Ja mam. Wziąłem ją na eurowyborach z lokalu wyborczego, w ramach akcji nacjonalistów. Służy mi teraz jako wycieraczka.
Flaga UE zaprojektowana została przez francuskiego artystę Arsene'a Heitza, którego zainspirowała Apokalipsa św. Jana, a w niej opis Niewiasty z wieńcem z gwiazd dwunastu.
A pedalska tęcza to znak przymierza Boga z człowiekiem. Nie jesteśmy w 2003 roku, żeby łykać jak pelikany tę propagandę.
Ja mam. Wziąłem ją na eurowyborach z lokalu wyborczego, w ramach akcji nacjonalistów. Służy mi teraz jako wycieraczka.
Flaga UE zaprojektowana została przez francuskiego artystę Arsene'a Heitza, którego zainspirowała Apokalipsa św. Jana, a w niej opis Niewiasty z wieńcem z gwiazd dwunastu.
A pedalska tęcza to znak przymierza Boga z człowiekiem. Nie jesteśmy w 2003 roku, żeby łykać jak pelikany tę propagandę.
W teczy zawlaszczonej przez środowiska LGBTQ barwy nie sa zgodne z ta tecza rzeczywistą, w przyrodzie występującą. A jak jest z flaga UE jako wzorowana na "wiencu z gwiazd dwunastu"?
Rzeczywiście tak bylo czy to kolejne przeklamanie jak w przypadku srodowisk sodomickich?
A triquetra to z kolei znak satanistyczny. Przez kilka lat oglądałem ją na filarze mego parafialnego kościoła.
Mam dosyć protestantów uważających się za katolików.
Informację o fladze zaczerpnęłam z fascynującej książki Grzegorza Górnego i Janusza Rosikonia:
Mam pełne zaufanie do autorów, a książkę bardzo, bardzo polecam. Mimo że wydanie albumowe, czyta się ją jak najlepszy kryminał. Nie mogłam się oderwać.Dodatkowy atut - przepiękne zdjęcia Rosikonia. Rewelacyjna rzecz na prezent. Najtaniej chyba tu (obecnie duży rabat): http://bonito.pl/k-90531447-tajemnice-fatimy
Jeszcze jedno - sceptykom przypominam o chrześcijańskich korzeniach ojców założycieli UE. Obecne lewactwo całkowicie wypaczyło ich pierwotny projekt.
To mnie szczególnie rozbawiło: pewnie pamiętacie Michnika z początków działania Wybroczej, jak mówił że nie interesuje go robienie gazety informacyjnej bo taka gazeta tylko opisuje rzeczywistość a on ma ambicje tworzenie gazety która kreuje rzeczywistość. No i proszę, na bilbordach się przyznają, że
Mania napisal(a): Pod patronatem Lisa, Michnika i Niesiołowskiego powstał komitet budowy pomnika Bartoszewskiego.
Na Krakowskim Przedmieściu chcą postawić. To pewnie się zgadza z koncepcja urbanistyczna HGW, a nie jakieś krzyże.Mogliby po drugiej stronie ulicy postawić pomnik Barcikowskiego, a pośrodku na wysepce Berlinga - trzech bohaterów na B.
Po prawdzie, to jest mało śmieszny/zabawny pomysł z tym pomnikiem. Raczej prowokacja i hucpa, jeśli wziąć pod uwagę co ten nieszczęśnik wygadywał o Polakach.
Przychylam się do tego podejrzenia. Miałem jednak na myśli, że ta hierarchia jest bardziej rozbudowana. Nie wydaje się, aby George mógł działać samodzielnie bez inspiracji, współpracy i przyzwolenia dysponentów siły i władzy. Same pieniądze nie wystarczą dla takiej swobody działania.
Lider organizacji zapowiedział też, że KOD chce stworzyć think tank (komitet doradczy o charakterze organizacji non profit) , na którego czele stanie Władysław Frasyniuk.
Komentarz
W teczy zawlaszczonej przez środowiska LGBTQ barwy nie sa zgodne z ta tecza rzeczywistą, w przyrodzie występującą.
A jak jest z flaga UE jako wzorowana na "wiencu z gwiazd dwunastu"?
Rzeczywiście tak bylo czy to kolejne przeklamanie jak w przypadku srodowisk sodomickich?
A triquetra to z kolei znak satanistyczny. Przez kilka lat oglądałem ją na filarze mego parafialnego kościoła.
Mam dosyć protestantów uważających się za katolików.
Mam pełne zaufanie do autorów, a książkę bardzo, bardzo polecam. Mimo że wydanie albumowe, czyta się ją jak najlepszy kryminał. Nie mogłam się oderwać.Dodatkowy atut - przepiękne zdjęcia Rosikonia.
Rewelacyjna rzecz na prezent.
Najtaniej chyba tu (obecnie duży rabat): http://bonito.pl/k-90531447-tajemnice-fatimy
Jeszcze jedno - sceptykom przypominam o chrześcijańskich korzeniach ojców założycieli UE. Obecne lewactwo całkowicie wypaczyło ich pierwotny projekt.
A nie dziennikarzy? A teraz to:
Udostępnij
twitter.com/sycylia6/statu…|Od: Sycylia
Irena Szafrańska
6 godz. ·
Twitter
·
ZdRadek matole, pisz jak ci radzą kibole