Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

13233353738135

Komentarz

• edytowano February 2017
    romeck napisal(a):
    Mania napisal(a):
    HR Mc Master w NSA ...
    Nie rozszyfrowywuję skrótów...

HR = rekrutacja (agentów), szkolenie, motywowanie. NSA = Narodowa Agencja Bezpieczeństwa
    https://pl.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency
  • smok05‏@smok05 6 godz.6 godzin temu

Wygląda na to, że ten co zbierał kasę na #Sejczento sam ją przytulił. I niech mi ktoś powie, że lewactwo to nie kurwy i złodzieje.
  • U mnie dziś +16 st.C w cieniu!!! :-)
    W lesie przekrzykuje się ptactwo, Słonko świeci, jest wiosennie.
  • balbina napisal(a):
    image
    Widziałem i jest super

• Jeden z komentatorów Coryllusa napisał dzisiaj, że sakiewiczowe pisma drukują się w gazownianej drukarni.

Byłaż-by to prawda, a jeśli tak, to ki h**? :(
  • Mozliwe. Tomasz Rożek z Sonda2 jest na Youtube w sieci partnerskiej należącej do Agory.
  • edytowano March 2017
    No to ja ten tego zostawie to dla koleżeństwa z pytaniem co to jest co wiecznie spada lecz dna zaliczyć nie może?
    image

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16938519_427610217609221_2945472062592880935_n.jpg?oh=86d8b4f5db5276b72b7ecb11c5786c87&oe=5967D79B
  • Wiadomość sponsoruje liczba 118 251. Jest szansa na przekroczenie stu tysięcy w tym roku.
  • los napisal(a):
    Wiadomość sponsoruje liczba 118 251. Jest szansa na przekroczenie stu tysięcy w tym roku.
    Jak przebije to odpalam szampańskoje!
  • los napisal(a) 6. sierpnia 2013:
    Sprzedaz Aborczej ponizej 200 000.
    Miesieczny spadek sprzedazy o 6%. Jak utrzymaja tempo to w rok straca polowe. Pewnie nie utrzymaja ale spadek jest trwalym trendem, wiec w dwa lata gora zejda ponizej 100 000. Jest zle. Czyli dobrze.
    czyli edit:
    Cztery lata góra :)

• humor pasujący tutaj
    #WiewórkaGate
    image
  • BTW nie wiem, czy wiecie ale słowo "dupa" to jest elegancki eufemizm, ukuty od słowa "dziupla", żeby nie mówić "rzyć", jak te chamy proste.
  • edytowano March 2017
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    BTW nie wiem, czy wiecie ale słowo "dupa" to jest elegancki eufemizm, ukuty od słowa "dziupla", żeby nie mówić "rzyć", jak te chamy proste.
    no, nie zupełnie.
    To etymologicznie.... to samo.

słowiańskie dupa, duplo (dziupło), dupla (dziupła), :
    zagłębienie w ziemi, skale, jakimś przedmiocie, a także w ciele ludzkim.
    Spokrewniona z nim jest m.in. dziupla – zagłębienie w drzewie
    wydrążenie; wypruchniałość

czeskie 'doupa' - otwór
    cerkiewne 'dupina' - jama
    rusińkie 'duplak' i 'duplenik' - barć (ul z pnia drzewa) i miód leśny (z barci, ula)

'dupna mogiła" - staropolskie, 1240 rok - wydrążona, próżna (pusta) mogiła (trumna)
    'dubas' (dziubas) - staropolskie, rodzaj statku (wydrążony pień drzewa)
  • Jak mi kiedy żonka powie "mój dziubasku" to spokojnie mogę się obrazić....
    Dzięki...
  • Moja Wnusia me ten zestaw. Niezła z niej dziupla.
  • po serbsku dupa to dupe.

• Komentarze są suodkie.
  • Jak podaje wpolityce.pl:
    Bank PKO BP całkowicie wycofał swoje reklamy z TVN-u. Chociaż nie podano oficjalnych przyczyn wycofania się instytucji z należącej do Amerykanów stacji telewizyjnej, wydają się one dosyć oczywiste. Po decyzji PKO BP dochody stacji skurczą się o kilkanaście milionów złotych.
    Całość
    Jedynie co można napisać to :WRESZCIE.
    Przekaz jest jasny, chcieliśmy współistnienia ale wybraliście wojnę.
  • O, WO jest szefem S w Agorze. Ciekawe 1
  • do 2007 roku żadnego związku zawodowego w Agorze nie było - nie mogło być
  • ms.wygnaniec napisal(a):
    Jak podaje wpolityce.pl:
    Bank PKO BP całkowicie wycofał swoje reklamy z TVN-u. Chociaż nie podano oficjalnych przyczyn wycofania się instytucji z należącej do Amerykanów stacji telewizyjnej, wydają się one dosyć oczywiste. Po decyzji PKO BP dochody stacji skurczą się o kilkanaście milionów złotych.
    Całość
    Jedynie co można napisać to :WRESZCIE.
    Przekaz jest jasny, chcieliśmy współistnienia ale wybraliście wojnę.
    Potem przy wódce i ośmiorniczkach Jagiełło będzie się tłumaczyć: No wiecie, muszę. Ale nie martwcie się, to już niedługo.
  • W PitBullu Nowych Porządkach Majami rzekł do jednego kupca, który nie chciał z nim współpracować, że go Strażą Miejską zajebie. A dziennikurwą wystarczy kurek z reklamami przykręcić.
  • Słowa się cisną: cud, mjud, malina.
  • los napisal(a):

Potem przy wódce i ośmiorniczkach Jagiełło będzie się tłumaczyć: No wiecie, muszę. Ale nie martwcie się, to już niedługo.
    Nieważne jak się tłumaczy, ważne jak długo nie płaci ;)

• Jakby jeszcze jemu nie płacono...
  • Jak informuje RMF FM, marszałek Sejmu zdecydował o obniżeniu wynagrodzeń dla posłów Platformy Obywatelskiej, którzy nie uczestniczyli w głosowaniach na pierwszym styczniowym posiedzeniu Sejmu. Według regulaminu Sejmu, cięcia mogą sięgnąć około tysiąca złotych.
    Źródło
    Trochę mało ten tysiąc, ale może się rozkręcą ;)

• ms.wygnaniec napisal(a):
    Jak informuje RMF FM, marszałek Sejmu zdecydował o obniżeniu wynagrodzeń dla posłów Platformy Obywatelskiej, którzy nie uczestniczyli w głosowaniach na pierwszym styczniowym posiedzeniu Sejmu. Według regulaminu Sejmu, cięcia mogą sięgnąć około tysiąca złotych.
    Źródło
    Trochę mało ten tysiąc, ale może się rozkręcą ;)

Znowu się żrą o waciki psia mać.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.