Skip to content

Humer

19394969899456

Komentarz

• Zakaz zapuszczenia brody obowiązujący więźniów w zakładzie karnym na Litwie stanowi naruszenie praw człowieka - uznał we wtorek Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu. Zdaniem sędziów, to złamanie zasady poszanowania życia prywatnego więźniów.
  • extraneus napisal(a):
    Zakaz zapuszczenia brody obowiązujący więźniów w zakładzie karnym na Litwie stanowi naruszenie praw człowieka - uznał we wtorek Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu. Zdaniem sędziów, to złamanie zasady poszanowania życia prywatnego więźniów.
    Słusznie!
    image
  • edytowano June 2016
    Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssik
  • No i gut....
    Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł i jedzeniu z jednej michy...

:))
  • Cudne :))
  • edytowano June 2016
    Niemiecka inżynieria.
    image

• żona wyłączała mu telewizor podczas meczu :)

• Igor Janke @IgorJanke

Wiem, że jestem dość unikalny ale uważam, że i Antoni Macierewicz i @TomaszSiemoniak są polskimi patriotami. Ich nawalanka nie służy nam.

• @cezarykrysztopa a gdyby tak PiS poparło marsz kodu ?. Kurcze nie byłoby już więcej marszów. Trzeba myśleć
  • extraneus napisal(a):

Igor Janke @IgorJanke

Wiem, że jestem dość unikalny ale uważam, że i Antoni Macierewicz i @TomaszSiemoniak są polskimi patriotami. Ich nawalanka nie służy nam.
    Oj jest, jest pan redachtor dość unikalny. Ale kategoria by mu się nie spodobała.
  • extraneus napisal(a):

Igor Janke @IgorJanke

Eh nie uogólniałbym, bo przecie można kogoś skrzywdzić nieuzasadnionym uogólnieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • edytowano June 2016
    Zagadka. Znajdź co łaczy:

image

z

image
  • Kosa i tchórzofretkę? Coś z Gajosem?
  • Tchórzofretka to Kinia Dudówna, a kos? :-S
  • edytowano June 2016
    extraneus napisal(a):
    Kosa i tchórzofretkę? Coś z Gajosem?
    Brawo TY!

Gajos się sfajdał ze starchu z powodu JarKacza. Sam tak przyznał.
  • Żeby tylko nie wrócił do picia ;)
  • A co z tym Gajosem? Ktoś coś wie? Czemu mu tak odbija? Rodzina, jakieś kwity w IPN?
    Przykra sprawa, bo aktor dobry.
  • Czemu mu odbija?
    Bo to aktor.

Nie ma prostszej i lepszej odpowiedzi.
  • Nie zapominajmy, że wśród ludzi aktor jest najmniejszy. Człowiek czasem bywa twórcą, najczęściej jest odtwórcą. Aktor jest tylko tworzywem.
  • No ale aktor też człowiek. Czy skłonność do odlotów, głupich i oburzających odlotów, to jest jakaś immanentna cecha aktorstwa?
  • Procent przygłupów wśród aktorów nie odbiega zapewne od średniej krajowej. Natomiast na pewno odbiega od niej odsetek przygłupów, którym wmówiono że są mędrcami.
  • Jak również dostęp aktorów do przekaziorów jest znacząco wyższy niż przeciętna.
  • Brzost napisal(a):
    Procent przygłupów wśród aktorów nie odbiega zapewne od średniej krajowej. Natomiast na pewno odbiega od niej odsetek przygłupów, którym wmówiono że są mędrcami.
    Myślę, że odbiega. Jak kto ma odrobinę godności, to nie zdecyduje się na tak poniżające zajęcie.
  • Gajos to ten od braterstwa broni z czterech pancernych.
    Aha, no to nie mógł inaczej.
    Była też jakaś mocno podstarzała aktorka, która po Smolensku wyskoczyła z oświadczeniem o miłości względem kacapa.
    0 zdziwienia
  • los napisal(a):
    Brzost napisal(a):
    Procent przygłupów wśród aktorów nie odbiega zapewne od średniej krajowej. Natomiast na pewno odbiega od niej odsetek przygłupów, którym wmówiono że są mędrcami.
    Myślę, że odbiega. Jak kto ma odrobinę godności, to nie zdecyduje się na tak poniżające zajęcie.
    Aktor....Ktoś kto posiada umięjętność bycia kimkolwiek chce. Lecz gdy jest sobą jest nikim.
  • Jest fucha do wzięcia!

image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.