"Szymon Hołownia miał chyba nadzieję, że przy okazji obecnych protestów znów uda mu się zbić nieco kapitału politycznego. Skrytykował prezesa PiS, który jego zdaniem chce „podpalić kraj”. Problem w tym, że feministki wcale sobie poparcia Hołowni nie życzą.
„Czy ktoś mógłby od nas powiedzieć panu Hołowni, żeby wypierdalał?”
Tak sobie cztałem przez pare dni komentarze na wyborczej i najpierw była euforia: "Idziemy po PIS to już koniec pisiory!" Wgląda, że dzisiaj dotarło do nich, że wybory za trzy lata jednak ;-)
los napisal(a): Co kolega chciał uzyskać wklejając z oko.press?
Nic, niestety takie zrodlo. Link do strony niezwiazanej.
EDIT: pomalowaly taksowke jakiejs przypadkowej osoby, rzecz, dzieki ktorej zarabiana zycie - tylko bo akuratnie tamtedy przejezdzal. Cala ulica Mickiewiczna jest zamalowana haslami, jakimi mozna sie domyslec.
Komentarz
„Czy ktoś mógłby od nas powiedzieć panu Hołowni, żeby wypierdalał?”
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
https://streamable.com/kxuujb
"Idziemy po PIS to już koniec pisiory!"
Wgląda, że dzisiaj dotarło do nich, że wybory za trzy lata jednak ;-)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
EDIT: pomalowaly taksowke jakiejs przypadkowej osoby, rzecz, dzieki ktorej zarabiana zycie - tylko bo akuratnie tamtedy przejezdzal. Cala ulica Mickiewiczna jest zamalowana haslami, jakimi mozna sie domyslec.
Ufam, że wyłuskają teraz prowodyrów jednego za drugim.
*
mam chorą nogę, chcę wrócić po pracy do domu
*