Przeglądłem se na wieczór forumek. I zobaczyłem mój wpis w innem wątku gdzie między innemi napisałem "Trigger happy cops". I se myślę, a co jak ludziska nie skumają co to znaczy i wpiszą w tłumoka google? No i co? No i pstro:
los napisal(a): A może gliniarze są wtedy naprawdę szczęśliwi?
W jednym z odcinków "Nagiej broni" odchodzący na emeryturę policjant Frank Drebin porządkując swoje rzeczy na biurku pyta ze smutkiem w oczach - "To teraz, gdy kogoś zastrzelę będą mogli mnie aresztować?"
Z drugiej strony nadmierna chęć niezabicia napastnika bez mleka może być tragiczna. Dziś już nie odszukam, bo mi się nie chce, ale widziałem przedwczoraj filmik, jak dwóch policjantów nie chciało zabić agresywnego bez mleka i po dwuminutowej szamotaninie on im się wyrwał (wyglądał na naprawdę silnego), odbiegł do swojej fury, wyciągną kawałek i sam zaczął strzelać do glin (z filmu nie można było wywnioskować, czy ich zabił, ale to niewykluczone). Zaprawdę powiadam Wam, że po obejrzeniu tego filmu zmienia się perspektywa.
Tam nie ma żartów. Gość (ten zabity) szedł do auta po spluwę.
p.s. Filmik nie był wysłany z tego konta, ale miał to logo - ktoś podał. Gdyby kogoś interesowały take akcje, konto tt @police_activity wrzuca je w obfitości.
Jest też na YT jako PoliceActivity
Naści film zawierający całą scenę aresztowania Flojda Żorża. Pół godziny. Może ktoś obejrzy i streści?
los napisal(a): TVN to nie stacja telewizyjna. TVN to stan umysłu.
A głupi ludzie (w tym deklaratywni katolicy) bredzą coś o rzekomych wyznawcach Radia Maryja, podczas gdy nic nie może równać się z poziomem fanatyzmu oglądaczy TVN-u. Poza tym rozgłośnia o. Rydzyka ma charakter modlitewno-formacyjny, a Wiertnicza to czysta promocja grzechów głównych z pychą i zawiścią/zazdrością na czele.
los napisal(a): TVN to nie stacja telewizyjna. TVN to stan umysłu.
A głupi ludzie (w tym deklaratywni katolicy) bredzą coś o rzekomych wyznawcach Radia Maryja, podczas gdy nic nie może równać się z poziomem fanatyzmu oglądaczy TVN-u. Poza tym rozgłośnia o. Rydzyka ma charakter modlitewno-formacyjny , a Wiertnicza to czysta głównych z pychą i zawiścią/zazdrością na czele.
MarianoX napisal(a): ... Poza tym rozgłośnia o. Rydzyka ma charakter modlitewno-formacyjny, a Wiertnicza to czysta promocja grzechów głównych z pychą i zawiścią/zazdrością na czele.
(pogrubione) !
ms.wygnaniec dodał1: Czyli też formacyjna, no z tym że bez modlitwy.
Komentarz
filmik z czatu prezydentki
I nałożyły kagańce ludziom.
No i co?
No i pstro:
👣
🐾
🐾
Myślnik trochę pomaga:
Trigger-happy cops = Policjanci zadowoleni z wyzwalania
Ale chodziło o "policjanci którzy lubią pociągnąć se za spust"
Crap!
👣
🐾
🐾
Piękne nie są wierne
Stary bąmot o tlumaczeniach
I został ukarany.
Pan, a nie jego jego pies. Określanie szczegółowych przepisów regulujących noszenie kagańców przez psy oraz obowiązku prowadzenia psów na smyczy należy do samorządów.
Tam nie ma żartów. Gość (ten zabity) szedł do auta po spluwę.
p.s.
Filmik nie był wysłany z tego konta, ale miał to logo - ktoś podał. Gdyby kogoś interesowały take akcje, konto tt @police_activity wrzuca je w obfitości.
Jest też na YT jako PoliceActivity
Naści film zawierający całą scenę aresztowania Flojda Żorża. Pół godziny. Może ktoś obejrzy i streści?
oraz mój link:
@półmisiek, to coś z moją przeglądarką (firefox, nowy)? bo kiedy wkleję adres obrazka, to jest OK, widzę, ale przez forum - nie...
//
Ktoś na tt nazwał ten styl: Imperium Kontratakuje
de-