@marniok powiedział(a):
Być może to inna skóra tego samego gada bo rozwijam ci ja menu gazety.pl a tam jak byk stoi link do wyborcza.pl
No przecież w tym wątku kibicowaliśmy chryi jaka wybuchła na Czerskiej, gdy okazało się że zarząd Agory zamierza połączyć redakcje wyborcza.pl i gazeta.pl
@marniok powiedział(a):
Być może to inna skóra tego samego gada bo rozwijam ci ja menu gazety.pl a tam jak byk stoi link do wyborcza.pl
Przegapiłeś kilkanaście wpisów w tenwątku!
To "kuzyni", którzy dobrze razem wyglądają tylko na zdjęciu (i linku), a kopią się pod i nad stołem walą pięśćmi
Grzegorz Sroczyński: Czy 800 plus podbije inflację, czy nie podbije?
Marcin Kędzierski: Uczciwa odpowiedź brzmi: nie wiem. Raczej za bardzo nie podbije, bo Kaczyński ma szczęście.
Zdaje się to 300 000 to poza warunkami rynkowymi. Wiewiórki kłamliwie ćwiąkają, że kilku zaprzyjaźnionych rektorów pozapisywało swoje uniwersytety, wszystkich pracowników i studentów, i już to zrobiło ponad 200 000.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Wróciły tabelki ale kwartalne:
Bardzo mnie rozbawiła ilość 'cyfrowej prenumeraty' GazWybu, to ile tam jest 300 tyś czy tysiąc czysta
Takie osobiste wrażenie, że funkcjonariusze gazet i telewizorów (od szeregowców po zarządy) sami już zbytnio nie wierzą, że ich robota ma jakikolwiek sens. Zjazd poziomu oferowanej treści jest szybszy (choć nadal jakoś tam skorelowany) niż zjazd czytelnictwa i oglądactwa. Czasem człowiek chciałby wrócić do dawnych nawyków, pożyć jak za starych czasów w XX wieku, ale po kilku minutach prób pojawia się poczucie, że to co było nie wróci już.
Komentarz
No pewnie. Główny wróg Wyborczej.
gazeta.pl to ponoć nie to samo co wyborcza.pl
Tak podejrzewałem, gdyż ciekawie się go czyta i wydaje się, że w miarę intligientny.
Tak, gazeta.pl to inny portal niż wyborcza.pl. Sroczyńskiego zdecydowanie warto czytać.
Link https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29784213,kaczynski-ma-farta-jak-tusk-gospodarka-pis-owi-sprzyja-nie.html
"W tyle wizji" ma większą oglądalność niż "Szkło kontaktowe".
No przecież w tym wątku kibicowaliśmy chryi jaka wybuchła na Czerskiej, gdy okazało się że zarząd Agory zamierza połączyć redakcje wyborcza.pl i gazeta.pl
A który program jest nasz, który wraży?
Kurski jednak to kawał ..
i Gienijusz - na nasze warunki
W tyle wizji - nasz.
Przegapiłeś kilkanaście wpisów w tenwątku!
To "kuzyni", którzy dobrze razem wyglądają tylko na zdjęciu (i linku), a kopią się pod i nad stołem walą pięśćmi
Wot i pan doktór ekonomista!
Kaczyński ma szczęście w polityce podobnie jak w sporcie Lewandowski, od którego się piłka wciąz w polu karnym odbija i wpada do bramki.
W polityce trzeba stawiać na tych co mają szczęście
No właśnie, ilekroć rządzi PO jest kryzys.
Wyborcza podsrywa Press za mobbing.
https://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,29791364,w-redakcji-andrzeja-skworza-odliczam-az-sie-rozryczysz-i.html
https://www.google.com/search?q=Andrzeja+Skworz&rlz=1C1GGRV_enPL751PL751&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ale fajnie! Wiecie co? Lubię tego gościa.
Za co?
?
Jak to za co? Za jebanie gazowników.
Red. Agnieszka Szpila została nagrodzona przez jury za wiekopomny tekst: „Gdzie są te dzieci? W dupie!".
Niedługo potem podstępny mobber Skworz wbił jej nomen-omen...szpilę, ciekawe gdzie?
Wróciły tabelki ale kwartalne:
Bardzo mnie rozbawiła ilość 'cyfrowej prenumeraty' GazWybu, to ile tam jest 300 tyś czy tysiąc czysta
Zdaje się to 300 000 to poza warunkami rynkowymi. Wiewiórki kłamliwie ćwiąkają, że kilku zaprzyjaźnionych rektorów pozapisywało swoje uniwersytety, wszystkich pracowników i studentów, i już to zrobiło ponad 200 000.
→o, tutaj: press.pl
Takie osobiste wrażenie, że funkcjonariusze gazet i telewizorów (od szeregowców po zarządy) sami już zbytnio nie wierzą, że ich robota ma jakikolwiek sens. Zjazd poziomu oferowanej treści jest szybszy (choć nadal jakoś tam skorelowany) niż zjazd czytelnictwa i oglądactwa. Czasem człowiek chciałby wrócić do dawnych nawyków, pożyć jak za starych czasów w XX wieku, ale po kilku minutach prób pojawia się poczucie, że to co było nie wróci już.
Całkiem śmieszne jest to, że to atak wsobny a część zdarzeń miała miejsce pół roku temu. Czegoś nie rozumiem, więc trzeba uważnie patrzeć
Bardzo dobra wiadomość, a tutaj tak cicho
A wiele milijardów dorzuci Matołuszek?
Chyba się tym nie chwalił, pewnie grubo dorzucił, jakby miał zakładać to fifty-fifty
Bo to wątek o gaz-wybie i agorze.
→ tu jest właściwy do kolegi postu