Profesor berlińskiego uniwersytetu, Gregor Bachmann, uważa, że benzyna powinna kosztować co najmniej 100 euro za litr.
I to jest, przyznacie, końkret! Choć przyznam, że trochę trudno mi se wyobrazić, że płyn, który sam wypływa spod ziemi i brudzi podeszwy, mógłby kosztować tyle co droga gorzała.
“Jeśli chcesz chronić klimat, wiele rzeczy musi podrożeć. To powoduje, ze część z nich nie będzie dostępna dla najbiedniejszych. To jest niestety cena, którą trzeba zapłacić za ochronę klimatu” - przyznał profesor berlińskiego uniwersytetu.
“Najbiedniejsi nie mogą pozwolić sobie na samochód, ci, którzy nimi jeżdżą, są już uprzywilejowani. Jazda samochodem musi boleć
Kurwens, a tego jeszcze mało życie boli. Niech se bolec w fotelu zainstaluje, beńdzie go bolao.
Wracam ja ci z Rzeszowa że studiowania umordowana 8 godzinami wykładów i dojeżdżając do domu zajrzałam na TT/X głównie aby komentarze o Zero kanale poczytać a tutaj moje oczy zobaczyły to:
Komentarz
Ja za to słyszałem, że jakiś drukarz nie wytrzymał zespołu „Dupa Ozyrysa" i na plakacie ostatecznie okazały się „Pośladki Ozyrysa".
I kto jeszcze powie, że komuna to nie były wspaniałe czasy.
może lepiej, że przestał uczyć? Teraz jest tylko operatorem ręki do podnoszenia, gdy Tusk każe.
uczył chyba 12 czy 15 przedmiotów
Oni plotą że płeć to kwestia nie biologiczna tylko ważniasze jest płeć socjologiczna, kulturowa, psychologiczna czy coś tam.
Cis to znaczy że płeć biologiczna zgadza się z kulturową.
A jak ktoś czuje się kobietą ale posiada np. drobną przeszkodę w postaci członka, to wtedy jest trans kobietą etc.
W tym sensie taka trans muszcina po zadaniu się z trans kobietą jak wyżej może urodzić dziecko.
Cel jest jak u Orwella, nowomowa ma na celu ukrycie rzeczywistości.
Pośladki Ozyrysa
Niepostrzeżenie
U mnie 6,30.
No przecież! Jak rządził PiS, były protesty, że za tanio.
https://www.money.pl/gospodarka/paliwowy-cud-nad-wisla-benzyne-mamy-juz-najtansza-w-calej-unii-6943948305574656a.html
Chociaż... to wszystko to jest sranje vbanje, jakieś tam debaty stulecia o fefnaście groszych fte czy wefte. Prawdziwi myśliciele są w Rajchu!
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Benzyna-jest-zbyt-tania-Powinna-kosztowac-440-zl-za-litr-8587348.html
I to jest, przyznacie, końkret! Choć przyznam, że trochę trudno mi se wyobrazić, że płyn, który sam wypływa spod ziemi i brudzi podeszwy, mógłby kosztować tyle co droga gorzała.
Kurwens, a tego jeszcze mało życie boli. Niech se bolec w fotelu zainstaluje, beńdzie go bolao.
.
,
Przedwczoraj 6,19, wczoraj 6,30 a dziś 6,42. Szybko to idzie.
https://www.tagesanzeiger.ch/lost-places-er-sucht-europas-vergessene-pracht-601876004612
hic transit gloria mundi
stare zamki wille i uzdrowiska od Gruzji po Portugalię
Orlenowski orzeł z łezką
interes Państwa
Ale nie da się powiedzieć, że w Berlinie jest koncern naftowy.
No jestem ciekawa czy zaiste farmerzy będą Szelą dla UE
Farmerzy bez UE pociągną może kwartał, to wszystko trzyma razem wspólna polityka rolna przecież, dopłaty i dotowane paliwo.
Wiem, że dubluję informację z innego wątku, ale uznałam że warto i tutaj zostawić to zdjęcie na pamiatkę
121 konkretów
Wracam ja ci z Rzeszowa że studiowania umordowana 8 godzinami wykładów i dojeżdżając do domu zajrzałam na TT/X głównie aby komentarze o Zero kanale poczytać a tutaj moje oczy zobaczyły to:
Szkoda, że to tylko online generator a nie prawilny neon.
.
.
👣
🐾
🐾
Znowu AI?
W początkach funkcjonowania FB były tam podobne aplikacje do zabawy.
Nic realnego, ech, szkoda.