I jak im to wyjdzie, to będą im tak słupki leciały do góry, że jak zechcą, to Trybunał Konstytucyjny wyślą w kontenerze na Kamczatkę. A opiniami Komisji Europejskiej będą się podcierać.
TEN, zresztą ma teraz swoje 5 minut w necie, mało kto się jednak spodziewał, że takie kreatury publicznie będą wspierać KOD. Pewnie KODziarze zaraz każą mu się zamknąć, bo ich kompromituje
Nie jestem w stanie tego inaczej zinterpretować jako dyrektywę - nienawiść do zastanego porządku ponad wszystkim; każdy kto napieprza w Kościół naszym sojusznikiem.
Nie jestem w stanie tego inaczej zinterpretować jako dyrektywę - nienawiść do zastanego porządku ponad wszystkim; każdy kto napieprza w Kościół naszym sojusznikiem.
Królowa Bona
Może i Bona, ale umom tego nie ogarnąć ani na trzeźwo, ani po pijaku.
Ogarnąć na czeźwo i po bijaku, jeśli zastosować losową teorię społeczeństwa. Z dwu punktów się ona składa:
1. Fakty o znaczeniu społecznym są zauważane z opóźnieniem kilkudziesięciu lub kilkuset lat. 2. Uczestniczymy w bitwach, w których huk dział dawno wybrzmiał.
Lewactwo ciągle robi Wielką Rewolucję (anty)Francuską. Ot, tyle.
los napisal(a): Ogarnąć na czeźwo i po bijaku, jeśli zastosować losową teorię społeczeństwa. Z dwu punktów się ona składa:
1. Fakty o znaczeniu społecznym są zauważane z opóźnieniem kilkudziesięciu lub kilkuset lat. 2. Uczestniczymy w bitwach, w których huk dział dawno wybrzmiał.
Nu zgoda tem niemniej podoba mie się, że dla powieszenia ostatniego klechy na flakach ostatniego arystokraty zgodzą się na rządy tayszy muzułmańskich. No co tu pisać, rysownik streścił problemat genialnie.
Królowa Bona
Może i Bona, ale umom tego nie ogarnąć ani na trzeźwo, ani po pijaku.
Komentarz
I jak im to wyjdzie, to będą im tak słupki leciały do góry, że jak zechcą, to Trybunał Konstytucyjny wyślą w kontenerze na Kamczatkę. A opiniami Komisji Europejskiej będą się podcierać.
Umie pan pisarz człowieka ucieszyć!
Zawalcz
Marek Tumanowicz
1. Fakty o znaczeniu społecznym są zauważane z opóźnieniem kilkudziesięciu lub kilkuset lat.
2. Uczestniczymy w bitwach, w których huk dział dawno wybrzmiał.
trener Joachim Loew selekcjoner Niemiec na EU2016