Skip to content

Naszym orężem jest prawda

edytowano July 2024 w Forum ogólne
  • tak mówi Karol Nawrocki, prezes IPN.
  • Mój kandydat na Prezydenta RP. Porównuję go z innymi kandydatami i wychodzi mi, że ma najwięcej plusów.

«1345

Komentarz

• edytowano July 2024

Przystojny. Na tym zdjęciu nieco podobny do Jima Kamizela. Ile ma wzrostu?

• Ciekawa kandydatura, nie powiem.

• Jeśli prawda jest tak cenna, to nie można nią tak bezmyślnie szastać.

• edytowano July 2024

@trep powiedział(a):
    Przystojny. Na tym zdjęciu nieco podobny do Jima Kamizela. Ile ma wzrostu?

Wysoki. Porównując z pozostałymi na tym zdjęciu, których oceniam na (plus-minus) 160, to on może mieć 180, albo więcej.
    Atleta, wysportowany (b.piłkarz, bokser).

Jeśli T.Bocheńskiego ocenia się jako przystojnego i wysportowanego, bo chodzi na siłkę :-), to przy Nawrockim jest cieniaskiem. Poza tym Bocheński zanadto podlizuje się dziennikarzom, chce być bardzo fajny. A Nawrocki zachowuje godność.

Poza tym, kwestia charakteru; Nawrocki pochodzi z rodziny skromnej (ojciec- tokarz), wiec jeśli skończył historię (doktorat) i zarządzanie i jeśli uhonorowano go prezesurą tak prestiżowej instytucji jak IPN, to komentarz zbyteczny.
    Przy tym- społecznik, b.popularny wśród trójmiejskiej młodzieży (nie tylko kibiców). Gość ma jaja.
    Umie przemawiać do tłumu (Wilno).
    No i przystojniejszy niż inni pretendenci.

PS. Nie mogę znależć fotki jego małżonki, ale mam nadzieję, że jakiejś szantrapy se nie wybrał.

• edytowano July 2024

A to może parę słów od pana prezesa? Orze lewaka z wielgą godnością.

• @los powiedział(a):
    Jeśli prawda jest tak cenna, to nie można nią tak bezmyślnie szastać.

Brednie.

• Przede wszystkim jest o głowę wyższy od Sraczkowskiego, Czudżowni, Jajki.

• @Mania powiedział(a):
    Bocheński zanadto podlizuje się dziennikarzom, chce być bardzo fajny. A Nawrocki zachowuje godność.

To obstawiam Bocheńskiego, przynajmniej w Polsce.

• @trep powiedział(a):
    Przede wszystkim jest o głowę wyższy od Sraczkowskiego, Czudżowni, Jajki.

Dla istotnej części elektoratu jest to bardzo ważna cecha oceny danej osoby.

• @trep powiedział(a):
    Przede wszystkim jest o głowę wyższy od Sraczkowskiego, Czudżowni, Jajki.

O kilka głów.

• @MarianoX powiedział(a):

Dla istotnej części elektoratu jest to bardzo ważna cecha oceny danej osoby.

Śmiejesz się. Nie znam statystyk ze Stanów, ale dałbym sobie obciąć paznokieć, że wyżsi wygrywali w odsetku większym niż 55. No i nie zapominajmy słynnej kwestii: "Ale pan jest wysoki!"

• edytowano July 2024

@trep powiedział(a):
    Śmiejesz się. Nie znam statystyk ze Stanów, ale dałbym sobie obciąć paznokieć, że wyżsi wygrywali w odsetku większym niż 55.

Ponoć 58% między 1789 a 2008. Ale nie mierzyłem, więc nie potwierdzam.

No i nie zapominajmy słynnej kwestii: "Ale pan jest wysoki!"

Myślałem że to o Gołowni na serio, a to o Czaskoskim :D

• 58% to już nieźle. Nie da się z takim wynikiem wygrać turnieju ale jakąś "bydlęcą" kaskę można wziąć. Przynajmniej zwrot wpisowego.

Biega o bridż.

• Gorąco polecam Wywiad z Chuliganem

• No to Nawrocki tyż jest mojem fanem!

Łooł, już w 2017 roku jakiś szwanc* z lewackiej szczujni internatowej pt. "Ok opress" próbował pojechać po nim.
    Nie udało mu się.

https://oko.press/zamienili-wybitnego-historyka-specjaliste-pilki-noznej-nowy-dyrektor-muzeum-ii-wojny

*szwanc Adam Leszczyński https://oko.press/autor/adam_leszczynski

👣

🐾
    🐾

• Ja tę szczujnię nazywam oko.saurona

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    No to Nawrocki tyż jest mojem fanem!

Łooł, już w 2017 roku jakiś szwanc* z lewackiej szczujni internatowej pt. "Ok opress" próbował pojechać po nim.
    Nie udało mu się.

https://oko.press/zamienili-wybitnego-historyka-specjaliste-pilki-noznej-nowy-dyrektor-muzeum-ii-wojny

*szwanc Adam Leszczyński https://oko.press/autor/adam_leszczynski

Shmock?

• @los powiedział(a):

To obstawiam Bocheńskiego, przynajmniej w Polsce.

Bocheński jest póki co faworytem buków (ten sam kurs co Morawer). Toby ma 192 cm wzrostu, to Sraczkowski nabawi się zwyrodnienia kręgosłupa. Żonę też ma ładniejszą.

• A ten macho z IPN nie lepszy? Raczej nie obsra zbroi niczym Matełusz z Moraw.

• A gdzie to został sprawdzony na okoliczność nieobsrania zbroi?

• @Mania powiedział(a):

Atleta, wysportowany (b.piłkarz, bokser).

To pod kościołem parafialnym teściowej. Ogólnie teściowa i żona znają go z podstawówki ( jako nauczycielka i koleżanka). Ponoć był niegrzeczny (charakterny) ale wyszedł na ludzi.

• edytowano July 2024

Toby wychodzi na 1. mce. Przed Bochnem i Morawerem. U buków.

Żona mówi, że Toby bardziej się spodoba starszym paniom.

• Kto to jest Bochn?

• Sorki, pomerdało mi się. Toby to jest Bochn (Bocheński). Wyszedł on na prowadzenie przed Nawrockim i Morawieckim.

• Magierowski wraca.

• Za niski.

• Piłsudski miał ok 170 cm zwrostu

• To były dawne czasy, gdy dinozaury żyły. Magierowski jest ekstra, fajne ma gadane i zna perfect 10 języków, ale to nie ta dyscyplina, niestety.

No i kolejny z UD by był.

• Prezentowany przez tego typa suchy brandzel personelem ambasady jest mocno przesądzony. Placòwki dyplomatyczne w USA to postkomusze złogi wymieszane z nijakimi karierowiczami, ale łączy ich wspòlny cel- opierdalać się na maksa.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.