romeck napisal(a): internety rządzą hasztagiem obozu Trzaskowskiego #Trzask
(złamanie długopisu, czyli PAD, który jest długopisem PJK)
wydaje mi się, że PO w ofensywie (internetowej)
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Łatwo to skontrowac. Filmik, plakat: Trzask! Ktos (moze nawet byc to lekko utyty mezczyzna w srednim wieku z trzydniowym zarostem i krowimi oczami) przedziera plan przekopu Mierzei. Trzask! Ktoś (...) przedziera ustawe 500+ itd, itp
Była szefowa kampanii Andrzeja Dudy Jolanta Turczynowicz-Kieryłło zadeklarowała, że zagłosuje na Rafała Trzaskowskiego. Tymczasem pod koniec maja, gdy mieliśmy okazję rozmawiać w @DoRzeczy_pl.
los napisal(a): Słabość wymacali bezbłędnie. Pewno najlepsi szpece nad tym pracowali.
Najsmutniejsze jest, że gdyby D... nie był pizdą, to ten atak potraktował jako amunicję: Tak, chętnie podpisałem 500+, tak, chętnie podpisałem tarczę antykryzysową, tak, chcę w Polsce nowoczesnych dróg i kolei, miejsc pracy itd itp.
"Trzask"- można Rafalalę przezywać złamańcem, złamasem... Nawet nie-wprost. Hasło "trzask" oznacza złamanie, załamanie. Sami Państwo rozumiecie, to zapowiedź załamania gospodarczego, złamania ustaleń społecznych...
"Rekomendował" jest ślicznym słówkiem potwierdzającym, że polityka kadrowe tzw. "dobrej zmiany" nic się od komunistycznej nie różni. Że kadrami nadal rządzą rozprowadzający - cisi panowie, którzy "rekomendują" różne osoby na różne posady i bez takiej "rekomendacji" nie ma szansy nawet na minutę rozmowy.
los napisal(a): Słabość wymacali bezbłędnie. Pewno najlepsi szpece nad tym pracowali.
Najsmutniejsze jest, że gdyby D... nie był pizdą, to ten atak potraktował jako amunicję: Tak, chętnie podpisałem 500+, tak, chętnie podpisałem tarczę antykryzysową, tak, chcę w Polsce nowoczesnych dróg i kolei, miejsc pracy itd itp.
"Trzask"- można Rafalalę przezywać złamańcem, złamasem... Nawet nie-wprost. Hasło "trzask" oznacza złamanie, załamanie. Sami Państwo rozumiecie, to zapowiedź załamania gospodarczego, złamania ustaleń społecznych...
ależ "potraktował jako amunicję":
(z głowy) Mogę być długopisem, jeśli te ustawy mają służyć ludziom
jednak długopis + trzask to b. mocna broń,
tvpinfo celebryt Wrona już łamie długopis niby przeciw Trzaskowskiemu, ale to na nic
długopisem może być tylko prezydent Polski (i Komorowski) a trzask zrobić tylko Trzask-wski
jestem pod wrażeniem akcji, jak z najlepszej agencji reklamowej, nawet produkt Hołownia zbladł, wypłowiał
plus była szefowa sztabu PADa, która zagłosuje na trzask!
No i tak powiedział publicznie. Że nie wstydzi się podpisów i że by podpisał jeszcze raz czy jakoś tak. Bo podpisuje to co dobre.
qiz napisal(a): Hasło "trzask" oznacza złamanie, załamanie. Sami Państwo rozumiecie, to zapowiedź załamania gospodarczego, złamania ustaleń społecznych...
Ale 'oni' działają zgodnie ze starą szkołą manipulacji, naszym wyznawcom każemy wychwalać każe nasze kurestwo jako cnotę, a każda cnota naszych wrogów ma być przedstawiana jako ich słabość. To coś z lat siedemdziesiątych w USA, więc i z tego okresu pochodzą kontrstrategie. Co do internetów, to w roku 2015 były kluczowe, obecnie jakby mniej, a komuna ich nie odzyskuje, a się uczy, podczas gdy 'nasi' zrozumieli jak to działa i wiedzą, że to jak w biznesie, jeden klient realny jest równy tysiącu wirtualnych odwiedzin.
los napisal(a): To jest sztych, całkiem udany choć oczywiście nie zabójczy, a wszystkie szkoły walki mówią, że każdy bez wyjątku atak powinien spotkać się z ripostą.
Los, błagam odkrywczość sprzed półwieku? To jest omawiane 'zawsze i wszędzie' oraz stosowne kontrakcje, szkoda miejsca na forum na takie truizmy. No ale skoro p. Turczynowicz była 'szefem' kampanii...
los napisal(a): To jest sztych, całkiem udany choć oczywiście nie zabójczy, a wszystkie szkoły walki mówią, że każdy bez wyjątku atak powinien spotkać się z ripostą.
A że p. Turczynowicz-Cozatwarz była 'szefem' kampanii, to najlepiej świadczy o tym, że pąprezidą tak sam z siebie to najchętniej by zagłosował na Czaskoskiego.
los napisal(a): A że p. Turczynowicz-Cozatwarz była 'szefem' kampanii, to najlepiej świadczy o tym, że pąprezidą tak sam z siebie to najchętniej by zagłosował na Czaskoskiego.
los napisal(a): A że p. Turczynowicz-Cozatwarz była 'szefem' kampanii, to najlepiej świadczy o tym, że pąprezidą tak sam z siebie to najchętniej by zagłosował na Czaskoskiego.
Zrobienie z Czskoskiego 'człowieka LGBT' to całkiem dobry pomysł, o ile ma się dostatecznie grubą skórę aby wytrzymać medialną histerię. Jak mantrę powtarzać: LGBT to szkodliwa ideologia, a nie ludzie.
ms.wygnaniec napisal(a): Zrobienie z Czskoskiego 'człowieka LGBT' to całkiem dobry pomysł, o ile ma się dostatecznie grubą skórę aby wytrzymać medialną histerię. Jak mantrę powtarzać: LGBT to szkodliwa ideologia, a nie ludzie.
W odpowiedzi szczucie ad hitlerum bo przecież to jest odmawianie człowieczeństwa.
Jak coś w tej kampanii normalnie budzi pewien niepokój, Ktoś zapomniał o tak elementarnej sprawie jak zasięgi w mediach społecznościowych. Przez 5 lat nikt się specjalnie nie przejmował że cały tak zwany prawy Twitter to zaledwie kilka tysięcy kont. Taki poziom można zbudować w ciągu miesiące może kilku miesięcy. No i mamy niespodziankę podczas kampanii wyborczej. Telewizja publiczna jest osamotniona i piętnowana, w internecie mamy ściek. Nie ma gdzie prostować bzdur, nawet kompletnych bzdur propagandowych.
Komentarz
Trzask! Ktos (moze nawet byc to lekko utyty mezczyzna w srednim wieku z trzydniowym zarostem i krowimi oczami) przedziera plan przekopu Mierzei.
Trzask! Ktoś (...) przedziera ustawe 500+
itd, itp
o mój post na TT
Tak, chętnie podpisałem 500+,
tak, chętnie podpisałem tarczę antykryzysową,
tak, chcę w Polsce nowoczesnych dróg i kolei, miejsc pracy itd itp.
Podsumowując- niewykorzystane okazje się mszczą. U Dudaczewskich nie widać pasjonarności.
To jest bardzo zła informacja.
tvpinfo celebryt Wrona już łamie długopis niby przeciw Trzaskowskiemu, ale to na nic
długopisem może być tylko prezydent Polski (i Komorowski) a trzask zrobić tylko Trzask-wski
jestem pod wrażeniem akcji, jak z najlepszej agencji reklamowej,
nawet produkt Hołownia zbladł, wypłowiał
plus była szefowa sztabu PADa, która zagłosuje na trzask!
To coś z lat siedemdziesiątych w USA, więc i z tego okresu pochodzą kontrstrategie.
Co do internetów, to w roku 2015 były kluczowe, obecnie jakby mniej, a komuna ich nie odzyskuje, a się uczy, podczas gdy 'nasi' zrozumieli jak to działa i wiedzą, że to jak w biznesie, jeden klient realny jest równy tysiącu wirtualnych odwiedzin.
To jest omawiane 'zawsze i wszędzie' oraz stosowne kontrakcje, szkoda miejsca na forum na takie truizmy.
No ale skoro p. Turczynowicz była 'szefem' kampanii...
Jak mantrę powtarzać: LGBT to szkodliwa ideologia, a nie ludzie.