Nie no, Jastrzębskiemu wystarczy wygrać 3-0 lub 3-1 to jest zasadniczo obowiązkiem przeciw dziadkom z Grecji. No i Polska będzie miała jeszcze dwóch reprezentantów w Perugii.
Probierz zadał szyku, znowu wielki mecz kadry w eleganckim wdzianku. A Lewandowski jak kiedyś Iniesta w półfinale Barcelony z Czelsji, pod samą poprzeczkę.
Komentarz
Pierdolec właściciela po zabiciu jego przyjaciela Rabina, konkretnie tego Rabina: יצחק רבין
to o Harry Potrze?
wizard to czarodziej?
Nu nu, Legła i Jaga w komplecie w ćwierćfinale Ligi Konferencji.
O ile dobrze rozumiem, to oznacza, że w przyszłym sezonie eurowpierdol będzie przywilejem 5, a nie 4 jak dotąd, drużyn z Tenkraju.
Dawno nie było, aby na wiosnę przechodzić do kolejnej rundy w piłce kopanej zespołów.
Natomiast w siatkarskiej Lidze Mistrzów okolice dramatu:
Tak więc, Warszawa prawie za burtą, Jastrzębski skromne szanse, Zawiercie raczej już może jechać do Łodzi.
Nie no, Jastrzębskiemu wystarczy wygrać 3-0 lub 3-1 to jest zasadniczo obowiązkiem przeciw dziadkom z Grecji. No i Polska będzie miała jeszcze dwóch reprezentantów w Perugii.
Mnie zaskoczyła Warszawa, czy wystawy były tak słabe, że zamiast atakować grali kiwkami?
No dramat.
Probierz zadał szyku, znowu wielki mecz kadry w eleganckim wdzianku. A Lewandowski jak kiedyś Iniesta w półfinale Barcelony z Czelsji, pod samą poprzeczkę.
Na wszelki wypadek nie oglądałem i jakoś nie żałuję...
Ja nawet zapomniałem że grali a zresztą byłem bardzo śpiący wczoraj. Ale odnotować że Lewy strzelił dla repry i to nie z karnego.
Kurde, Litwa na fali, dziś remis z Finlandią. 2:2.
Nasi dopiero o 9 zaczynają. To jakiś mecz dla młodzieży, bo mi już się chce spać.
To może nie taki wstyd, że z tą Litwą tylko 1:0?
To żaden wstyd Waszmości. To nasza duma narodowa. Tak
droga do unii? L-PL?
Kto dziś gra?
Polska-Litwa.
A z kim?
Austria-Węgry!
Spokojnie, Polska na pierwszym miejscu w tabeli.
Przed wakacjami zostaje tylko pyknąć Finlandię i do jesieni spokój.
Holandia jeszcze się nie rozgrzewa nawet.
Bohater z meczu z Maltą. Ja pierdolę!;!
Nic z tego nie będzie. Piłkarze nie wiedzą co mają grać. O czym napomniał Lewandowski, co powinno zakończyć karierę Probierza w kadrze.
Jaki prezes takie wszystko ...