Ostatnio nie. Cokolwiek o Rafale nie powiedzieć, to nominały rozpoznaje. Jak kilka setek osób zadzwoniło do Republiki, że póki jest Warząchiew u Ziemniaka, to oni nie włączą telewizora, Ziemniak sobie szybko policzył i wyciągnął wnioski.
los napisal(a): Ostatnio nie. Cokolwiek o Rafale nie powiedzieć, to nominały rozpoznaje. Jak kilka setek osób zadzwoniło do Republiki, że póki jest Warząchiew u Ziemniaka, to oni nie włączą telewizora, Ziemniak sobie szybko policzył i wyciągnął wnioski.
Oglądanie popisów retorycznych Warząchwi wymaga zmiany odbiornika na model o rozmiarze coraz bardziej panoramicznym.
A ktoś mnie może obświetlić o co chodzi? Czy Warząchiew banowano do bólu za jednego tweeta, czy też onaż ŁyzkaDrewniana była banującą?
Warzecha słynie z banowania, on sam mówi że tylko za chamstwo ale Twitter się śmieje że 2/3 użytkowników ma bana. Ja dostałem bana bez zamienienia jednego słowa z nim, na przykład, w ogóle nie reagowałem na jego twitty.
los napisal(a): Ostatnio nie. Cokolwiek o Rafale nie powiedzieć, to nominały rozpoznaje. Jak kilka setek osób zadzwoniło do Republiki, że póki jest Warząchiew u Ziemniaka, to oni nie włączą telewizora, Ziemniak sobie szybko policzył i wyciągnął wnioski.
Komentarz
Ich licznym padawanom to też się udzieliło
A ktoś mnie może obświetlić o co chodzi? Czy Warząchiew banowano do bólu za jednego tweeta, czy też onaż ŁyzkaDrewniana była banującą?
A powiedzcie mi, dlaczego ta miła pani z Republiki używa nazwiska Wierzbicki ? O co tu chodzi ?