Czasami jednak odnoszę wrażenie, że to friendly fajer niezadowolonych mocodawców. Tam chyba coś się dzieje poważniejszego, jakieś ostatnie rozdanie, chodzą plotki, że Kaczor z Schetyna się dogadał, ale Grześ dostał ostrzeżenie, że mu klub się pomniejszy.
A gdy się zejdą, raz i drugi, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością, bardzo się męczą, męczą przez czas długi, co zrobić, co zrobić z tą miłością?
Ale tak między nami- że koleś z takim ryjem i tak beznadziejną gadką, w dodatku nazywający się niczym Król Rumunii (prawie jak Król Albanii)- wyrwał, wprawdzie dziobatą po ospie, ale jednak niebrzydką i super-zgrabną (trójka dzieci!) kobitkę.
Szacun. Zastanawiam się, który podryw zadziałał: "na władzę" (to naprawdę paniusia głupiutka), czy "na litość".
Jak już Rysiek wyleci z domu, a żona go zczyści, to będzie bezbronny. Odstrzał niczym Kijowski. A jak się spóźni z alimentami, to ho ho...
Przemko napisal(a): Są kobity które przyciąga, nie wiem, polityka? Władza? Jak Mikke miał branie to Petru ma nie mieć?
Te kobiety (jak blondyna) są poza domem. Wiecznie w rozjazdach, w hotelach, spędzają czas poza rodziną. To kwestia czasu, szczególnie że środowisko jest jakie jest. A do tego zapachy kasy, władzy, wszystkie patologie z tym związane. A Rysiek, mimo że jełop chyba, to może być całkiem dobrym towarzyszem dla kobiety, to co widać w polityce to chyba jest nie jego gra, poza.
Przemko napisal(a): Są kobity które przyciąga, nie wiem, polityka? Władza? Jak Mikke miał branie to Petru ma nie mieć?
Amerykanin złapał diabła i dobił targu jedno życzenie za wolność, no to amerykanin mówi: - nie lubię latać, a mam posiadłość na Hawajach, więc zbuduj mi autostradę Tu nie dokończył bo diabeł się wtrącił, że to miało być jedno ale proste życzenie, a tu taka mordęga i sztormy i US Navy i Greenpeace itp. No to amerykanin mówi: - OK, przegiąłem spraw w takim razie abym zrozumiał kobiety Na to diabeł: - to ile pasów i stacji benzynowych ma być na tej autostradzie? Tak bez związku...
A może rzeczywiście to jest spotkanie " w sprawach partii", jak to określiła Lubnauer? A ta blondi, to tak dla niepoznaki? Gdzie w Sylwestra bawił jego płatnik?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Jaki ten Czesław był wizjoner...
Otóż, obstawiam, że może to być to taki sam przełom, jak skok bula na krzesło.
A gdy się zejdą, raz i drugi,
kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością,
bardzo się męczą, męczą przez czas długi,
co zrobić, co zrobić z tą miłością?
Szacun.
Zastanawiam się, który podryw zadziałał: "na władzę" (to naprawdę paniusia głupiutka), czy "na litość".
Jak już Rysiek wyleci z domu, a żona go zczyści, to będzie bezbronny. Odstrzał niczym Kijowski. A jak się spóźni z alimentami, to ho ho...
- nie lubię latać, a mam posiadłość na Hawajach, więc zbuduj mi autostradę
Tu nie dokończył bo diabeł się wtrącił, że to miało być jedno ale proste życzenie, a tu taka mordęga i sztormy i US Navy i Greenpeace itp. No to amerykanin mówi:
- OK, przegiąłem spraw w takim razie abym zrozumiał kobiety
Na to diabeł:
- to ile pasów i stacji benzynowych ma być na tej autostradzie?
Tak bez związku...
Poseł Lubnauer w Wydarzeniach PolsatNews: "Ryszard Petru wyjeżdżał też z Pawłem Rabiejem". Hmmm...
Gdzie w Sylwestra bawił jego płatnik?
*