A na kogo to gadanie działa poza starymi zwolennikami to jest kastami i kodziarstwem? Kto z wyborców zwraca uwagę na tak zwane "dobre wystąpienia", "dobre spotkania", "pozytywny przekaz" itp?
extraneus napisal(a): Kolejne bardzo dobre wystąpienie Tuska, teraz na gali GW. W tydzień dodał już ze 3-4 % KE Medialnie bije na głowę i Morawieckiego i Pana Prezydenta Dudę.
Serio? Podziwiam, że jesteś w stanie go słuchać i nań patrzeć. Widziałam zaledwie fragment wystąpienia na UW i było to samobójcze, po raz kolejny powtórzył, że ma Polskę w d.... Oczywiście nie wprost.
Mania napisal(a): Serio? Podziwiam, że jesteś w stanie go słuchać i nań patrzeć. Widziałam zaledwie fragment wystąpienia na UW i było to samobójcze, po raz kolejny powtórzył, że ma Polskę w d.... Oczywiście nie wprost.
Wystąpienie na UW ogladałem, bo na TT bezkrytyczni zwolennicy (lub płatni propagandyści) PiS jeszcze dzień wcześniej ogłosili, że będzie to nudne wydarzenie bez jakiegokolwiek znaczenia...więc tak z ciekawości włączylem TVN24. Od razu widać było, że Jażdżewski-Tusk przypadną swoim do gustu i "dodadzą im skrzydeł", bo to było jak na polskie warunki i jak na stan "liberalnej opozycji" (zwłaszcza biorąc pod uwagę żenującą stypę, jaką wydali 2 tygodnie wcześniej w Poznaniu Schetyna Kamysz i Czarzasty) całkiem świeże. Myśle, że Tuskowi udało sie ożywić i zmobilizować swoich przed 26tym.
"Z tego co słyszę" - znakomite źródło informacji, zwłaszcza w wykonaniu "dziennikarz Do Rzeczy i wp.pl" jak sam o sobie pisze. Ale co ja słyszałem o forumowiczu DMC a zwłaszcza o jego inteligencji, to nie powtórzę hihi )
Komentarz
Od razu widać było, że Jażdżewski-Tusk przypadną swoim do gustu i "dodadzą im skrzydeł", bo to było jak na polskie warunki i jak na stan "liberalnej opozycji" (zwłaszcza biorąc pod uwagę żenującą stypę, jaką wydali 2 tygodnie wcześniej w Poznaniu Schetyna Kamysz i Czarzasty) całkiem świeże. Myśle, że Tuskowi udało sie ożywić i zmobilizować swoich przed 26tym.
Ksawery MetaKowalski
@KMetaKowalski
Niesamowite. Dziś Polak wygrał 193 396 500 milionów w EUROJACKPOT!
Gratulacje!
Szykujcie kamienice.
Doprawdy, Rosjanie to jest jednak bardzo głupi naród. Wystarczyłoby trochę uprzejmości i pieniędzy, a UW odbudowaliby w 2 dekady.