500+, WOT, podróż na Ukrainę. Wszystko to PiS ukradli ZiS, to wszystko były ich pomysły. Dlatego ZiS nie mogą ogłosić programu, bo PiS wszystko ukradną.
Sikorski chciał jechać do Kijowa, ale pierw musiałby to uzgodnić z UE przypomina mi Breżniewa z dowcipu: Gdybyśmy mieli mięso produkowalibyśmy konserwy w puszkach, ale brakuje nam blachy.
los napisal(a): Ale ten charakterystyczny wyraz buziek. Wyraz pogodzenia się z dominującym i wstydliwym cierpieniem. Konstypacja?
Sądzę że aby zajść wysoko w mateczce Rasiji, w obojętnie jakiej dziedzinie, trzeba mniej czy bardziej metaforycznie, latami zbierać po mordzie od przełożonych. Plus jest taki, że można się potem odegrać na podwładnych.
los napisal(a): Ale ten charakterystyczny wyraz buziek. Wyraz pogodzenia się z dominującym i wstydliwym cierpieniem. Konstypacja?
Sądzę że aby zajść wysoko w mateczce Rasiji, w obojętnie jakiej dziedzinie, trzeba mniej czy bardziej metaforycznie, latami zbierać po mordzie od przełożonych. Plus jest taki, że można się potem odegrać na podwładnych.
W latach dziewięćdziesiątych (b z tego okresu mam relację) w biznesie ten był poważany, kto umiał wypić więcej wódki niż Rosjanie.
@TecumSeh napisal(a): Jak to było w jakimś satyrycznym filmiku, którego już niestety nie mogę odnaleźć, opublikowanym ze 3 lata temu - kraje prowadzą dialog na fejsbuku czy innym ćwiterze:
Russia: Hi @USA, @UK, @Germany, @France, I would like to invade @Ukraine, what do you guys think? USA: Sanctions! UK: Sanctions! France: Sanctions! Germany: Sanctions! Russia: Ok, so nobody has any objections, great!
Komentarz
Potem klik w trzeci knefel od prawej i Ctrl-V
Gdybyśmy mieli mięso produkowalibyśmy konserwy w puszkach, ale brakuje nam blachy.
https://www.tapatalk.com/groups/pismejker/viewtopic.php?p=221550#p221550
- trzeci tydzień dwudniowej operacji przebiega zgodnie z planem
"To ostatnia Rewolucja, dzieło acefała, bezgłowego nosiciela krzyża, sierpa i młota, ukoronowanego wieczną swastyka słooca"
Plus jest taki, że można się potem odegrać na podwładnych.