Prawda go zabiła. Całe życie tłamsił ją w sobie i nie wypuszczał na światło dzienne. Nie wiedział nawet - kiedy uciekła, a gdy wróciła dostał apopleksji na jej widok.
W 2007 ukończyła studia magisterskie z zakresu prawa na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie, w tym samym roku uzyskała również licencjat z finansów i bankowości w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie /.../ Pracowała zawodowo w firmach prawniczych, później była zatrudniona w Biurze Rzecznika Praw Obywatelskich.
najpierw pracowała, a potem już tylko była zatrudniona. O to własnie podejrzewam to Biuro Rzecznika.
Był czas, że szanowałam Katarynę... I nie wiem czy się tak dobrze maskowała, czy sodówka jej uderzyła do głowy, czy uznała, że order od Bula zobowiązuje i dotacje (na fundację) są najważniejsze?
extraneus napisal(a): Z cyklu nowe twarze w polityce: Kamila Gasiuk w 2004 r.
To nie był plakat wyborczy, tylko zachęcający do udziału w referendum unijnym. (…) Jako wolontariuszka zgodziłam się na wykorzystanie mojego anonimowego wizerunku
Przecież Myszka Agresorka powiedziała prawdę, również dzisiejszą. Ona i teraz zgodziła się na wykorzystanie jej anonimowego wizerunku do brutalnej walki politycznej mocodawców. Skłamała jednak w jednym aspekcie, nigdy nie była wolontariuszką ...
Komentarz
Całe życie tłamsił ją w sobie i nie wypuszczał na światło dzienne.
Nie wiedział nawet - kiedy uciekła, a gdy wróciła dostał apopleksji na jej widok.
myslalem, ze wolny rynek polega wlasnie na tym, ze wybiera sie wiecej pieniedzy a kto tego nie robi to frajer
Mam podobnie.
Np. obiecali że ministrem ON będzie Gowę, ale spełnili moje oczekiwanie, że stanie się nim Antwan.
powiedział Bartłomiej... ups, Andrzej Halicki
http://wiadomosci.wp.pl/kat,115354,title,Andrzej-Halicki-Michal-Kaminski-szkodzi-Ewie-Kopacz,wid,18362973,wiadomosc.html?ticaid=1171ff&_ticrsn=3