romeck napisal(a): No właśnie, to straszenie. Oni straszą samych siebie. Takie nakręcanie się to faktycznie psychiatryk...
U mnie w pracy wczoraj słyszałem jak na korytarzu tak się właśnie nakręcało 3 lemingów w wieku 60+ Słuchałem z lekkim rozbawieniem. Ale to sąsiedni zakład. Mój jest zasadniczo OK :-)
Pisowska Warszawa: PiS zdobył ok. 319 tys. głosów, PO ok. 293 tys.- tego jeszcze nie było. W rzeczy samej Cud nad Wisłą Nareszcie nie muszę wstydzić się swojego miasta
eliasz napisal(a): Pisowska Warszawa: PiS zdobył ok. 319 tys. głosów, PO ok. 293 tys.- tego jeszcze nie było. W rzeczy samej Cud nad Wisłą Nareszcie nie muszę wstydzić się swojego miasta
No, przypomnę jeszcze kto był Prezydentem Miasta Słonecznego!
eliasz napisal(a): Pisowska Warszawa: PiS zdobył ok. 319 tys. głosów, PO ok. 293 tys.- tego jeszcze nie było. W rzeczy samej Cud nad Wisłą Nareszcie nie muszę wstydzić się swojego miasta
A ja jeszcze się trochę wstydzę, za wykoszenie pani Anders. PO dostało mniej głównie dzięki temu, że pojawili się Rumuni od Balcera. Warszawa była pisoska, w 2002 roku, przy wyborach samorządowych. Ale zgadzam się że znów postępuje w dobrym kierunku, tylko powoli.
Z Onetu: ~Marian z PiS : No i co lemningi? Rura coraz mnieksza !!! Szefem służb zostaje Kamiński !!!! Przypomnę wam, to ten, co uznał Sawicką za przestępcę, ten, co chciał ukrócić SLD-owską mafię węglowa, to ten, co wykazał aferę gruntową i za powyższe "niezawisłe" sądy próbowały go skazać jako przestępcę, a LSD próbowało na Blidzie wjechać do Sejmu. Mam nadzieję, że Kamiński ma już plan działania, a w kolejce jako pierwszy stoi niejaki Bury, który nie musi nastawiać budzika. Czas rozliczyć najdroższe na świecie autostrady, stadiony i inne POmniki minionego okresu. I SPOKO !!! Uczciwy, bogobojny Polak może spać spokojnie do godziny 8. Rachunek sumienia niech robią Muchy, Grady, Millery, czy Bolki i Olki. Może odnajdzie się kartonik $ za mudżahedinów i nie trzeba bedzie płacić kar z budżetu państwa.
Onet.pl podał, że Ewa K. otrzymała więcej głosów w Warszawie niż Pan Jarosław Kaczyński. Prawda li to?
Pocieszają się. Zaraz ktoś ogłosi, że prawdziwym zwycięzcą wyborów jest PO ;-) Teraz idzie już tylko o autoterapię i ograniczenie dotkliwości poniesionych strat. No i o zagospodarowanie zdruzgotanej leminżerii.
Nr listy Komitet Nr kandydata Imię i nazwisko Zdobyte głosy Wynik wyborczy (%) 1 KW Prawo i Sprawiedliwość 1 Jarosław Aleksander KACZYŃSKI 202424 18.48%
Niech idzie do Lidla po ośmiorniczki – w ten sposób prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz skomentowała słowa Radosława Sikorskiego o jej rezygnacji z funkcji szefa partii.
Niech idzie do Lidla po ośmiorniczki – w ten sposób prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz skomentowała słowa Radosława Sikorskiego o jej rezygnacji z funkcji szefa partii.
FIGHT!
Zaprawdę POwiadam Wam:
Już niedługo okaże się że w PO tak naprawdę była jedynie Kopara i POdobno Donek. A reszta tej szumowiny była w opozycji. Same Wallenrody psa ich mać z nich będą
natenczas napisal(a): Albo Złota 44. Możliwe największe stężenie na metr kwadratowy. Po stronie kosztów ochroniarz w recepcji informujący,że wychodzenie jest nielegalne.
U mnie już ochrona jest, ale strzela do nielemingów. Muszę wchodzić do chałupy po rynnie
Komentarz
Słuchałem z lekkim rozbawieniem. Ale to sąsiedni zakład. Mój jest zasadniczo OK :-)
Lewica walczyła o usunięcie krzyża z sejmu.
Krzyż pozostał.
Lewicę usunięto.
)
(a żeby wkleić obrazek, trzeba kliknąć w ikonę obrazka na pasku nad tekstem i wkleić tam adres obrazka)
PO dostało mniej głównie dzięki temu, że pojawili się Rumuni od Balcera.
Warszawa była pisoska, w 2002 roku, przy wyborach samorządowych.
Ale zgadzam się że znów postępuje w dobrym kierunku, tylko powoli.
~Marian z PiS : No i co lemningi? Rura coraz mnieksza !!! Szefem służb zostaje Kamiński !!!! Przypomnę wam, to ten, co uznał Sawicką za przestępcę, ten, co chciał ukrócić SLD-owską mafię węglowa, to ten, co wykazał aferę gruntową i za powyższe "niezawisłe" sądy próbowały go skazać jako przestępcę, a LSD próbowało na Blidzie wjechać do Sejmu.
Mam nadzieję, że Kamiński ma już plan działania, a w kolejce jako pierwszy stoi niejaki Bury, który nie musi nastawiać budzika. Czas rozliczyć najdroższe na świecie autostrady, stadiony i inne POmniki minionego okresu.
I SPOKO !!! Uczciwy, bogobojny Polak może spać spokojnie do godziny 8. Rachunek sumienia niech robią Muchy, Grady, Millery, czy Bolki i Olki. Może odnajdzie się kartonik $ za mudżahedinów i nie trzeba bedzie płacić kar z budżetu państwa.
Teraz idzie już tylko o autoterapię i ograniczenie dotkliwości poniesionych strat. No i o zagospodarowanie zdruzgotanej leminżerii.
Nr listy Komitet Nr kandydata Imię i nazwisko Zdobyte głosy Wynik wyborczy (%)
1 KW Prawo i Sprawiedliwość 1 Jarosław Aleksander KACZYŃSKI 202424 18.48%
2 KW Platforma Obywatelska RP 1 Ewa Bożena KOPACZ 230894 21.08%
)
Już niedługo okaże się że w PO tak naprawdę była jedynie Kopara i POdobno Donek. A reszta tej szumowiny była w opozycji. Same Wallenrody psa ich mać z nich będą
PiS - 235 mandatów PO - 138 Kukiz - 42 Petru - 28 PSL - 16 Niemcy - 1
:-S
Chwała!!!
Zapraszam zatem do piffkowego wontku...