Skip to content

Humer

18889919394456

Komentarz

• mmaria napisal(a):
    Waski napisal(a):

Ja mam. Wziąłem ją na eurowyborach z lokalu wyborczego, w ramach akcji nacjonalistów. Służy mi teraz jako wycieraczka.
    Flaga UE zaprojektowana została przez francuskiego artystę Arsene'a Heitza, którego zainspirowała Apokalipsa św. Jana, a w niej opis Niewiasty z wieńcem z gwiazd dwunastu.

A pedalska tęcza to znak przymierza Boga z człowiekiem. Nie jesteśmy w 2003 roku, żeby łykać jak pelikany tę propagandę.
  • Michał Mazowiecki ‏@MMazowiecki · 16.05

Wszystkie Instalacje UE powinny wszystkie władze RP od 16.11.2015r uznać po za terytorium RP za persona non grata

• Waski napisal(a):
    mmaria napisal(a):
    Waski napisal(a):

Ja mam. Wziąłem ją na eurowyborach z lokalu wyborczego, w ramach akcji nacjonalistów. Służy mi teraz jako wycieraczka.
    Flaga UE zaprojektowana została przez francuskiego artystę Arsene'a Heitza, którego zainspirowała Apokalipsa św. Jana, a w niej opis Niewiasty z wieńcem z gwiazd dwunastu.

A pedalska tęcza to znak przymierza Boga z człowiekiem. Nie jesteśmy w 2003 roku, żeby łykać jak pelikany tę propagandę.

W teczy zawlaszczonej przez środowiska LGBTQ barwy nie sa zgodne z ta tecza rzeczywistą, w przyrodzie występującą.
    A jak jest z flaga UE jako wzorowana na "wiencu z gwiazd dwunastu"?

Rzeczywiście tak bylo czy to kolejne przeklamanie jak w przypadku srodowisk sodomickich?
  • extraneus napisal(a):
    Michał Mazowiecki ‏@MMazowiecki · 16.05

Wszystkie Instalacje UE powinny wszystkie władze RP od 16.11.2015r uznać po za terytorium RP za persona non grata

W tym miejscu zalecam wklejenie sobie pingwina Rico drapiącego się po głowie.
  • Waski napisal(a):
    mmaria napisal(a):
    Waski napisal(a):

A triquetra to z kolei znak satanistyczny. Przez kilka lat oglądałem ją na filarze mego parafialnego kościoła.

Mam dosyć protestantów uważających się za katolików.
  • Informację o fladze zaczerpnęłam z fascynującej książki Grzegorza Górnego i Janusza Rosikonia:
    image

Mam pełne zaufanie do autorów, a książkę bardzo, bardzo polecam. Mimo że wydanie albumowe, czyta się ją jak najlepszy kryminał. Nie mogłam się oderwać.Dodatkowy atut - przepiękne zdjęcia Rosikonia.
    Rewelacyjna rzecz na prezent.
    Najtaniej chyba tu (obecnie duży rabat): http://bonito.pl/k-90531447-tajemnice-fatimy

Jeszcze jedno - sceptykom przypominam o chrześcijańskich korzeniach ojców założycieli UE. Obecne lewactwo całkowicie wypaczyło ich pierwotny projekt.
  • To mnie szczególnie rozbawiło: pewnie pamiętacie Michnika z początków działania Wybroczej, jak mówił że nie interesuje go robienie gazety informacyjnej bo taka gazeta tylko opisuje rzeczywistość a on ma ambicje tworzenie gazety która kreuje rzeczywistość. No i proszę, na bilbordach się przyznają, że
    image

A nie dziennikarzy? A teraz to:

image
  • Pod patronatem Lisa, Michnika i Niesiołowskiego powstał komitet budowy pomnika Bartoszewskiego.
  • Mania napisal(a):
    Pod patronatem Lisa, Michnika i Niesiołowskiego powstał komitet budowy pomnika Bartoszewskiego.
    Na Krakowskim Przedmieściu chcą postawić. To pewnie się zgadza z koncepcja urbanistyczna HGW, a nie jakieś krzyże.Mogliby po drugiej stronie ulicy postawić pomnik Barcikowskiego, a pośrodku na wysepce Berlinga - trzech bohaterów na B.
  • Po prawdzie, to jest mało śmieszny/zabawny pomysł z tym pomnikiem. Raczej prowokacja i hucpa, jeśli wziąć pod uwagę co ten nieszczęśnik wygadywał o Polakach.
  • Mania napisal(a):
    Pod patronatem Lisa, Michnika i Niesiołowskiego powstał komitet budowy pomnika Bartoszewskiego.
    Dział Psychiatryk...
  • edytowano May 2016
    image

Udostępnij
    twitter.com/sycylia6/statu…|Od: Sycylia

Irena Szafrańska
    6 godz. ·
    Twitter
    ·

ZdRadek matole, pisz jak ci radzą kibole
  • edytowano May 2016
    image
  • Niepokojące jest to, ze nie wiemy kto jest z prawej poza kadrem.
  • Rafał napisal(a):
    Niepokojące jest to, ze nie wiemy kto jest z prawej poza kadrem.
    lepiej go nie oglądać...
  • Mania napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    Niepokojące jest to, ze nie wiemy kto jest z prawej poza kadrem.
    lepiej go nie oglądać...
    +1

• Przecież wiadomo kto jest, książe tego świata.
  • Przychylam się do tego podejrzenia. Miałem jednak na myśli, że ta hierarchia jest bardziej rozbudowana. Nie wydaje się, aby George mógł działać samodzielnie bez inspiracji, współpracy i przyzwolenia dysponentów siły i władzy. Same pieniądze nie wystarczą dla takiej swobody działania.
  • Lider organizacji zapowiedział też, że KOD chce stworzyć think tank (komitet doradczy o charakterze organizacji non profit) , na którego czele stanie Władysław Frasyniuk.
  • Jak to mawia red. Sommer, nie ma to jak think tank. Rano think - wieczorem tank!
  • A to zdjęcie z zebrania założycielskiego:

image

• Podpis Guja Verhovstadta
    image
  • dziecinnie łatwy do podrobienia :-)
  • i o to chodzi. W razie co: to nie ja podpisałem. Ktos inny. I co mi zrobicie?
  • Goopi ten Wałęsa, od początku mógł się tak podpisywać jak Ver-ktoś-tam! :)
  • ten głupawy podpis swiadczy o wystrzelonym w kosmos ego tego guja
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.