Skip to content

Humer

1270271273275276456

Komentarz

• edytowano July 2020
    Chałweczka dla Janka Bo.
    Aronia zawsze na propsie.

image

• Dobre :-)
  • Dożyjemy kiedyś czasów, że po tego typu ekscesach do pani Mosbacher pójdzie taki list,

" Szanowana Pani Ambasador, jeszcze raz ..." , wróć nie tak, telefonicznie:
    "Witam, nie wiem co pani odpieprzyło ", wróć nie nie, nie tak, telefonicznie:
    "Cze Donald, jeszcze raz ta twoja pizda", wróć znowu źle, telefonicznie:
    "Zabieraj Donald tą tępą dzidę z Polski i sugeruję, żebyś następnym razem 100 razy przemyślał kogo do nas wysyłasz i panuj nad sowimi małpami, bo jak nie to my zapanujemy, po swojemu"

Polskę mą widzę od morza do morza.

• Nie pisze się "Szanowna Pani Ambasador", tak tylko zwracamy się do ambasadora Francji. Pisać należy "Wasza Ekscelencjo".

I nie "sowimi" tylko "swoimi".
  • Znać klase

A propos historjaopowiedziana przez Brzost się mi przypomniała
  • Propsy dla Janka. Nawrócił się na dudzizm. Brawo!
  • los napisal(a):
    Toż Antoni pisał o należytym szacunku ;)

Marzy mi się napisanie żywotów równoległych Antoniego i Żorżety w formie listu do niej. "W momencie, kiedy wychodziła pani za swego trzeciego męża i wżeniała się w wart 300M biznes tekstylny Macierewicz zakładał podziemne pismo Głos..." i tak dalej. Niestety, za mało wiem o nowojorskiej socjecie.
    bardzo dobry pomysł na artykuł, którego nie napiszą
    jest tu troszeczkę jeśli przeglądać przypisy i żywoty równoległe
    https://en.wikipedia.org/wiki/Georgette_Mosbacher
  • "Prowadząca skomentowała, że "wyglądałoby solidnie", gdyby wszyscy kandydaci opozycji wspólnie poparli kandydata KO. - Niech pani się nie daje wkręcać debilom - odpowiedział Czarzasty. Następnie wyjaśnił, kogo ma na myśli. - Tych, którzy oskarżają wszystkich poza sobą za całą tę kampanię. Platforma brała za to odpowiedzialność, szósty raz przerżnęła wybory, nie ma umiejętności konsolidowania wokół siebie ludzi i w tej chwili będą szukać winnych. Niech się stukną w pierś i dadzą nam spokój. Właśnie dlatego niektórzy nie głosowali na Trzaskowskiego, bo ludzie byli obrażani - powiedział. - Była taka sytuacja, że "jak nie pójdziesz zagłosować na Trzaskowskiego, będziesz gnojem". Jeżeli byłaby sytuacja taka, że "pójdziesz zagłosować na Trzaskowskiego, to pomożesz Polsce, szanujemy się", to ludzie by szli. W tej chwili przed rozwałką w środku Platformy, broniąc się przed tą rozwałką, oskarża Platforma wszystkich naokoło - dodał."
  • Podobno po wyborach prezydenckich działacze Ruchu Narodowego powoli wychodzą z darkrumów, gdzie penetrowali możliwości głębszej współpracy z frakcją LGBT+ od Czaskoskiego.
  • Penetrowali czy byli penetrowani?
  • edytowano July 2020
    JORGE napisal(a):
    Dożyjemy kiedyś czasów, że po tego typu ekscesach do pani Mosbacher pójdzie taki list,

" Szanowana Pani Ambasador, jeszcze raz ..." , wróć nie tak, telefonicznie:
    "Witam, nie wiem co pani odpieprzyło ", wróć nie nie, nie tak, telefonicznie:
    "Cze Donald, jeszcze raz ta twoja pizda", wróć znowu źle, telefonicznie:
    "Zabieraj Donald tą tępą dzidę z Polski i sugeruję, żebyś następnym razem 100 razy przemyślał kogo do nas wysyłasz i panuj nad sowimi małpami, bo jak nie to my zapanujemy, po swojemu"

Polskę mą widzę od morza do morza.
    Czy jest to nawiązanie do listu Kozaków?
  • Emaila Kozaków.
  • Emilia Kozakow?
  • Krąży od paru dni, jak dla mnie genialne: https://streamable.com/8m2bpj
  • polmisiek napisal(a):
    Krąży od paru dni, jak dla mnie genialne: https://streamable.com/8m2bpj
    Absolutnie wymiata !
  • JORGE napisal(a):
    polmisiek napisal(a):
    Krąży od paru dni, jak dla mnie genialne: https://streamable.com/8m2bpj
    Absolutnie wymiata !
    O jak zawyłem w ostatnich sekundach :>
  • mistrz!
  • Bisti bojs harassują mirnych żytieliej. Mihi placet.
  • Cudne! Na TikToku marnuje się tyle talentów...
  • Make some noise!
  • Mania napisal(a):
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Wyczuwam inspirację Kryspinem I.
    image
  • a teraz kompletnie coś innego ...

• Tbh myślałem, że ona zniknęła ale widać, że czasem wybije.
  • edytowano July 2020
    W Krakowie wychodzą na pole.
    W Warszawie na dwór.
    Na Śląsku na powierzchnię plac.
    W PO na idiotów.

(znalezione na wykop.pl)
    (poprawione na zgodne z rozumem)
  • Na Śląsku wychodzi się na plac.
  • @rozum.von.keikobad Rozumiem, że autorowi chodziło o wychodzenie na powierzchnię w sensie spod ziemi.
    Niemniej poprawiłem zgodnie z życzeniem.
  • krzychol66 napisal(a):
    @rozum.von.keikobad Rozumiem, że autorowi chodziło o wychodzenie na powierzchnię w sensie spod ziemi.
    Niemniej poprawiłem zgodnie z życzeniem.
    Rozumiem, o co mu chodziło. Dla kogoś, komu Śląsk kojarzy się tylko z kopalniami, a w ogóle nie zna lokalnego folkloru (jak mnie kilkanaście lat temu) to mogło się tak skojarzyć.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.