Przepraszam, nie zdążyłam z uzupełnieniem treścią.
Spektakularny tęczowy odcień, zawdzięcza on (pileus) tzw. zjawisku opalizowania chmur. Światło słoneczne ulega dyfrakcji przez kropelki wody i kryształki lodu w chmurach, rozpraszając światło na poszczególne długości fal. Zazwyczaj widzimy tylko kilka kolorów naraz. Jednak niski kąt padania promieni słonecznych i wielkość pileusa doprowadziły do fantastycznego i rzadkiego rozprysku żywej tęczy tańczącej nad miastem.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Nie, nie o to. Link się otwiera, tylko dzisiejszy wczorajszy wpis tego gościa mówi żeby kliknąć na flagę a nie pożałujemy. Ja jestem zawiedziony bo kliknięcie na flagę nie działa.
Mordechlaj_Mashke napisal(a): Nie, nie o to. Link się otwiera, tylko dzisiejszy wczorajszy wpis tego gościa mówi żeby kliknąć na flagę a nie pożałujemy. Ja jestem zawiedziony bo kliknięcie na flagę nie działa.
Po wygranej piłce meczowej w ćwierćfinale mistrzostw świata z USA. Śliwka (ten duszony ) krytykowany za słaby występ przeciwko USA w grupie, tym razem zagrał wspaniały mecz i go skończył znakomitym atakiem.
Komentarz
(Więcej:
https://fotoblogia.pl/teczowa-chmura-w-chinach-trudno-uwierzyc-ze-jest-prawdziwa,6805926217706240a)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
(1984 - colorized)
👣
🐾
🐾
Gdy strzelają nasze DAK-i!
W Turcji takie stawiają
👣
🐾
🐾
Link się otwiera, tylko
dzisiejszywczorajszy wpis tego gościa mówi żeby kliknąć na flagę a nie pożałujemy. Ja jestem zawiedziony bo kliknięcie na flagę nie działa.👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Śliwka (ten duszony ) krytykowany za słaby występ przeciwko USA w grupie, tym razem zagrał wspaniały mecz i go skończył znakomitym atakiem.