W środę szef MSZ Witold Waszczykowski przemawiając w Sejmie w ramach 'audytu' poprzedniego rządu kpił, że 'bączek po prostu nie działa'. I próbował go puścić na mównicy. Jego zdaniem ma on tak usadowiony środek ciężkości, że nie da go się puścić. Ten bączek miał być symbolem polskiej polityki zagranicznej z czasów koalicji PO- PSL. Może to jednak minister Waszczykowski nie potrafi puścić bączka?
Pińcset łyknie, reszty nigdy nie zrozumie, co bez wstydu powiedział do mikrofonu. Jak długo PiS będzie rządził, tak długo facetem będzie kręcić postpeerelowski medialny matrix, co chwile wypędzając go na ulice. Jeżeli (odpukać) PiS przegra, wróci stare, zabierze "partnerce" pięć stówek, to wtedy gość podkuli ogon i będzie siedział cicho. Podobnie większość maszerujących obok baranów.
Zrobienie z tego elektoratu polskiego - mission impossible.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Na to bym uwagie zwrócił PT Ludożerki: [...] ...dziwne, nie zabanglało... To se ręcznie na 2:37 przewińcie, ok?
Po przejęciu elektronatu kompletnych idiotów PiS powinien dojść do 80%. Ale to przecież nie powinno być takie trudne.
Wprost przeciwnie. Kompletni idioci maja często taką cechę, że są kompletnie impregnowani na fakty i racjonalną argumentację. Jeżeli taki wbije sobie do głowy, np, że urynoterapia działa cuda to objawy zatrucia mocznikiem będzie próbował leczyć jeszcze intensywniejszym spożywaniem uryny. W polityce działa to dokładnie tak samo...
Idiotom należy powiedzieć, że teraz pora na uśpienie w konspiracji. Niech czekają na hasło wyjścia od Stefana N, jak zakończy leczenie po kolejnych wyborach.
extraneus napisal(a): DoRzeczy bawi się w psychoanalizę kodziarstwa
Ten wywiad z prof. psychiatrią jest rewelacyjny. Bardzo dużo spraw i ludzkich postaw (nie tylko kodziarstwa!!!) tłumaczy, chyba każdy powinien go przeczytać.
Ja mam. Wziąłem ją na eurowyborach z lokalu wyborczego, w ramach akcji nacjonalistów. Służy mi teraz jako wycieraczka.
Flaga UE zaprojektowana została przez francuskiego artystę Arsene'a Heitza, którego zainspirowała Apokalipsa św. Jana, a w niej opis Niewiasty z wieńcem z gwiazd dwunastu.
Komentarz
Jak dla mnie oprawca foto/graficzny owego wywiadu wciągnął chyba jedną kreskę za dużo.
ktos z was lub znajomych ma flage unii w domu? bo na marszu KODu bylo ich pelno
albo banner PO
W środę szef MSZ Witold Waszczykowski przemawiając w Sejmie w ramach 'audytu' poprzedniego rządu kpił, że 'bączek po prostu nie działa'. I próbował go puścić na mównicy. Jego zdaniem ma on tak usadowiony środek ciężkości, że nie da go się puścić. Ten bączek miał być symbolem polskiej polityki zagranicznej z czasów koalicji PO- PSL.
Może to jednak minister Waszczykowski nie potrafi puścić bączka?
...dziwne, nie zabanglało... To se ręcznie na 2:37 przewińcie, ok?
Zrobienie z tego elektoratu polskiego - mission impossible.