Skip to content

100 dni PAD i następne wybory

1888991939499

Komentarz

• edytowano June 2020
    romeck napisal(a):
    internety rządzą hasztagiem obozu Trzaskowskiego #Trzask

(złamanie długopisu, czyli PAD, który jest długopisem PJK)

wydaje mi się, że PO w ofensywie (internetowej)

image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Łatwo to skontrowac. Filmik, plakat:
    Trzask! Ktos (moze nawet byc to lekko utyty mezczyzna w srednim wieku z trzydniowym zarostem i krowimi oczami) przedziera plan przekopu Mierzei.
    Trzask! Ktoś (...) przedziera ustawe 500+
    itd, itp

• edytowano June 2020
    ale zawsze to już wtórne, już tylko odpowiedź (defensywa)
  • edytowano June 2020
    los napisal(a):
    Była szefowa kampanii Andrzeja Dudy Jolanta Turczynowicz-Kieryłło zadeklarowała, że zagłosuje na Rafała Trzaskowskiego. Tymczasem pod koniec maja, gdy mieliśmy okazję rozmawiać w @DoRzeczy_pl.

Jedna z ciekawszych metamorfoz w polskiej polityce ostatnich lat. https://t.co/EC4jjmL1qE
    Jaka metamorfoza? Była oddanym i zawziętym żołnierzem tamtej strony cały czas.

Pąprezidą też czasem sprawia wrażenie, że w głębi serca to by jednak poparł Czaskoskiego.
    tutaj chyba wszyscy to wiedzą, ale na TT szum: kto ją rekomendował PADowi (bo prezydent taki ąę)

o mój post na TT
    'ciekawa metamorfoza'
    to się raczej odnosi do PADa!

- od początku romansował z Gowinem, a jak wyszedł false start w kampanii 2020 to wrócił do BSz i PiS
  • los napisal(a):
    Słabość wymacali bezbłędnie. Pewno najlepsi szpece nad tym pracowali.
    Najsmutniejsze jest, że gdyby D... nie był pizdą, to ten atak potraktował jako amunicję:
    Tak, chętnie podpisałem 500+,
    tak, chętnie podpisałem tarczę antykryzysową,
    tak, chcę w Polsce nowoczesnych dróg i kolei, miejsc pracy itd itp.

"Trzask"- można Rafalalę przezywać złamańcem, złamasem... Nawet nie-wprost. Hasło "trzask" oznacza złamanie, załamanie. Sami Państwo rozumiecie, to zapowiedź załamania gospodarczego, złamania ustaleń społecznych...
  • qizqiz
    edytowano June 2020
    dubelek-

Podsumowując- niewykorzystane okazje się mszczą. U Dudaczewskich nie widać pasjonarności.
  • "Rekomendował" jest ślicznym słówkiem potwierdzającym, że polityka kadrowe tzw. "dobrej zmiany" nic się od komunistycznej nie różni. Że kadrami nadal rządzą rozprowadzający - cisi panowie, którzy "rekomendują" różne osoby na różne posady i bez takiej "rekomendacji" nie ma szansy nawet na minutę rozmowy.

To jest bardzo zła informacja.
  • qiz napisal(a):
    dubelek-

Podsumowując- niewykorzystane okazje się mszczą. U Dudaczewskich nie widać pasjonarności.
    Widać. W swym umiarkowaniu są naprawdę nieumiarkowani.
  • qiz napisal(a):
    los napisal(a):
    Najsmutniejsze jest, że gdyby D... nie był pizdą, to ten atak potraktował jako amunicję:

"Trzask"- można Rafalalę przezywać złamańcem, złamasem... Nawet nie-wprost. Hasło "trzask" oznacza złamanie, załamanie. Sami Państwo rozumiecie, to zapowiedź załamania gospodarczego, złamania ustaleń społecznych...
    ależ "potraktował jako amunicję":
    (z głowy)
    Mogę być długopisem, jeśli te ustawy mają służyć ludziom
    jednak długopis + trzask to b. mocna broń,

tvpinfo celebryt Wrona już łamie długopis niby przeciw Trzaskowskiemu, ale to na nic

długopisem może być tylko prezydent Polski (i Komorowski) a trzask zrobić tylko Trzask-wski

jestem pod wrażeniem akcji, jak z najlepszej agencji reklamowej,
    nawet produkt Hołownia zbladł, wypłowiał

plus była szefowa sztabu PADa, która zagłosuje na trzask!
  • Chyba tylko debile złapią się na ten trzask
  • Jeśli wszyscy to ma wybory wygrane. 80% populacji?
  • romeck napisal(a):

jednak długopis + trzask to b. mocna broń!
    Nie jest. Tylko trzeba ludziom pokazac paluchem ze trzask! oznacza rozpierd... dobrobytu, spokoju, po prostu tego co zyskali

• Ten trzask jest świetny do wykorzystania na 1000 sposobów. Można ich zabić ich bronią.
  • Mania napisal(a):
    Ten trzask jest świetny do wykorzystania na 1000 sposobów. Można ich zabić ich bronią.
    +1
  • qiz napisal(a):
    los napisal(a):

No i tak powiedział publicznie. Że nie wstydzi się podpisów i że by podpisał jeszcze raz czy jakoś tak. Bo podpisuje to co dobre.
  • qiz napisal(a):
    Hasło "trzask" oznacza złamanie, załamanie. Sami Państwo rozumiecie, to zapowiedź załamania gospodarczego, złamania ustaleń społecznych...
    A także jest symptomem przypadku badanego przed dr Porcyanko https://pl.wikipedia.org/wiki/Konstanty_Porcyanko

• Ale 'oni' działają zgodnie ze starą szkołą manipulacji, naszym wyznawcom każemy wychwalać każe nasze kurestwo jako cnotę, a każda cnota naszych wrogów ma być przedstawiana jako ich słabość.
    To coś z lat siedemdziesiątych w USA, więc i z tego okresu pochodzą kontrstrategie.
    Co do internetów, to w roku 2015 były kluczowe, obecnie jakby mniej, a komuna ich nie odzyskuje, a się uczy, podczas gdy 'nasi' zrozumieli jak to działa i wiedzą, że to jak w biznesie, jeden klient realny jest równy tysiącu wirtualnych odwiedzin.
  • To jest sztych, całkiem udany choć oczywiście nie zabójczy, a wszystkie szkoły walki mówią, że każdy bez wyjątku atak powinien spotkać się z ripostą.
  • los napisal(a):
    To jest sztych, całkiem udany choć oczywiście nie zabójczy, a wszystkie szkoły walki mówią, że każdy bez wyjątku atak powinien spotkać się z ripostą.
    Los, błagam odkrywczość sprzed półwieku?
    To jest omawiane 'zawsze i wszędzie' oraz stosowne kontrakcje, szkoda miejsca na forum na takie truizmy.
    No ale skoro p. Turczynowicz była 'szefem' kampanii...

• ms.wygnaniec napisal(a):
    los napisal(a):
    To jest sztych, całkiem udany choć oczywiście nie zabójczy, a wszystkie szkoły walki mówią, że każdy bez wyjątku atak powinien spotkać się z ripostą.
    Los, błagam odkrywczość sprzed półwieku?
    Jakie pół wieku? Pół tysiąclecia przynajmniej.
  • A że p. Turczynowicz-Cozatwarz była 'szefem' kampanii, to najlepiej świadczy o tym, że pąprezidą tak sam z siebie to najchętniej by zagłosował na Czaskoskiego.
  • los napisal(a):
    A że p. Turczynowicz-Cozatwarz była 'szefem' kampanii, to najlepiej świadczy o tym, że pąprezidą tak sam z siebie to najchętniej by zagłosował na Czaskoskiego.
    ...

• Aby nie było tak pesymistycznie, kto zadaje pytania kontroluje rozmowę/narrację, więc chyba czas?
  • los napisal(a):
    A że p. Turczynowicz-Cozatwarz była 'szefem' kampanii, to najlepiej świadczy o tym, że pąprezidą tak sam z siebie to najchętniej by zagłosował na Czaskoskiego.
    ^YMMD
  • Zrobienie z Czskoskiego 'człowieka LGBT' to całkiem dobry pomysł, o ile ma się dostatecznie grubą skórę aby wytrzymać medialną histerię.
    Jak mantrę powtarzać: LGBT to szkodliwa ideologia, a nie ludzie.
  • edytowano June 2020
    Cywilizacyjna oś sporu i zblazowany warszawiok wpychający kolanem masturbację do przedszkoli - co może pójść nie tak?
  • Na wszelki wypadek przyszedł nam Elio Ri Dupo. Co może pójść nie tak?
  • ms.wygnaniec napisal(a):...o ile ma się dostatecznie grubą skórę aby wytrzymać medialną histerię.
    O ile ma się minimalne kwalifikacje do uprawiania polityki, chciałeś napisać?
  • edytowano June 2020
    ms.wygnaniec napisal(a):
    Zrobienie z Czskoskiego 'człowieka LGBT' to całkiem dobry pomysł, o ile ma się dostatecznie grubą skórę aby wytrzymać medialną histerię.
    Jak mantrę powtarzać: LGBT to szkodliwa ideologia, a nie ludzie.
    W odpowiedzi szczucie ad hitlerum bo przecież to jest odmawianie człowieczeństwa.
  • No właśnie. Niech grzeją na tej tonacji dalej, ojczyzna dzięki temu oszczędzi koszt drugiej tury.
  • Jak coś w tej kampanii normalnie budzi pewien niepokój, Ktoś zapomniał o tak elementarnej sprawie jak zasięgi w mediach społecznościowych. Przez 5 lat nikt się specjalnie nie przejmował że cały tak zwany prawy Twitter to zaledwie kilka tysięcy kont. Taki poziom można zbudować w ciągu miesiące może kilku miesięcy. No i mamy niespodziankę podczas kampanii wyborczej. Telewizja publiczna jest osamotniona i piętnowana, w internecie mamy ściek. Nie ma gdzie prostować bzdur, nawet kompletnych bzdur propagandowych.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.