" Autorka filmu czuje się obrażona moją obroną na jej atak. Podaje sprawę do sądu. Wszyscy na sali sądowej oglądamy ten film ponownie. Traumatyczne przeżycie. Cała rozprawa jak z powieści Kafki. Pytania, co mogło mnie obrazić. Odpowiedzi, że Gwiazda Dawida była na banknocie taka maleńka. Dwie godziny detalicznego rozkładania tego okropnego filmu na czynniki pierwsze. Zapada wyrok. Muszę przeprosić autorkę plastelinowych opowieści "
Kurna no uszczypnijcie mnie. To chyba chodzi o to dzieło.
"Dwie godziny detalicznego rozkładania tego okropnego filmu na czynniki pierwsze"
Jak natęży kolega zwrok między sekundą 65 a 68 i skieruje go w prawy dolny róg, to dostrzeże banknot imitujący banknot 200-złotowy i teraz dla odmiany w lewym dolnym rogu rzeczonego banknotu jest coś na kształt gwiazdki, ponoć sześciokątnej. Ciekaw123 jestem ilu plaffusów wypaczyło oczy szukając dziury w całym.
los w innem wątku napisał: Dlaczego Zychowitz się zsikał?
Trzy możliwości: 1. Piw było jednak dużo więcej. 2. Nie miał czym się wytrzeć i wskoczył w dżinsy w mokrych majtkach. 3. Bartosiak wytarł się portkami Z. a sam mokre majtki zdjął i wsadził do torby-pedałki.
Otwieram i im mówię że owszem chętnie ich czymś obdaruje ale jak przyjdą w okresie świąt Bożego Narodzenia ze stosownym repertuarem. Rok i dwa temu tak miałem ale to były jakieś pojedyncze akcje. Ogólnie u mnie nie ma jakiegoś nawału hellołędników.
Się mi wspomniała trałma z pacholęctwa jakem się napalił na kostkę rosołową owiniętą w złotko myśląc że to czekoladka.... Brukselka przy tym to rarytas. )
Komentarz
https://youtube.com/watch?v=D6S_TMd7Jkw
" Autorka filmu czuje się obrażona moją obroną na jej atak. Podaje sprawę do sądu. Wszyscy na sali sądowej oglądamy ten film ponownie. Traumatyczne przeżycie. Cała rozprawa jak z powieści Kafki. Pytania, co mogło mnie obrazić. Odpowiedzi, że Gwiazda Dawida była na banknocie taka maleńka. Dwie godziny detalicznego rozkładania tego okropnego filmu na czynniki pierwsze. Zapada wyrok. Muszę przeprosić autorkę plastelinowych opowieści "
Kurna no uszczypnijcie mnie. To chyba chodzi o to dzieło.
"Dwie godziny detalicznego rozkładania tego okropnego filmu na czynniki pierwsze"
1. Piw było jednak dużo więcej.
2. Nie miał czym się wytrzeć i wskoczył w dżinsy w mokrych majtkach.
3. Bartosiak wytarł się portkami Z. a sam mokre majtki zdjął i wsadził do torby-pedałki.
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Rok i dwa temu tak miałem ale to były jakieś pojedyncze akcje. Ogólnie u mnie nie ma jakiegoś nawału hellołędników.
)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Brukselka przy tym to rarytas.
)
https://youtu.be/FnC8xGGEPRM