Skip to content

Humer

1281282284286287456

Komentarz

• christoph napisal(a):
    Flying Virgin, od tego się zaczęło
    image
    image
  • Jeden z antytrumpowych 'ałtorytetów' przyłapany na autorobótkach ręcznych podczas służbowej konferencji na Zoomie. "Przepraszam, zapomniałem wyłączyć obraz".

• edytowano October 2020
    I o co to całe halo? Przecież każdy to robi.

Podobno Toobin nie będzie zatrudniał prawnika. Sam sobie poradzi.
  • trep napisal(a):
    Sam sobie poradzi.
    To z całą pewnoscią.
  • #MeToobin
  • Czy celebryci w ramach solidarności będą się publicznie masturbować?
    Jestem niemal pewien że u nas by tak było ;-)
    Jak z jedzeniem bananów.
  • Mogliby połączyć jedno z drugim.
  • peterman napisal(a):
    Jeden z antytrumpowych 'ałtorytetów' przyłapany na autorobótkach ręcznych podczas służbowej konferencji na Zoomie.
    po przeczytaniu tego tekstu się zacząłem zastanawiać, czy szydełkowanie w pracy jest godne rozdmuchiwania w aferę? ale potem zobaczylem tytul artykułu po angielsku :)

• Ciekawe123 co go tak podnieciło.
  • los napisal(a):
    Ciekawe123 co go tak podnieciło.
    Election scenarios stimulation. I mean simulation.
  • 26. IX
    Mordechlaj_Mashke napisal(a):
    Pokazałem żonie.
    Musiałem jej przetłomaczyć z ruskiego.
    TecumSeh napisal(a):
    A ktoś może i mnie przetłumaczyć?
    Jest jednak widocznna czasem różnica pokoleniowa. Ja i przeczytałem i ze zrozumieniem... ;)

• W pierwszej chwili pomyślałem, ze to filmowa Pani Kiepska
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Ovaj, Islandczyk obśmiewa wszystkie nacje nordyckie po kolei. Obowiązkowy jest tylko kawałek od 4:34 wzwyż, reszta dla zaangażowanych skandofilów.
    Parsknąłem i padłem przy ok. 4:20, I LOVE YOU.

• romeck napisal(a):
    Jest jednak widocznna czasem różnica pokoleniowa. Ja i przeczytałem i ze zrozumieniem... ;)

Jestem pierwszym rocznikiem co nie miał ruskiego u nas w szkole. Ci rok starsi jeszcze mieli.
  • romeck napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Ovaj, Islandczyk obśmiewa wszystkie nacje nordyckie po kolei. Obowiązkowy jest tylko kawałek od 4:34 wzwyż, reszta dla zaangażowanych skandofilów.
    Parsknąłem i padłem przy ok. 4:20, I LOVE YOU.

A to znacie?
  • znamy... ;)
  • edytowano October 2020
    PONIEDZIAŁEK, 26 PAŹDZIERNIKA 2020 O 15:00 UTC
    Studentki i Studenci UW solidarni z Osobami z macicą

https://www.facebook.com/events/375173113627511/
  • To z kim w sumie solidarni?
  • W sumie przecież około 55 pci może mieć macicę, czyż nie?
  • No więc właśnie. Na moje oko, to mamy do czynienia z kolejną erubcją ladykarnego lewactwa z uczelni, tego się w Hameryce pleni od lat. Łby przeorane w sposób niewyobrażalny dla prostego forumkożercy.

Dla mnie pytanie zasadnicze jest takie, w którą stronę to pójdzie.

Czy to się wypali po odebraniu dyplomu uczelni? Czy w zderzeniu z realem się rozkruszy na proch i pył? Czy przeciwnie, zasiądzie na katedrze i będzie to szambo wlewać w głowizny pacholąt niewinnych, aż im też zrobi z muzgó wodę?

Chciałbym wierzyć w to pierwsze. No ale huk knows. W Wielgim Szatanie udało im się w znacznym stopniu zinfiltrować i na swoją modłę przerobić Partido Democratico. Były take fajne wykresy, jak to "radykalizacja dyskursu" i "polaryzacja" w Usiech polegała na tem, że Demokraci osunęli się w ostatniej dekadzie w radykalne lewactwo.

U nas tę niszę obsługuje Zandbergis i Oberpedał. Zakładam, że im urośnie. Ale czyim kosztem? No, przecie że Placformy i wirtualnego Szymcia.

Pytanie, na ile ten kwas żre beton normalności. Gdyż nie wiem.
  • Nie mogą napisać, że z kobietami, bo zaraz by im ktoś odpalił, że nie tylko kobiety rodzą dzieci ;p

• A zarzucać komuś, że nie ma macicy, nie jest przypadkiem wykluczeniem i dyskryminacją? Macica też może być niebinarna.
  • Dyskryminacja, jak w pysk strzelił.
  • los napisal(a):
    A zarzucać komuś, że nie ma macicy, nie jest przypadkiem wykluczeniem i dyskryminacją? Macica też może być niebinarna.
    "Nic to innego, tylko wątroba się wama zapiekła albo macica opadła! - rzekła Dominikowa smarując mu boki gorącym olejem; nic się nie odezwał, jeno postękiwał boleśnie i w pułap uparcie patrzył."
    Reymont: "Chłopi" t.2

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.