afropolak napisal(a): On taki sam chłpiec z zaburzeniami jak z prezesa staruszek bez konta. Zarobił kiedyś kolega dwieście koła w tydzień ... ?
Nie, ale nie rozumiem, dlaczego jedno ma wykluczać drugie.
Jeśli Kolega zamierza deliberować nad tym czy ów chłopiec z zaburzeniami jest w istocie w kwestii seksualnej zupełnie normalny, a cały bajzel robi dla pieniędzy - proszę bardzo, natomiast proszę zauważyć, że ja nie powiedziałem słowa o ewentualnych zaburzeniach seksualnych, gdyż albowiem gó...zik mnie to obchodzi.
Dorosły człowiek, który robi z siebie publicznie pi*dę dla jakichkolwiek pieniędzy, nie zasługuje na miano mężczyzny i na pewno jest zaburzony. A czy również seksualnie - nie wiem, nie interesuje mnie to. Tyle w temacie.
afropolak napisal(a): Kolega Skacząca Puma się nie obrusza. Chłopiec, nie chlopiec - pierwszy cwaniak, moim zdaniem. To była moja myśl.
Puma Gotowa do Skoku się nie oburza:) Z myślą to ja się nawet zgadzam, ale uważam, że nie w tym rzecz po prostu. Rzecz w zaburzeniu - a czy jest tylko psychiczne, czy również seksualne, to naprawdę drobiazg.
Komentarz
👣
🐾
🐾
BONUS:
To do kompletu:
I piszę to zupełnie poważnie. Chłopiec z zaburzeniami to nie mężczyzna.
Zarobił kiedyś kolega dwieście koła w tydzień ... ?
kasa jest pidobno na koncie organizacji Stop Bzduron
Jeśli Kolega zamierza deliberować nad tym czy ów chłopiec z zaburzeniami jest w istocie w kwestii seksualnej zupełnie normalny, a cały bajzel robi dla pieniędzy - proszę bardzo, natomiast proszę zauważyć, że ja nie powiedziałem słowa o ewentualnych zaburzeniach seksualnych, gdyż albowiem gó...zik mnie to obchodzi.
Dorosły człowiek, który robi z siebie publicznie pi*dę dla jakichkolwiek pieniędzy, nie zasługuje na miano mężczyzny i na pewno jest zaburzony. A czy również seksualnie - nie wiem, nie interesuje mnie to. Tyle w temacie.
Chłopiec, nie chlopiec - pierwszy cwaniak, moim zdaniem. To była moja myśl.
Tego od trąbki i mysliwych