Roksana Węgiel również powinna zmienić identyfikację na bardziej eko. Jeśli chodzi o np. biopaliwa to często stosowanym jest ester metylowy, zatem mogłaby nazywać się Estrera Metyl, bo i imię i nazwisko byłoby "po linii".
MarianoX napisal(a): Roksana Węgiel również powinna zmienić identyfikacjęna bardziej eko. Jeśli chodzi o np. biopaliwa to często stosowanym jest ester metylowy, zatem mogłaby nazywać się Estrera Metyl, bo i imię i nazwisko byłoby "po linii".
MarianoX napisal(a): Roksana Węgiel również powinna zmienić identyfikację na bardziej eko. Jeśli chodzi o np. biopaliwa to często stosowanym jest ester metylowy, zatem mogłaby nazywać się Estera Metyl, bo i imię i nazwisko byłoby "po linii".
Aże z ciekawości poszukałem etymologii imion. I okazało się, że obydwa są (staro) perskie!
Hehe, raz śwagier mi opowiadał że w Warszawie wrzucił jednemu typowi do kubka parę złotych i powiedział: "Tylko nie wydaj na piwo, kup se cuś do jedzenia" A pompek na to: "Nie do pana należy decyzja jak będę rozporządzał swoim mieniem".
Komentarz
A co to za niepijący goście na zdjęciu?
A nawet całkiem niefajny.
To jednak są debile wszak na cieplej wódce rewolucji się nie da się
)
Moze jestem optymistka, bo wglada mi to na parodię
"Are you a bloke?
Yes. And no"
https://vetliva.com/tourism/what-to-see/pamyatnik-medvezhey-akademii-v-smorgoni/
Ode mnie - pierwszy filmik.
Koniecznie z głosem.
Estera (Ishtar) - gwiazda
Roksana (Roshanak) - świt (jasny)
A pompek na to: "Nie do pana należy decyzja jak będę rozporządzał swoim mieniem".
👣
🐾
🐾