christoph napisal(a): troche koordynacji i ww bursztynnicy przekopali by ten kanał za darmo, potem tylko te betonowe wejscia i wyjscia i pierwsze udane ppp w PL
christoph napisal(a): Choć kiedy coraz więcej rzeczy i firm w naszej Umiłowanej jest repolonizowanych i repanstwowionych, to może i czas na PP UH Bursztynnik?
" PP - przedsiębiorstwo państwowe
Ja bym wogle powołał, wzorem pana Kunickiego, Bank Bursztynowy!
christoph napisal(a): Choć kiedy coraz więcej rzeczy i firm w naszej Umiłowanej jest repolonizowanych i repanstwowionych, to może i czas na PP UH Bursztynnik?
Ja bym wogle powołał, wzorem pana Kunickiego, Bank Bursztynowy!
Bezkarny syndyk działający na szkodę spółki to przecież reguła. To już kasta swedziowska nie trzyma z kastą syndyków? A może to tylko wczesny etap, a później będzie jak było dotychczas.
Po dziewiątej, Czaputowicz przemawiał w Sejmie. Dopadło mnie to na PR24 w samochodzie Ton i konstrukcja przemowy - jako żywo Gomułka zza grobu. Co za gość.
Kurski zażądał powrotu krzyża w teledysku Tulii na eurosongcontest do Izraela. Universal wytwórnia przemontowal teledysk na potrzeby kinkursu Eurowizji w tel. Avivie
Czyli możliwość istnienia państwa polskiego kosztuje aż trzysta razy mniej niż nie bardzo wartościowa wiedza jego zaludnienia? Coś z tym trzeba zarobić.
christoph napisal(a): czy za 2500 można wynająć w Warszawie mieszkanie blisko centrum z mediami? wydaje się mało na ten cel
Zależy co to znaczy blisko centrum i jak duże ma być to lokum. Wedle mojej wiedzy Sejm oprócz hotelu ma też swoje mieszkania w okolicy siedziby (może to jakaś forma stałego wynajmu - tego nie wiem).
randolph napisal(a): Po dziewiątej, Czaputowicz przemawiał w Sejmie. Dopadło mnie to na PR24 w samochodzie Ton i konstrukcja przemowy - jako żywo Gomułka zza grobu. Co za gość.
W wirtualnej podglądają ExC:
Michał Stasiński @StasinskiM Min. Czaputowicz w zakresie właściwego stawiania akcentów idzie Gomułką, propagandowo jest blisko Gierka, pytanie czy czasowo dotrze do Castro.
22 10:39 - 14 mar 2019 (dokładnie 10 minut po wpisie Randolpha)
Jeśli to prawda to... MarcinRola89 PILNE! Witold Gadowski w swoim komentarzu informuje, że chipy do e-Dowodów będą produkowane przez Niemców. Czujecie to? Niemieckie służby i firmy będą przetwarzały jak chcą dane wrażliwe milionów Polaków? Czekam na jakieś rzetelne dementi rządu RP bo nie mogę w to uwierzyć.
Komentarz
https://m.niezalezna.pl/262691-to-ma-byc-sztuka-krzyz-wpisany-w-swastyke-a-pod-nim-usmiechniety-posel-mieszkowski
Bruhaha.
Universal wytwórnia przemontowal teledysk na potrzeby kinkursu Eurowizji w tel. Avivie
czy za 2500 można wynająć w Warszawie mieszkanie blisko centrum z mediami?
wydaje się mało na ten cel
Michał Stasiński
@StasinskiM
Min. Czaputowicz w zakresie właściwego stawiania akcentów idzie Gomułką, propagandowo jest blisko Gierka, pytanie czy czasowo dotrze do Castro.
22
10:39 - 14 mar 2019 (dokładnie 10 minut po wpisie Randolpha)
MarcinRola89
PILNE! Witold Gadowski w swoim komentarzu informuje, że chipy do e-Dowodów będą produkowane przez Niemców. Czujecie to? Niemieckie służby i firmy będą przetwarzały jak chcą dane wrażliwe milionów Polaków? Czekam na jakieś rzetelne dementi rządu RP bo nie mogę w to uwierzyć.
Jest oczywiście możliwe, że spełni się wariant Koleżanki ale prawdopodobieństwo ocenialbym jako niskie.