Skip to content

Humer

1455456457459461

Komentarz

• @Brzost powiedział(a):
    "Dokładnie 5 lat temu stanąłem przed Wami pierwszy raz w Teatrze Szekspirowskim bo miałem marzenie o Polsce, w której nie będzie podziałów. To marzenie się nie zmieniło. Po 5 latach staję przed Wami ponownie. Tym razem jeszcze bogatszy o życiowe i polityczne doświadczenie, głęboko wierząc w to, że dziś bardziej niż kiedykolwiek wcześniej mamy szansę zrealizować to wspólne marzenie. O jednej Polsce, a nie podzielonej na dwie pół-Polski. O przyszłości, bezpieczeństwie i spokoju. Te wybory będą o ludziach, takich jak Ty. O Agnieszce, Kasi, Rafale czy Michale. Będą o Tobie. "

?

• @Przemko - czyżby Kolega nie rozpoznał autora? Algorytmy pana Cukrowej Góry podrzuciły mi taki tekst sponsorowany jednego z kandydatów na prezydenta.

• Ale którego kandydata?

• @posix powiedział(a):
    Ale totalniaki mają sranie po decyzji PKW. Taki strzał w pysk i to od własnych sojuszników. Hahahaha. Pięknie dojechani na stary rok.

Nic tylko czytać komentarze i się zalewać śmiechem z frajerów.

• @Przemko powiedział(a):
    Ale którego kandydata?

Zapewne tego, który jest bogatszy o doświadczenie w przegrywaniu z kandydatem PiS.

• @Przemko Nic innego zrobić nie mógł.

• Będą zwlekali z przelewem, żeby pograć Kaczorowi na nerwach.
    Gówniarzeria.

@Brzost powiedział(a):
    "Dokładnie 5 lat temu stanąłem przed Wami pierwszy raz w Teatrze Szekspirowskim bo miałem marzenie o Polsce, w której nie będzie podziałów. To marzenie się nie zmieniło. Po 5 latach staję przed Wami ponownie. Tym razem jeszcze bogatszy o życiowe i polityczne doświadczenie, głęboko wierząc w to, że dziś bardziej niż kiedykolwiek wcześniej mamy szansę zrealizować to wspólne marzenie. O jednej Polsce, a nie podzielonej na dwie pół-Polski. O przyszłości, bezpieczeństwie i spokoju. Te wybory będą o ludziach, takich jak Ty. O Agnieszce, Kasi, Rafale czy Michale. Będą o Tobie. "

?

image

👣

🐾
    🐾

Ale którego kandydata?

Płaczliwego.

• image
    .
    .
    .
    Dokładnie taki jaki lubię, hehe!
    (ale i tak wolałbym od Miejsena)

👣

🐾
    🐾

• Może to o pani europoseł Ewę ***** *** biega...

• Market Dino - znany z tego, że na dzień ojca zrobił promkę na wódzię Bocian.

Tabliczka nr 1

A tuż obok tabliczka nr 2

A przy kasie:

• image

👣

🐾
    🐾

• Puk:

• Jak neue Zukunft to neue Zukunft.

• Neue, lepsze Zukunft

• edytowano 8 January
  • – Byłam świadkiem, jak klientka obrywała liście z kalafiora… Trafiła akurat na mój zły dzień, więc uznałam, że zwrócę jej grzecznie uwagę, co ona robi. Oczywiście dostałam opryskliwą odpowiedź, że ona za to płacić nie będzie, bo to dodatkowa waga, gdzie ona to i tak wyrzuci. To jej się żartem spytałam, czy banany też przed zakupem obiera –

• W sumie zwracanie komuś uwagi na obrywanie liści z kalafiora jest równie małostkowe co obrywanie tychże. Tak, że trafił swój na swego.

• Nie każdy ma w domu królika czy prosiaka, któren pożyje takie smakołyki.

• Przecież liście z kalafiora są pyszne, te głębsze delikatniejsze.

• Te liście z kalafiora to całkiem niezłe na zupę są wśród innej włoszczyzny. A jak po ugotowaniu są łykowate (te najgrubsze) to na końcu można zawsze wyrzucić.

👣

🐾
    🐾

• Kto kupuje kalafiory na wagę?! :-)

• To na pewni nie była bohaterka filmu "To Nie Mój Film", bo ta była szczęśliwa tylko kiedy jej się cały kalafior miescil w garnku. Bez żadnego poprawiania. I robiła wtedy tak: Hadziaa!

• edytowano 9 January

Dzięki, nie wiedziałem o tym. A czy podobnie jest z brokułami i kapustą?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.