los napisal(a): Drugi rodzaj proroków to ekonomiści.
Dokładnie
Pani_Łyżeczka napisal(a): Ludzie dają pieniądze na Ukrainki z dziećmi więc składka na spasionego redaktora nie ma szans i to jest frustrujące.
Nie, on z tych wolnościowych, kapitalistycznych itp - ma mieć nikt i koniec. Ja sobie radzę, bo jestem gość, a jak inni nie, to som lenie i durnie. Nawet uciekające przed wojną matki z dziećmi.
los napisal(a): Drugi rodzaj proroków to ekonomiści.
Dokładnie
Pani_Łyżeczka napisal(a): Ludzie dają pieniądze na Ukrainki z dziećmi więc składka na spasionego redaktora nie ma szans i to jest frustrujące.
Nie, on z tych wolnościowych, kapitalistycznych itp - ma mieć nikt i koniec. Ja sobie radzę, bo jestem gość, a jak inni nie, to som lenie i durnie. Nawet uciekające przed wojną matki z dziećmi.
Czyli ściema, blaga większa niż myślałem. Człowiek, który podjął się jakiejkolwiek analizy szybko znajdzie materiały, dowody pokazujące, że nie ma żadnego naukowego wytłumaczenia dla homeopatii. Te próby niby naukowych prac zostały rozsmarowane przez osoby stosujące odpowiednią metodologię, tego nie da się poważnie traktować.
Homeopatia to kwestia wiary. Ale u Warzechy, który przecież reklamował się jako człowiek dogłębnej analizy to jest coś jeszcze innego. Oczywiście o jakiejkolwiek analizie nie ma mowy, nie przeczytał niczego. Oczywiście to nie jest kwestia wiary. Tu chodzi o głęboki namysł Warzechy. Wszystko co mówi jest efektem namysłu tego unikalnego i nietuzinkowego człowieka.
W skrócie - burak i głąb, ludzie którzy z nim prowadzą programy, dyskusje się kompromitują w równym stopniu co on. Takich tumanów się eliminuje z przestrzeni.
Warząchiew próbuje autokreować się na rozumującego "bez emocji'" rzekomego "racjonalnego i chłodnego analityka" podczas gdy nienawiść i frustracja wręcz wstrząsają jego galaretowatym cielskiem.
Doktór Peterson powiada, że nie jest tak, że da się żyć bez toczenia różnych tam walk, o różne sprawy. I powiada, że jedyne, co zostaje do zdecydowania, to na którym wzgórzu chcesz ginąć.
A wczoraj z kolei ktoś napisał, że Warzecha nie wspiera Ukrainy, bo marudzi na dosłownie każdą formę pomocy, na co Warzecha że to kłamstwo więc poproszono go o cytat no i czekamy.
Po bzdurach wygadywanych na temat wojny sądziłem, że nie jest mnie w stanie zaskoczyć, przynajmniej negatywnie. Jednak tą homeopatią zdołał. Pomyślałem nawet, czy to aby nie fejk.
Komentarz
Homeopatia to kwestia wiary. Ale u Warzechy, który przecież reklamował się jako człowiek dogłębnej analizy to jest coś jeszcze innego. Oczywiście o jakiejkolwiek analizie nie ma mowy, nie przeczytał niczego. Oczywiście to nie jest kwestia wiary. Tu chodzi o głęboki namysł Warzechy. Wszystko co mówi jest efektem namysłu tego unikalnego i nietuzinkowego człowieka.
W skrócie - burak i głąb, ludzie którzy z nim prowadzą programy, dyskusje się kompromitują w równym stopniu co on. Takich tumanów się eliminuje z przestrzeni.
Smerf Złamas.
Wszytko to pięknie. Ale żeby akurat homeopatia?
Wolny rynek działa a Warzecha nie zadowolony?
https://dorzeczy.pl/kraj/330607/sto-rodzin-bez-cieplej-wody-warzecha-to-czubek-gory-lodowej.html