Jako że tam langwydża uczyłem i większość ogarniętych ludków wzieła i dawno z tamtąd zwiała, a od tego czasu regOOlarnie świeczki w kościołach odpala w podzięce a mnie mówi jak im sie pofarciło, zachowam ciszę jak na pogrzebie
Exatel, hm, czy nie jest to aby ta firma, która wyłączyła wtyczkę z sygnałem TVP w Polsce podczas nieudanego puczu 16 grudnia? a szczególnie o godz, 19:55, tuż przed orędziem Pani Premier?
KAnia napisal(a): Exatel, hm, czy nie jest to aby ta firma, która wyłączyła wtyczkę z sygnałem TVP w Polsce podczas nieudanego puczu 16 grudnia? a szczególnie o godz, 19:55, tuż przed orędziem Pani Premier?
No nie to był EMITEL. Exatel to ta firma której kabel (optic fibre) zwisał był i powiewał pod mostem Łazienkowskim i mu się to tak niepodobało że się wziął i spalił zez tego wstydu podczas pożaru w/w mostu. A kablem tym połaczone było MON z resztą jednostek po lewj stronie wisły.
Na Gaz nikt nie będzie już stawiał. Zrobił swoje to jest osłonił i wzmocnił czerwoną nomenklaturę, esbecję i jej współpracowników i może odejść do kodowskiej niszy. Co najwyżej pozwolą Sorosowi stracić kilka milionów.Teraz będzie obrona niezależnego Axela, TVN i może Solorza. To są media lemingów, a ich miliony.
"Podium uzupełnia „Gazeta Wyborcza” (Agora), której średnia sprzedaż egzemplarzowa wydań drukowanych zmalała w ciągu roku najbardziej w zestawieniu - o 24,75 proc. i wyniosła 80 742 egz. Udział sprzedaży kioskowej „GW” w sprzedaży ogółem wyniósł 68,28 proc." Znaczy Wybroczej sprzedaje się łącznie 118 251 egzemplarzy, z czego 37 509 poza kioskami. Gdzie to ląduje? Biblioteki? PKP? LOT? Instytucje?
Rafał napisal(a): Na Gaz nikt nie będzie już stawiał. Zrobił swoje to jest osłonił i wzmocnił czerwoną nomenklaturę, esbecję i jej współpracowników i może odejść do kodowskiej niszy. Co najwyżej pozwolą Sorosowi stracić kilka milionów.Teraz będzie obrona niezależnego Axela, TVN i może Solorza. To są media lemingów, a ich miliony.
Dokładnie. Nie ma się co cieszyć Wyborczą. Problemem jest TVN i Polsat, 90% rozgłośni radiowych w których niby jest tylko muzyka, ale w przerwach rzyg na rząd. No i największe portale w necie
Komentarz
Towarzyszka Nochal słyszy?
PO i PiS zmOOwiły się na Rycha. Chcą go odstrzelić i podzielic się wadzą.
Jest OK a nawet lepiey.
Zdechł KOD, zdechł nowoczesny Rychu. Grzechu jeszcze rzęzi...............
Niech z Grzesiem walczą na śmierć i życie i obu życzmy całkowitego zniszczenia przeciwnika.
http://energetyka.wnp.pl/pge-sprzedala-skarbowi-panstwa-spolke-exatel,295183_1_0_0.html
ed.
doczytałam, to o wiele ważniejsza firma od Emitela - skoro MON zajął się jej przejęciem
Chrum chrum
Znaczy Wybroczej sprzedaje się łącznie 118 251 egzemplarzy, z czego 37 509 poza kioskami. Gdzie to ląduje? Biblioteki? PKP? LOT? Instytucje?
Telewizja Republika @RepublikaTV 6 godz.6 godzin temu
Są zarzuty za awantury pod Wawelem i blokowanie wjazdu Kaczyńskiemu
http://telewizjarepublika.pl/sa-zarzuty-za-awantury-pod-wawelem-i-blokowanie-wjazdu-kaczynskiemu,46910.html … pic.twitter.com/vRtQd8L85H