weź, dobrze wiesz że chodzi mi o więcej tego typu wpisów na TT/X FB i co tam jeszcze, bo dla mnie to nowum w ostatnim kwartale, a zdjęcie dzięki M. Smolańskiej z TT ( https://x.com/MSmolanska/status/1754922833442918420?s=20 )
Margerytko, ja nie wnikam jaki z niego narciarz - dobry czy zły.
Napisałem: "Narciarz - jak się patrzy" z myślnikiem co znaczy: zdjęcie narciarza w momencie jak się na coś patrzy, hehe.
Chwalenie jakichkolwiek zalet tuska nie przeszłoby mi przecież przez klawiaturę.
Założyciel wydawnictwa Rosemaria, które jako cel przyjęło szerzenie czci Najświętszej Maryi Panny, różańca i nowenny pompejańskiej; ukończył filologię polską.
@Kuba_ powiedział(a):
Założyciel wydawnictwa Rosemaria, które jako cel przyjęło szerzenie czci Najświętszej Maryi Panny, różańca i nowenny pompejańskiej; ukończył filologię polską.
To Marek Woś, na zdjęciu jest Rafał Woś, przepraszam!
Powinniśmy przejąć te koszulki z całym dorobkiem narracji totalnej opozycji z nimi związanej. Szeroko rozumiany zachód nie rozumie takiego drobiazgu, jak zmiana władzy w Polsce, ale te koszulki i związany z nimi przekaz raczej pamięta. Żyjemy w epoce pisma obrazkowego.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
@AnnaE powiedział(a):
Powinniśmy przejąć te koszulki z całym dorobkiem narracji totalnej opozycji z nimi związanej. Szeroko rozumiany zachód nie rozumie takiego drobiazgu, jak zmiana władzy w Polsce, ale te koszulki i związany z nimi przekaz raczej pamięta. Żyjemy w epoce pisma obrazkowego.
czy ta cała błazenada z KODem, ulicą i zagranicą, koszulkami, konstytucją i ciamajdanami im coś dała ? puki się tego trzymali to przegrywali. Potem niestety zmądrzeli.
Komentarz
Najfajniejszy generator - pozwala przekazać np. życzenia ukochanej.
A tu oryginał (tylko minuta)
Za ok 30 PLN stojaczek dostępny dla każdego w sklepach u tow. Xi
Czytaj Śi.
.
.
I ty Brudasie???
👣
🐾
🐾
orientujecie się czy więcej tego jest, czy to jakaś jaskółka bez wiosny?
To raczej jest zrzut ekranu.
weź, dobrze wiesz że chodzi mi o więcej tego typu wpisów na TT/X FB i co tam jeszcze, bo dla mnie to nowum w ostatnim kwartale, a zdjęcie dzięki M. Smolańskiej z TT ( https://x.com/MSmolanska/status/1754922833442918420?s=20 )
zdjęcie z wnusią robione zostało profesjonalnym sprzętem (czytaj ustawka)
a to zdjęcie zostało "złapane w biegu" jakimś smartfonem
Narciarz - jak się patrzy.
👣
🐾
🐾
Tymczasem zrzut ekranu.
2013
2024
Margerytko, ja nie wnikam jaki z niego narciarz - dobry czy zły.
Napisałem: "Narciarz - jak się patrzy" z myślnikiem co znaczy: zdjęcie narciarza w momencie jak się na coś patrzy, hehe.
Chwalenie jakichkolwiek zalet tuska nie przeszłoby mi przecież przez klawiaturę.
👣
🐾
🐾
Co to za panowie?
I jaka temperatura panuje w pomieszczeniu? Jednemu gorąco, drugiemu zimno.
Lewy z Bicepsem, Sławomir Jastrzębowski (Łysy) i Marek Woś (Chuchro).
To Marek Woś, na zdjęciu jest Rafał Woś, przepraszam!
Marek Woś to nasz były kolega z FF (jego małżonka również). Nie wiem czy jest spokrewniony z Rafałem.
Gdyby był, to byliby takimi mniejszymi braćmi. Kurskimi.
Po przeczytaniu, że to Marek, myślałem, że teraz jest taki trolling, że używamy ich koszulek
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Ech, to byy czasy! Dzisiej, to nawet nie wiemy czy katowik może używac wody sodowej Vichy.
Vichy mnie to.
czy ta cała błazenada z KODem, ulicą i zagranicą, koszulkami, konstytucją i ciamajdanami im coś dała ? puki się tego trzymali to przegrywali. Potem niestety zmądrzeli.
Może nie warto powtarzać ich błędów ?