Jeden z antytrumpowych 'ałtorytetów' przyłapany na autorobótkach ręcznych podczas służbowej konferencji na Zoomie. "Przepraszam, zapomniałem wyłączyć obraz".
peterman napisal(a): Jeden z antytrumpowych 'ałtorytetów' przyłapany na autorobótkach ręcznych podczas służbowej konferencji na Zoomie.
po przeczytaniu tego tekstu się zacząłem zastanawiać, czy szydełkowanie w pracy jest godne rozdmuchiwania w aferę? ale potem zobaczylem tytul artykułu po angielsku
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ovaj, Islandczyk obśmiewa wszystkie nacje nordyckie po kolei. Obowiązkowy jest tylko kawałek od 4:34 wzwyż, reszta dla zaangażowanych skandofilów.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ovaj, Islandczyk obśmiewa wszystkie nacje nordyckie po kolei. Obowiązkowy jest tylko kawałek od 4:34 wzwyż, reszta dla zaangażowanych skandofilów.
No więc właśnie. Na moje oko, to mamy do czynienia z kolejną erubcją ladykarnego lewactwa z uczelni, tego się w Hameryce pleni od lat. Łby przeorane w sposób niewyobrażalny dla prostego forumkożercy.
Dla mnie pytanie zasadnicze jest takie, w którą stronę to pójdzie.
Czy to się wypali po odebraniu dyplomu uczelni? Czy w zderzeniu z realem się rozkruszy na proch i pył? Czy przeciwnie, zasiądzie na katedrze i będzie to szambo wlewać w głowizny pacholąt niewinnych, aż im też zrobi z muzgó wodę?
Chciałbym wierzyć w to pierwsze. No ale huk knows. W Wielgim Szatanie udało im się w znacznym stopniu zinfiltrować i na swoją modłę przerobić Partido Democratico. Były take fajne wykresy, jak to "radykalizacja dyskursu" i "polaryzacja" w Usiech polegała na tem, że Demokraci osunęli się w ostatniej dekadzie w radykalne lewactwo.
U nas tę niszę obsługuje Zandbergis i Oberpedał. Zakładam, że im urośnie. Ale czyim kosztem? No, przecie że Placformy i wirtualnego Szymcia.
Pytanie, na ile ten kwas żre beton normalności. Gdyż nie wiem.
los napisal(a): A zarzucać komuś, że nie ma macicy, nie jest przypadkiem wykluczeniem i dyskryminacją? Macica też może być niebinarna.
"Nic to innego, tylko wątroba się wama zapiekła albo macica opadła! - rzekła Dominikowa smarując mu boki gorącym olejem; nic się nie odezwał, jeno postękiwał boleśnie i w pułap uparcie patrzył." Reymont: "Chłopi" t.2
Komentarz
Cytaty z nauczycieli historii
Podobno Toobin nie będzie zatrudniał prawnika. Sam sobie poradzi.
Jestem niemal pewien że u nas by tak było ;-)
Jak z jedzeniem bananów.
Studentki i Studenci UW solidarni z Osobami z macicą
https://www.facebook.com/events/375173113627511/
Dla mnie pytanie zasadnicze jest takie, w którą stronę to pójdzie.
Czy to się wypali po odebraniu dyplomu uczelni? Czy w zderzeniu z realem się rozkruszy na proch i pył? Czy przeciwnie, zasiądzie na katedrze i będzie to szambo wlewać w głowizny pacholąt niewinnych, aż im też zrobi z muzgó wodę?
Chciałbym wierzyć w to pierwsze. No ale huk knows. W Wielgim Szatanie udało im się w znacznym stopniu zinfiltrować i na swoją modłę przerobić Partido Democratico. Były take fajne wykresy, jak to "radykalizacja dyskursu" i "polaryzacja" w Usiech polegała na tem, że Demokraci osunęli się w ostatniej dekadzie w radykalne lewactwo.
U nas tę niszę obsługuje Zandbergis i Oberpedał. Zakładam, że im urośnie. Ale czyim kosztem? No, przecie że Placformy i wirtualnego Szymcia.
Pytanie, na ile ten kwas żre beton normalności. Gdyż nie wiem.
Reymont: "Chłopi" t.2