Ludu Alfabetu winna być grzana do oporu przez najbliższe 3 lata.
  • "Lud Alfabetu" :))
  • Pani_Łyżeczka napisal(a):
    "Lud Alfabetu" :))
    Niestety sam używam tego sformułowania od dawna w anglolęgłidżnych soszialmidiach, bo za wyzywanie ich od zboków wyleciałbym w czypińdziesiąt sekundy.
  • peterman napisal(a):
    Pani_Łyżeczka napisal(a):
    Niestety sam używam tego sformułowania od dawna w anglolęgłidżnych soszialmidiach, bo za wyzywanie ich od zboków wyleciałbym w czypińdziesiąt sekundy.
    Lepiej brzmi " lud analfabetu". Trudniej się przyczepić a skojarzenie że zbokami jest.
  • A mnie YT zaczal bombardowac czeskimi piosenkami o kosmosie. Przypadek?

(gwiazdy nie sa dla astronomow)

oraz, o ironio, o robocie

Hrůzu mám, robot kráčí k nám
    přímo z knížky k nám.
    Mám se bát, nebo mám jít spát?
    Mám tu knížku vzdát?

• peterman napisal(a):
    Pani_Łyżeczka napisal(a):
    !!! kupuję
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.