To kobieta z plemienia Himba (Cejrowski pokazywał). Są uznawane za najpiekniejsze kobiety naświecie- a już na pewno najbardziej zadbane. Ciągle nacierają sie czerwoną glinką przez co ich cera jest najdelikatniejsza
Strona nie może być wyświetlona w tej chwili. Mogą to być przejściowe problemy, uszkodzony lub wygasły odnośnik lub brak zezwolenia na dostęp. Powrót do startu
Rozum, udostępniłem śmiesznego mema obrazującego dzisiejsze cyrki przy Łazienkowskiej na swojej ścianie na FB. Przeklej go tutaj, bo ja już wyłączyłem kompa i klepię teraz w łóżku ze smarkfona. A z niego nie wiem jak się przekleja
Jeszcze ad Misiewicz (skoro był w tym wątku). Może jest cos na rzeczy? z twittera: " Francuski producet Caracali liczy jeszcze na dostawę tzw. śmigłowców morskich, więc nie uderzy w szefa MON tylko w jego zaplecze. Irena Szafrańska @ISzafranska 20.09 Lubelskie, Polska
Kol. pytanie: czy akcja Misiewicza ma związek z planowanym rewizją przetargu na śmigłowiec dla PL armii i jest opłacona przez prod.Caracali?"
to zdjecie jest fatalne: taka okolicznosc a konwencja bajkowa...
I zrozumie je tylko ten, kto wie, że w Rosji są szersze szyny kolejowe, czyli wąski krąg ludzi.
Pewnie macie rację. Ja nie znoszę zimy, to mnie dosłownie zmroziło. Dopiero po Waszej opinii przyjrzałam mu się dokładniej. Niby bajkowo, ale nadal mi nieprzyjemnie zimno.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
"Radość posłów po odrzuceniu lewackiego projektu ułatwiającego zabijanie dzieci. Od lewej poseł Bartłomiej Wróblewski, po prawej poseł Piotr Liroy-Marzec, który wstrzymał się od głosu."
Mania napisal(a): Jeszcze ad Misiewicz (skoro był w tym wątku). Może jest cos na rzeczy? z twittera: " Francuski producet Caracali liczy jeszcze na dostawę tzw. śmigłowców morskich, więc nie uderzy w szefa MON tylko w jego zaplecze. Irena Szafrańska @ISzafranska 20.09 Lubelskie, Polska
Kol. pytanie: czy akcja Misiewicza ma związek z planowanym rewizją przetargu na śmigłowiec dla PL armii i jest opłacona przez prod.Caracali?"
Z pogłębionych sondaży wyszło im, że lud (a nawet lud pisoski!) jest wmurwiony przypadkami kol. Misiewicza. Dlatego przypuścili frontalny atak.
przemk0 napisal(a): "Radość posłów po odrzuceniu lewackiego projektu ułatwiającego zabijanie dzieci. Od lewej poseł Bartłomiej Wróblewski, po prawej poseł Piotr Liroy-Marzec, który wstrzymał się od głosu."
UWAGA: Parufki
"Radość posłów po odrzuceniu lewackiego projektu ułatwiającego zabijanie dzieci" – głosił opis fotografii, umieszczonej przez Krystynę Pawłowicz w piątek przed południem. Pozowała do niej z Bartłomiejem Wróblewskim i Piotrem Liroyem-Marcem. Chwilę wcześniej Sejm odrzucił projekt liberalizujący przepisy aborcyjne. Pozwolił za to by ten zakazujący przerywanie ciąży trafił pod obrady komisji.
"Piotr Marzec - nie mam dla Ciebie szacunku, szkoda, ze Ciebie nie wyskrobali.... wstyd i hańba", "Hipokryzja", "Tyle on miał rozsądnych pomysłów, ale zdecydowanie najgorszym było dać się sfotografować w takim towarzystwie" – napisało kilku internautów. A paru zwróciło uwagę, że poseł w trakcie obrad wstrzymał się od głosu. Pawłowicz po tej uwadze edytowała post.
Posłanka PiS tak się cieszyła z odrzucenia obywatelskiego projektu "Ratujmy kobiety", że z rozpędu do jego przeciwników dodała posła Liroya. Przez kilka godzin każdy, kto zobaczył ich wspólne zdjęcie, mógł w to uwierzyć. Aż głos zabrał jego bohater.
"Radość posłów po odrzuceniu lewackiego projektu ułatwiającego zabijanie dzieci" – głosił opis fotografii, umieszczonej przez Krystynę Pawłowicz w piątek przed południem. Pozowała do niej z Bartłomiejem Wróblewskim i Piotrem Liroyem-Marcem. Chwilę wcześniej Sejm odrzucił projekt liberalizujący przepisy aborcyjne. Pozwolił za to by ten zakazujący przerywanie ciąży trafił pod obrady komisji.
"Piotr Marzec - nie mam dla Ciebie szacunku, szkoda, ze Ciebie nie wyskrobali.... wstyd i hańba", "Hipokryzja", "Tyle on miał rozsądnych pomysłów, ale zdecydowanie najgorszym było dać się sfotografować w takim towarzystwie" – napisało kilku internautów. A paru zwróciło uwagę, że poseł w trakcie obrad wstrzymał się od głosu. Pawłowicz po tej uwadze edytowała post.
Liroyowi owa edycja się nie spodobała - wciąż wyglądało na to, że cieszy się z wyniku głosowania. "Pani Krystyno, bardzo proszę nie pisać w moim imieniu takich opinii" – czytamy w opublikowanym przez posła komentarzu. Wynika z niego, że przed zdjęciem on i Pawłowicz rozmawiali tylko o medycznej marihuanie. "Bardzo proszę o zmianę opisu który nie ma nic wspólnego z moimi przekonaniami" – zaapelował. Post po 19 wciąż wyglądał tak samo.
Komentarz
Loco loco ;>:':'
Powrót do startu
To??? Bo strasznie dużo wrzucasz...
https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=1426631777365643&id=100000565042411¬if_t=feedback_reaction_generic¬if_id=1473887584821614&ref=m_notif
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
z twittera:
" Francuski producet Caracali liczy jeszcze na dostawę tzw. śmigłowców morskich, więc nie uderzy w szefa MON tylko w jego zaplecze.
Irena Szafrańska @ISzafranska 20.09 Lubelskie, Polska
to zdjecie jest fatalne: taka okolicznosc a konwencja bajkowa...
Ja nie znoszę zimy, to mnie dosłownie zmroziło. Dopiero po Waszej opinii przyjrzałam mu się dokładniej. Niby bajkowo, ale nadal mi nieprzyjemnie zimno.
*
Od lewej poseł Bartłomiej Wróblewski, po prawej poseł Piotr Liroy-Marzec, który wstrzymał się od głosu."
z dzisiejszej manify KODomitów
natemat.pl/190695,pawlowicz-mistrzyni-manipulacji-pod-zdjeciem-z-liroyem-sugerowala-ze-jest-przeciw-aborcji-a-on
Gwoli ścisłości. W linku so printscreeny.