"Dzieci są super. Pękam z dumy i dziękuję Bogu za wielkie szczęście" - Piotr Baron.
Urszula Długosz: Sobie podziekuj panie Piotrze, tylko sobie Emotikon smile
Piotr Baron: Szanowna Pani! Pozwoli Pani, że sam będę decydował komu za co dziękuję. Za wszystko dziękuję Bogu i nie mam zamiaru przestać. Szanuję Pani - odmienny od mojego - światopogląd. Zatem proszę nie ingerować w mój. Szkoda czasu. Z szacunkiem - Piotr Baron
Chyba się nie zrozumieliśmy. Wiki mówi o dwóch różnych Piotrach Baronach. Jeden to dziennikarz - trójkowicz, a drugi to jazzmen - saksofonista. Chodzi o tego drugiego.
niedawno na jednym z niemieckich portali pisali o "pieknych First Lady". zapodali tam zdjecie nawet ewentualnej First czyli Hilarzycy. Ktora ma byc ponoc pienkna. Najpiekniejsza First OF THE WORLD, Agata Duda, bylo oczywiscie nieobecna.
Na podanym przez ciebie zdjeciu widac te szkarade Zapada: nasza Lady nie tylko jest najpiekniejsza zewnetrznie: jako jedyna ma wyraz twarzy wskazujacy, ze piekno doskonale to rowniez piekno wewnetrzne.
Właśnie to samo miałam napisać - jakieś wstrętne pokrzywione gęby, na których maluje się 7 grzechów głównych w ostrym kontraście do uśmiechniętych i sympatycznych, emanujących wytworną prostotą i wewnętrznym pokojem Prezydenta i Małżonki. Przy okazji - nie wiedziałam, że mają tam fioła na punkcie dekorowania się wstążkami. Nawet na portrecie w tle
Komentarz
Urszula Długosz: Sobie podziekuj panie Piotrze, tylko sobie Emotikon smile
Piotr Baron: Szanowna Pani!
Pozwoli Pani, że sam będę decydował komu za co dziękuję. Za wszystko dziękuję Bogu i nie mam zamiaru przestać. Szanuję Pani - odmienny od mojego - światopogląd. Zatem proszę nie ingerować w mój. Szkoda czasu.
Z szacunkiem - Piotr Baron
Bo mi z którymś dziennikarzem się kojarzy i to.... Trójkowym!
Bo Trójka wciąż madżentowa (kolory marszów Komorowskiego).
niedawno na jednym z niemieckich portali pisali o "pieknych First Lady". zapodali tam zdjecie nawet ewentualnej First czyli Hilarzycy. Ktora ma byc ponoc pienkna. Najpiekniejsza First OF THE WORLD, Agata Duda, bylo oczywiscie nieobecna.
Na podanym przez ciebie zdjeciu widac te szkarade Zapada: nasza Lady nie tylko jest najpiekniejsza zewnetrznie: jako jedyna ma wyraz twarzy wskazujacy, ze piekno doskonale to rowniez piekno wewnetrzne.
Przy okazji - nie wiedziałam, że mają tam fioła na punkcie dekorowania się wstążkami. Nawet na portrecie w tle
nie wiedzialam, ze sa spotkania w godzinie smierci Rotmistrza!
super rzecz.
Ja tam widzę.... skrzydła. Zdjęte (np. i z anioła) i "powieszone" na niebie...
Fot. Justyna Lenart.