Tak jest mnie się najbardziej podoba doktorat honoris coś tam.
A Kolegę Rozuma przepraszam. No nie mogłem się powstrzymać!! Niech Kolega wreszcie pojmie, że ja już taki jestem. Drażnią mnie i śmieszą profesjonaliści wszelkiej maści obnoszący się ze swoim profesjonalizmem jak pawie z ogonami. Irytujące typki i w większości bufony i szkodniki. Mam prawo tak się wypowiadać bo sam mam wszelkie formalne postawy i udokumentowane sukcesy do uznania mnie za profesjonalistę pełną gębą. Chrzanię to. Uważam i mogę bronić tego, że najważniejsza jest dobra wola, przyzwoitość i determinacja. I uważam też że wszystko, nawet projektowanie i produkcja auta elektrycznego czy wodorowego jest dla ludzi, a nie dla nadętych dupków uważających się za profesjonalistów. Naprawdę dla chcącego nie ma nic trudnego. Oczywiście w ramach starań i chęci ważne jest dobranie sobie kompetentnych współpracowników. Proszę tylko w miarę możliwości nie certyfikowanych profesjonalistów tylko zwykłych specjalistów - różnych od pasjonatów i wizjonerów po dłubków i pedantów.
Ja Kolegę Rafała też przepraszam. Przecież nie pomyślałbym nawet, że to namolny troll, rozwalający forum tekstami o niczym, z niską zawartością faktów i sporą przesądów, nieuprzejmy i impertynencki dupek.
I w tym poście Kolega pojechał za daleko i chamowato. Ja napisałem o prawnikach, a nie ad personam i tak beznadziejnie bez polotu. Do tego przeprosiłem i trochę zażartowałem. Tak wiem: nie każdy lubi moje poczucie humoru i nie każdy jakiekolwiek ma.
A ja się zastanawiam jak to jest możliwe, aby osoby tak bezdennie głupie i bezczelne jak ta pani i jej Koleżanka HGW zaszły tak wysoko i utrzymywały się tam tak długo. Ciekaw jestem z jakiego etapu pochodzi ta mądrość pani Pitery. To chyba nowe jest, sporo po wyborach, czy tak? No bo tuz po wyborach ta pani wtórowała tym, którzy wołali ze nie pozwolą sobie odebrać Polski. Znaczy wtedy uważali, że Polska należy do nich, a nie jakiejś Europy.
Rafał napisal(a): A ja się zastanawiam jak to jest możliwe, aby osoby tak bezdennie głupie i bezczelne jak ta pani i jej Koleżanka HGW zaszły tak wysoko i utrzymywały się tam tak długo. Ciekaw jestem z jakiego etapu pochodzi ta mądrość pani Pitery. To chyba nowe jest, sporo po wyborach, czy tak? No bo tuz po wyborach ta pani wtórowała tym, którzy wołali ze nie pozwolą sobie odebrać Polski. Znaczy wtedy uważali, że Polska należy do nich, a nie jakiejś Europy.
Raczej nie ma tu niespójności. Po prostu babiszon siebie i swoje kumpelle uważa za 'Europę', ot co.
Rafał napisal(a): I w tym poście Kolega pojechał za daleko i chamowato. Ja napisałem o prawnikach, a nie ad personam i tak beznadziejnie bez polotu. Do tego przeprosiłem i trochę zażartowałem. Tak wiem: nie każdy lubi moje poczucie humoru i nie każdy jakiekolwiek ma.
Ad personam? Przecież napisałem, że to nie o Koledze. I też przeprosiłem. Ale cóż, "Tak wiem: nie każdy lubi moje poczucie humoru i nie każdy jakiekolwiek ma", he he he.
Ja nie widzę ludzi, którzy grzecznie wyrażają wobec tego pomysłu wątpliwość; widzę kolejny już napad antypisowskiej histerii, z tym skurwysynem Żerko w roli głównej, żale, biadolenia, znowu "uruchomioną" frakcje umiarkowanych, która znowu wyje o umiar i rozsądek, a tak naprawdę wykorzystuje kolejną okazję, żeby zaświadczyć przed salonem, że nie ma nic wspólnego z podkarpaciem, co to bierze 500+ i myśli, że nie jest gorsze.
extraneus napisal(a): Ja nie widzę ludzi, którzy grzecznie wyrażają wobec tego pomysłu wątpliwość; widzę kolejny już napad antypisowskiej histerii, z tym skurwysynem Żerko w roli głównej, żale, biadolenia, znowu "uruchomioną" frakcje umiarkowanych, która znowu wyje o umiar i rozsądek, a tak naprawdę wykorzystuje kolejną okazję, żeby zaświadczyć przed salonem, że nie ma nic wspólnego z podkarpaciem, co to bierze 500+ i myśli, że nie jest gorsze.
Jeżeli mnie ten pomysł wprawia w konfuzję to co myśli przeciętny człowiek?
Obchody 10 kwietnia ok, wyjaśnienie sprawy do końca ok, ukaranie winnych ok. Smoleńska mania natręctw nie ok.
extraneus napisal(a): Ja nie widzę ludzi, którzy grzecznie wyrażają wobec tego pomysłu wątpliwość; widzę kolejny już napad antypisowskiej histerii, z tym skurwysynem Żerko w roli głównej, żale, biadolenia, znowu "uruchomioną" frakcje umiarkowanych, która znowu wyje o umiar i rozsądek, a tak naprawdę wykorzystuje kolejną okazję, żeby zaświadczyć przed salonem, że nie ma nic wspólnego z podkarpaciem, co to bierze 500+ i myśli, że nie jest gorsze.
Obchody 10 kwietnia ok, wyjaśnienie sprawy do końca ok, ukaranie winnych ok. Smoleńska mania natręctw nie ok.
@Szturmowiec; nie ma takich głupot, których nie wybełkotałaby Julia Pitera. Ktoś zbiera cytaty celebrytek i robi z nich memy - na fb. leci cała seria tych perełek.
@Szturmowiec; nie ma takich głupot, których nie wybełkotałaby Julia Pitera. Ktoś zbiera cytaty celebrytek i robi z nich memy - na fb. leci cała seria tych perełek.
To nie jest zaden "Apel smoleński:" tylko włączenie jednego zdania do zwyczajowych wypominek. przy apelach szczególnych dolącza się krótkie wspomnienie poległych w róznych miejscach i czasie.
To jedynie świadczy o tym, jak jednak skuteczny był przemysł pogardy. I wciąż jest. A czemu jest? Bo m. in. po drugiej stronie są idiotki w rodzaju Lichockiej, które idiotkami nie przestają być nawet jeśli akurat w sprawie apelu rację ma Macierewicz.
Właściwie to moja osoba, jak zwykle okazuje się niezbyt lotna i nie bardzo rozumi, jaki jest sens zamieszczania w naszym miłym forumku takich wypowiedzi, jak np. niejakiej Anny Muchy? Celnie takie zjawisko skomentował na TT smok5: "Nieznany mi wieszak na szmaty @anjarubik wypowiedział się w @newsweek nt. TK. Czekam na wypowiedź deski klozetowej."
Komentarz
A Kolegę Rozuma przepraszam. No nie mogłem się powstrzymać!! Niech Kolega wreszcie pojmie, że ja już taki jestem. Drażnią mnie i śmieszą profesjonaliści wszelkiej maści obnoszący się ze swoim profesjonalizmem jak pawie z ogonami. Irytujące typki i w większości bufony i szkodniki. Mam prawo tak się wypowiadać bo sam mam wszelkie formalne postawy i udokumentowane sukcesy do uznania mnie za profesjonalistę pełną gębą. Chrzanię to. Uważam i mogę bronić tego, że najważniejsza jest dobra wola, przyzwoitość i determinacja. I uważam też że wszystko, nawet projektowanie i produkcja auta elektrycznego czy wodorowego jest dla ludzi, a nie dla nadętych dupków uważających się za profesjonalistów. Naprawdę dla chcącego nie ma nic trudnego. Oczywiście w ramach starań i chęci ważne jest dobranie sobie kompetentnych współpracowników. Proszę tylko w miarę możliwości nie certyfikowanych profesjonalistów tylko zwykłych specjalistów - różnych od pasjonatów i wizjonerów po dłubków i pedantów.
od 5:20 do 6:30
Ciekaw jestem z jakiego etapu pochodzi ta mądrość pani Pitery. To chyba nowe jest, sporo po wyborach, czy tak? No bo tuz po wyborach ta pani wtórowała tym, którzy wołali ze nie pozwolą sobie odebrać Polski. Znaczy wtedy uważali, że Polska należy do nich, a nie jakiejś Europy.
A ten cytat to ma jakiś związek z panią Żulią?
Wywłoki również dają POgłos paszczo w sezonie ogórkowym
7dmy bardzo OK
Wsadzanie Smoleńska do każdej sprawy, do każdego wydarzenia jest wprost sabotowaniem arcypoważnej sprawy jakim jest wyjaśnienie kto, co i jak.
@Szturmowiec; nie ma takich głupot, których nie wybełkotałaby Julia Pitera.
Ktoś zbiera cytaty celebrytek i robi z nich memy - na fb. leci cała seria tych perełek.
Celnie takie zjawisko skomentował na TT smok5:
"Nieznany mi wieszak na szmaty @anjarubik wypowiedział się w @newsweek nt. TK. Czekam na wypowiedź deski klozetowej."