Skip to content

Legia v. Ktoś tam skądś - JORGE proszony o komentarz

1231232233234235237»

Komentarz

• Ogólnie fajny mecz. Chłopacy pokazali serce w odrabianiu strat. Które oczywiście głupio sami spowodowali, ale taki urok polskiej piłki.

• No i Zalewski to jest czarodziej

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@7my powiedział(a):

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    Oooo ! Czyli z wątku trzeba spieprzać.

Idź do psychologa.

Co pan chcesz? Rozumu zagrał na swojej ólóbionej lirze korbowej -- czyli że jak nasi grają brzydko, to czasem coś wbiją. I że jeśli któryś trener do czegoś z reprą doszedł, to go za karę wyrzucali. Takie są smutne fakty, niestety.

A teraz robi się jeszcze smutniej, bo realne jest spadnięcie naszych z ligi A do ligi B, co może się okazać trudno odwracalnem.

Nic to, jak się ściemni, to się wyjaśni.

Dla mnie Michniewicz do niczego nie doszedł, po prostu strollował Mundial.

Nawet jeżeliby w tym stylu zdobył mistrzostwo to nic nie byłoby to warte oprócz wstydu.

Tak jak nic nie jest wart np. doktorat będący plagiatem, czy nagroda literacka dla grafomanki przyznana na zasadzie słuszności ideologicznej i towarzyskiej. Co z tego, że jest ta nagroda jeżeli się tego nie da czytać.

Dla mnie piłka nożna to gra, w której liczą się umiejętności, widowisko i emocje a nie miejsce w tabelce.

Jeśli kibice serio tak uważają, a nie tylko trollują jak kolega, to równie serio zasługują, żeby nie wygrywać nawet z Mołdawią.

A dziś znów wspaniały, spektakularny, niezapomniany występ. 35 minut i już 4 gole, pięknie, sama radość oglądać.

sam trollujesz.

Ja nie jestem jakimś znowu kibicem, ale nie chce zwycięstw wynikających z 711 telefonów do fryzjera,
    czy awansów wywalczonych błagalnym tarzaniem się przed Argentyńczykami aby zlitowali się i nie strzelali kolejnych goli.

• A Legia i Jagiellonia już po 2 zwycięstwa. Tag sze tag.

• Ło już? Mać, nie załwarzyłem.

Wszyscy się onanizowali, że Real wygrał 5:2, a Barcelona 4:1.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.