Brzost napisal(a): Olszański vel Jabłonowski? Z tym pół-naszym to odważna ocena, jeśli to on.
To nie on, wiek nie pasuje.
Zdjęcie Bolka wygląda na lata 1988-90. Ale skąd @kulawy_greg w ogóle pomysł że to on? To @trep wrzucił zdjęcie z zakreślonym kółkiem i bez komentarza. A, założyłem że dekadę starsze, to może i on.
To koleś jak typowy ajent - od kompromitowania słusznych idei. Zachowanie świra z którym wstyd się utożsamiać i do którego łatwo porównać jak masz w czymś zbieżne albo choć zbliżone poglądy.
To dlaczego w sumie to zdjęcie się tu pojawiło? Jest coś na rzeczy z danym świrem? W necie piszą, że groził posłom, ale czytając jego biografie, to dzień jak codzień.
kulawy_greg napisal(a): To dlaczego w sumie to zdjęcie się tu pojawiło? Jest coś na rzeczy z danym świrem? W necie piszą, że groził posłom, ale czytając jego biografie, to dzień jak codzień.
Bodakowszczak już dawno go rozpracował, hehe. [Fajnie i śmiesznie zrobione, podobuje misię]
A tutej bardziej na poważnie, jak kogo interesuje putinowszczik Jaszczur - polecam, choć troszki przydługie. [najnowsze]
Disclaimer: Widełki, którem zapodał to jakieś "media narodowe" - nie znam. Zapodałem tylko ze względu na lejmotyw, któren wzieliśta na warstat i ze względu na to jak Bodakowszczak wziół i schudł. :-O
Poza tem nic nie wiem o onych, bo to wszystko mało mnie interesuje. Jak wdepłem w jakieś gówno i przyniesłem na klapkach na szanowne czerwone karpety, to kajam się i proszę o naprostowanie, choć skrzynki siarkofrutów, za tych co garują stawiać nie zamierzam.
Komentarz
https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZisWmnMf-U1E44eloHgL_1N9D1LHWv7hAfHxEZb2Q8Ua_19_1NgFq2f2zssAiT3pPpk-qCrj55kZATfBp2FaAcVi_1tR3uPKVhg1daC53aZsmGuZnjflAxSoyHZakazvsXI_12ArNNprpOabIvuxaNSSfsDLfZBDLGajJSYsJuCIs8BtmbTVzVmDXUqku_1qg8cA6wIp2pKJyW2UOcyNE5U3RElMoHvPa8oCFY7UpYhpH3bLd7l-G1BVrHXEKzqc9x_16PHd_1e7cLZN_1H_11hBUQUDE4Y9CoF43VG9fmxz_1Mke1q0JQLngmzTlESdtwnDGEVFHBeF-oLHlLwH0MT79rgJXSlXyER32Mdtg&hl=pl
A, założyłem że dekadę starsze, to może i on.
1. Legendowanie poprzez pozowanie w mediach na ultraortodoksyjnego działacza katolickiego i/lub patriotycznego.
2. Z tak zwanego nienacka przepoczwarzenie się w "odpała" kompromitującego w/w idee
Mówiąc szpetnie po fhancusku - ażą prowokater
[Fajnie i śmiesznie zrobione, podobuje misię]
A tutej bardziej na poważnie, jak kogo interesuje putinowszczik Jaszczur - polecam, choć troszki przydługie. [najnowsze]
Disclaimer: Widełki, którem zapodał to jakieś "media narodowe" - nie znam. Zapodałem tylko ze względu na lejmotyw, któren wzieliśta na warstat i ze względu na to jak Bodakowszczak wziół i schudł. :-O
Poza tem nic nie wiem o onych, bo to wszystko mało mnie interesuje.
Jak wdepłem w jakieś gówno i przyniesłem na klapkach na szanowne czerwone karpety, to kajam się i proszę o naprostowanie, choć skrzynki siarkofrutów, za tych co garują stawiać nie zamierzam.
👣
🐾
🐾
Dowcip nieco zmieniony. W oryginale było: tańczy, śpiewa...
;-)
https://www.tapatalk.com/groups/pismejker/sobotwory-t9453.html#p216551
5. Eastwood
11. W. Goldberg
Z Gere też jestem 1.