Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ciekawe, że Superak się trzyma a Fak padaka
Nie ma to na pewno związku ze zmianą naczelnego i starym dowcipem: pyta Tusk Grasia-Nie za tanio sprzedaliśmy Ciech? Co Fakt!, to fakt. Na tych cyferkach dopiero widać skalę nienawiści
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ciekawe, że Superak się trzyma a Fak padaka
Nie ma to na pewno związku ze zmianą naczelnego i starym dowcipem: pyta Tusk Grasia-Nie za tanio sprzedaliśmy Ciech? Co Fakt!, to fakt. Na tych cyferkach dopiero widać skalę nienawiści
Wogle nie rozumię, o czem Kolega do mię rozmawia, tak?
1. GW i Fakt były bardzo silnie podpięte pod kroplówki rządowe, co wynika z cyferek (zmiana rządu i na rosnącej gospodarce -50% wpływów). Tu by się jeszcze przydała analiza spadków czytelnictwa (odpowiednio 70% i 40%) 2. Dowcip przytoczyłem w ramach przypomnienia jak to w negocjacjach z Doktorem Janem (niech zmarłemu słoneczko na tej Arubie czy inszym Belize cudnie świeci) nastąpiła zmiana na stanowisku redaktora naczelnego. To spowodowało zmianę linii z umiarkowanego antyPiSu na wściekły. 3. Superak nie był tak jednoznacznie identyfikowany 4. Wnioski: - nienawiść wzmiankowanych środowisk ma ekonomiczne uzasadnienie, - nasi są jednak pamiętliwi i mściwi, - straty przychodów są większe niż wynika z reklam bezpośrednich,
SigmundvonBurak napisal(a): W cale bym się nie zdziwił gdyby jakiś zarażony kodziarz po kościołach zaczął chodzić.
a skąd niby miałby wiedzieć, że jest zarażony? testy można kupić w kiosku ruchu?
Ja może nie tyle pisałem o realności tego zarażania . Raczej chodziło mi o to ,że przypuszczam iż wielu z najbardziej zaczadzonych kodziarzy ,byłoby na to gotowych. Tak patrząc na poziom agresji w internecie i nie tylko .
SigmundvonBurak napisal(a): W cale bym się nie zdziwił gdyby jakiś zarażony kodziarz po kościołach zaczął chodzić.
a skąd niby miałby wiedzieć, że jest zarażony? testy można kupić w kiosku ruchu?
Ja może nie tyle pisałem o realności tego zarażania . Raczej chodziło mi o to ,że przypuszczam iż wielu z najbardziej zaczadzonych kodziarzy ,byłoby na to gotowych. Tak patrząc na poziom agresji w internecie i nie tylko .
Komentarz
Na tych cyferkach dopiero widać skalę nienawiści
W pierwszej chwili myślałem że tylko ja nie wiem o co chodzi ;-)
2. Dowcip przytoczyłem w ramach przypomnienia jak to w negocjacjach z Doktorem Janem (niech zmarłemu słoneczko na tej Arubie czy inszym Belize cudnie świeci) nastąpiła zmiana na stanowisku redaktora naczelnego.
To spowodowało zmianę linii z umiarkowanego antyPiSu na wściekły.
3. Superak nie był tak jednoznacznie identyfikowany
4. Wnioski:
- nienawiść wzmiankowanych środowisk ma ekonomiczne uzasadnienie,
- nasi są jednak pamiętliwi i mściwi,
- straty przychodów są większe niż wynika z reklam bezpośrednich,
a no i biznes kinowy na koronowirusie też mocno oberwie.
https://fakty.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-koronawirus-w-polsce-relacja-na-zywo,nId,4375258#iwa_source=special
https://polskatimes.pl/hollywood-kathryn-rossetter-oskarza-dustina-hoffmana-o-molestowanie/ar/12752295
we wszystkich, z wyjatkiem GW
źródło i foto: TT @MajewskiMichal
Serio.
testy można kupić w kiosku ruchu?
Atotak.
Agresja agresją, ale gdzieś pod skórą jednak tchórzostwo.
- sieć kin
- sieć restauracji
bo z samej Gazety już się utrzymać nie da...